HIRDETÉS
Kezdőlap Belföld Összeérnek a ...

Összeérnek a szálak Semjén és Tiborcz között

HIRDETÉS

Ugyanazzal a luxemburgi adótanácsadóval került bizalmi kapcsolatba Semjén Zsolt vadásztársa, mint akivel Tiborcz István köre is üzletel – tudta meg a 24.hu. A lap szerint 2012-ben egyenesen Kacsóh utalta át az akkori rénszarvasvadászat árát, méghozzá Farkas kérésére. Kacsóht a luxembourgi Deynecourt Ügyvédi Iroda egyik vezetőjeként ismerhetjük, de hazai gazdasági társaságokban is jelen van tulajdonosként. Összefüggésbe hozható Tiborcz korábbi cégével, az Elios Zrt.-vel, vagyis a közvilágítási tenderek nagy nyertesével is.

HIRDETÉS

A Heti Válasz korábban a Deynecourt egyik legfőbb magyarországi ügyfeleként írt a West Hungária Bau Kft.-ről, aminek tulajdonosa a Tiborcz István üzlettársaként számon tartott Paár Attila. Korábban ráadásul Kacsóh érdekeltségében volt megtalálható a Fertődi Építő Zrt., aminek biatorbágyi fióktelepe egy helyen van a WHB székhelyével.

Semjén Zsolt eddig azt állította, hogy Farkas magánpénzből finanszírozta a svéd luxusvadászatokat. Hétfőn pedig arról számolhattunk be, hogy a miniszterelnök-helyettes nem is szándékozik letenni a fegyvert, mert szerinte akkor elveszítené a normalitását. Kiderült továbbá az is, hogy a politikus nemcsak Skandináviában, de Kanadában is lőtt vadra, a drága ajándékutakat viszont nem szerepeltette vagyonnyilatkozatában. Állítása szerint ugyanis magánemberként utazott, így nem is volt köteles megemlíteni a dolgot.

HIRDETÉS

Ha viszont mégsem magánszemély fizette az utakat – írja a 24.hu –, akkor Semjén köteles lett volna azok után közterheket fizetni. Márpedig az adótanácsadó a luxembourgi cégadatbázis szerint Farkas családi cégének, a Life Tree Holding s.a.r.l.-nek az ügyeit intézte.

HIRDETÉS

Tudjuk, hogy mindenki kér...

…tudjuk, hogy mindenki panaszkodik. Mi legalább utóbbitól megkíméljük Önöket, inkább dolgozunk. Keményen. A túlélésért. Ha tudja, segítse, támogassa munkánkat, hogy hétről hétre fontos történeteket, értékes olvasmányokat tárhassunk Önök elé. A legfontosabb persze, hogy olvassanak minket és hírünket vigyék. Sőt, ha tehetik, fizessenek elő hetilapunkra! A túlélés másik záloga a közösségi finanszírozás. Erre a célra hoztuk létre felületünket a Patreon adománygyűjtő oldalán. Akár havi két dollár is óriási segítség. Mentsük meg együtt a szabad magyar sajtót! Nagyon köszönjük!

Hozzászólna? Várjuk Facebook-oldalunkon:
HIRDETÉS

Ezek is érdekelhetik még

Legolvasottabb a Magyar Hangon

HIRDETÉS

Kövessen minket a közösségi oldalainkon!

26,954lájkolóTetszik
2,133követőKövetés
15,711feliratkozóFeliratkozás

Friss lapszámunk

Mennyire vagy csalódott, Bori? – Magyar Hang-ajánló

Páros interjú Péterfy Borival és Gergellyel, beszélgetés Donáth Annával, riport az ukrán-magyar határról, könyvheti melléklet. Keresse a friss Magyar Hangot!
HIRDETÉS
HIRDETÉS

Kiemelt cikkek

Odamondanak, s hazamennek

Facebook-videókkal, lezárt temetőkben való sétálgatással, börtön előtt mondott válogatott sértésekkel nem lesz egyszerű javítani a román–magyar kapcsolatokon.