HIRDETÉS
Kezdőlap Belföld A miskolci fi...

A miskolci fideszesek rettegnek Rokker Zsoltitól

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük!

HIRDETÉS

A miskolci fideszesek vélhetően esélytelennek tartják jelöltjüket a független, de a teljes ellenzék által támogatott Erdei Sándorral, vagyis Rokker Zsoltival szemben, ezért igyekezhetnek megtéveszteni az embereket az időközi önkormányzati választáson. Két kamujelölt is indul, egyiküket szintén Erdei Sándornak hívják, a másikat Molnár Zsoltnak. A HVG most kiderítette, hogy utóbbi ismeretlen jelölt biztosan fideszes kötődésű, évek óta a párt aktivistája, még az áprilisi választás előtt is az volt.

Miskolc 12-es önkormányzati választókerületében július 15-én tartanak időközi választást, mivel a körzet eddigi képviselője, a fideszes Hubay György parlamenti mandátumot nyert áprilisban.

HIRDETÉS
HIRDETÉS

A Fidesz jelöltjét Nagy Ákosnak hívják, ám a fideszesek ugyancsak kedvezni akarhatnak választóiknak, hiszen Rokker Zsoltival szemben lényegét tekintve három jelöltet is indítanak.

A választók megtévesztését célzó ügy egyre kínosabb fordulatokat vesz. A kamujelöltek nem miskolciak, nem csupán kerülik a sajtót, hanem egyenesen menekülnek előle. Egy önkormányzati képviselőjelölt célja normális körülmények között az volna, hogy elnyerje a választók bizalmát. És ha a választási programja ismertetéséhez a sajtó lehetőséget szeretne biztosítani, akkor ennek nagyon szoktak örülni a jelöltek. Ehelyett ők menekülnek a média nyilvánossága elől.

HIRDETÉS

Ugyanakkor talán öröm a miskolci ürömben, hogy a helyi fideszesek nem ragadtak le a migránsozásnál meg a sorosozásnál, ugyanakkor a választók megtévesztése is nagyon csúnya dolog.

Hozzászólna? Várjuk Facebook-oldalunkon.

HIRDETÉS

Tudjuk, hogy mindenki kér...

…tudjuk, hogy mindenki panaszkodik. Mi legalább utóbbitól megkíméljük Önöket, inkább dolgozunk. Keményen. A túlélésért. Ha tudja, segítse, támogassa munkánkat, hogy hétről hétre fontos történeteket, értékes olvasmányokat tárhassunk Önök elé.

Hozzászólna? Várjuk Facebook-oldalunkon:
HIRDETÉS
HIRDETÉS
Torkos Matild
Torkos Matild
A Magyar Hang főmunkatársa

Ezek is érdekelhetik még

Legolvasottabb a Magyar Hangon

HIRDETÉS
HIRDETÉS

Kövessen minket a közösségi oldalainkon!

38,945lájkolóTetszik
3,639követőKövetés
19,800feliratkozóFeliratkozás

Friss lapszámunk

„Nem fogok meghátrálni” – Magyar Hang-ajánló

Interjú Máté Gáborral és Körömi Attilával. Látogatóban a papból lett polgármesternél. Riport a halálra ítélt Csicsali vonatról. Keresse a Magyar Hangot!
HIRDETÉS
HIRDETÉS
HIRDETÉS

Kiemelt cikkek

A mama nem adja fel

A büdi cigánytelepen élő Margó nagyi és népes családja számára az elmúlt hónapokban a vírus volt a legkisebb gond. Riport.