HIRDETÉS
Kezdőlap Belföld Összeérnek a ...

Összeérnek a szálak Semjén és Tiborcz között

Nyugalom csomag

Legyen Ön is előfizetőnk, most akár egy hónapra is otthonába rendelheti a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti ITT! Köszönjük!

HIRDETÉS

HIRDETÉS

HIRDETÉS

Ugyanazzal a luxemburgi adótanácsadóval került bizalmi kapcsolatba Semjén Zsolt vadásztársa, mint akivel Tiborcz István köre is üzletel – tudta meg a 24.hu. A lap szerint 2012-ben egyenesen Kacsóh utalta át az akkori rénszarvasvadászat árát, méghozzá Farkas kérésére. Kacsóht a luxembourgi Deynecourt Ügyvédi Iroda egyik vezetőjeként ismerhetjük, de hazai gazdasági társaságokban is jelen van tulajdonosként. Összefüggésbe hozható Tiborcz korábbi cégével, az Elios Zrt.-vel, vagyis a közvilágítási tenderek nagy nyertesével is.

A Heti Válasz korábban a Deynecourt egyik legfőbb magyarországi ügyfeleként írt a West Hungária Bau Kft.-ről, aminek tulajdonosa a Tiborcz István üzlettársaként számon tartott Paár Attila. Korábban ráadásul Kacsóh érdekeltségében volt megtalálható a Fertődi Építő Zrt., aminek biatorbágyi fióktelepe egy helyen van a WHB székhelyével.

Semjén Zsolt eddig azt állította, hogy Farkas magánpénzből finanszírozta a svéd luxusvadászatokat. Hétfőn pedig arról számolhattunk be, hogy a miniszterelnök-helyettes nem is szándékozik letenni a fegyvert, mert szerinte akkor elveszítené a normalitását. Kiderült továbbá az is, hogy a politikus nemcsak Skandináviában, de Kanadában is lőtt vadra, a drága ajándékutakat viszont nem szerepeltette vagyonnyilatkozatában. Állítása szerint ugyanis magánemberként utazott, így nem is volt köteles megemlíteni a dolgot.

Ha viszont mégsem magánszemély fizette az utakat – írja a 24.hu –, akkor Semjén köteles lett volna azok után közterheket fizetni. Márpedig az adótanácsadó a luxembourgi cégadatbázis szerint Farkas családi cégének, a Life Tree Holding s.a.r.l.-nek az ügyeit intézte.

HIRDETÉS
HIRDETÉS

Tudjuk, hogy mindenki kér...

…tudjuk, hogy mindenki panaszkodik. Mi legalább utóbbitól megkíméljük Önöket, inkább dolgozunk. Keményen. A túlélésért. Ha tudja, segítse, támogassa munkánkat, hogy hétről hétre fontos történeteket, értékes olvasmányokat tárhassunk Önök elé.

Hozzászólna? Várjuk Facebook-oldalunkon:
HIRDETÉS

Ezek is érdekelhetik még

Legolvasottabb a Magyar Hangon

HIRDETÉS
HIRDETÉS

Kövessen minket a közösségi oldalainkon!

38,564lájkolóTetszik
3,458követőKövetés
19,800feliratkozóFeliratkozás

Friss lapszámunk

„Amíg rám nem emeli a kezét…” – Magyar Hang-ajánló

Interjú Verebes Istvánnal. Miből lett Németh Sándor dúsgazdag? Hogy élnek a szociális szféra dolgozói? Keresse a friss Magyar Hangot, digitálisan is!
HIRDETÉS
HIRDETÉS

Kiemelt cikkek

Mostoha

Valótlanul állítottuk, hogy családunkban minden rendben van. A valóság ezzel szemben az, hogy semmi sem volt rendben.