HIRDETÉS
Kezdőlap Belföld Semjén Zsolt ...

Semjén Zsolt nem teszi le a fegyvert

Kérjük, támogassa a Magyar Hangot...

és a szabad sajtó megmaradását. Olvasóink segítségére is szükségünk van, hogy még több riportot és tényfeltáró cikket közölhessünk. Részletek ITT.

HIRDETÉS

Elveszítené a normalitását Semjén Zsolt miniszterelnök-helyettes, a KDNP elnöke, ha nem vadászhatna – erről beszélt a luxusvadászatokat különösen kedvelő politikus vasárnap este a kormánypárti Echo Televízióban. Az ország fővadásza volt osztálytársa, Bayer Zsolt kérdésére szabadkozva beszélt arról, a sok meghívásnak csak a töredékét tudja elfogadni, mondván „időbelileg annyira leterhelt és korlátozott”.

HIRDETÉS

Svédországi kalandjairól a rénszarvasokkal a Magyar Nemzetben írtunk részletesen, két tavalyi, kanadai turnéjáról pedig a 444.hu rántotta le a leplet a múlt héten. A vagyonnyilatkozatában azonban nem szerepeltette egyik utat sem. Ezek azonban nem az időhiány maradtak ki a bevallásából, hanem – derült ki szavaiból – mert szerinte azokra magánemberként utazott, és nem képviselőként.

„Tehát maga a vagyonnyilatkozat zárja ki, hogy oda beírja az ember” – erősítette meg sajátos értelmezését a rendkívül elfoglalt miniszterelnök-helyettes. Szerinte az is bebizonyosodott, hogy személyi jövedelemadó-fizetési kötelezettség és illetékfizetési kötelezettség sem terheli ezeket az elfogadott ajándékutakat.

Az országgyűlés mentelmi bizottságát vezető Hargitai János KDNP-s politikus a Transparancy International (TI) bejelentésére úgy találta, nem szükséges vagyonnyilatkozati eljárást indítani Semjénnel szemben. Álláspontját – a TI mellett – Deák Dániel nemzetközi adójogász sem osztja. A jogász a 24.hu-nak azt mondta, Semjén Zsoltnak mindenképpen fizetnie kellett volna az ajándékba kapott svédországi vadászutak után.

HIRDETÉS

Az ország fővadásza különben elismerésnek tartja, hogy a vadászatain kívül más téren nem találnak fogást rajta. Többször leszögezte, hogy a vadászatokat magánügynek tekinti. Egyébként a politikát addig műveli, amíg az ember normális lehet. Ehhez pedig hozzátartoznak a vadászatok is. Pláne, hogy vadászok között nőtt fel – állítása szerint édesapja mellett hat éves kora óta űzi a vadakat –, a barátai is abból a körből származnak. A luxusvadászatait leleplező, közéleti – többek között a Magyar Nemzetben – lapokban megjelent cikkeket a „bulvársajtó hülyeségének” nevezte, ami miatt nem hajlandó megváltoztatni a magánéletét. De üzent is a luxusutakról – Svédországban komplett szállodát béreltek ki számára, hogy még véletlenül se találkozzon magyarokkal – hírt adó médiumoknak: esze ágában sincs letenni a fegyvert.

HIRDETÉS

Tudjuk, hogy mindenki kér...

…tudjuk, hogy mindenki panaszkodik. Mi legalább utóbbitól megkíméljük Önöket, inkább dolgozunk. Keményen. A túlélésért. Ha tudja, segítse, támogassa munkánkat, hogy hétről hétre fontos történeteket, értékes olvasmányokat tárhassunk Önök elé. A legfontosabb persze, hogy olvassanak minket és hírünket vigyék. Sőt, ha tehetik, fizessenek elő hetilapunkra! A túlélés másik záloga a közösségi finanszírozás. Erre a célra hoztuk létre felületünket a Patreon adománygyűjtő oldalán. Akár havi néhány száz forint is óriási segítség. Mentsük meg együtt a szabad magyar sajtót! Nagyon köszönjük!

Hozzászólna? Várjuk Facebook-oldalunkon:
HIRDETÉS

Ezek is érdekelhetik még

Legolvasottabb a Magyar Hangon

HIRDETÉS

Kövessen minket a közösségi oldalainkon!

30,716lájkolóTetszik
2,952követőKövetés
19,500feliratkozóFeliratkozás

Friss lapszámunk

A Fidesz nem jobboldali, hanem hatalomoldali – Magyar Hang-ajánló

Interjú Nádasdy Ádámmal, Csernák Jánossal, valamint a győri polgármesterjelöltekkel. Riport Gyöngyöspatáról. Keresse a friss Magyar Hangot!
HIRDETÉS
HIRDETÉS
HIRDETÉS

Kiemelt cikkek