HIRDETÉS
Kezdőlap Belföld A miskolci fi...

A miskolci fideszesek rettegnek Rokker Zsoltitól

HIRDETÉS

A miskolci fideszesek vélhetően esélytelennek tartják jelöltjüket a független, de a teljes ellenzék által támogatott Erdei Sándorral, vagyis Rokker Zsoltival szemben, ezért igyekezhetnek megtéveszteni az embereket az időközi önkormányzati választáson. Két kamujelölt is indul, egyiküket szintén Erdei Sándornak hívják, a másikat Molnár Zsoltnak. A HVG most kiderítette, hogy utóbbi ismeretlen jelölt biztosan fideszes kötődésű, évek óta a párt aktivistája, még az áprilisi választás előtt is az volt.

HIRDETÉS

Miskolc 12-es önkormányzati választókerületében július 15-én tartanak időközi választást, mivel a körzet eddigi képviselője, a fideszes Hubay György parlamenti mandátumot nyert áprilisban.

A Fidesz jelöltjét Nagy Ákosnak hívják, ám a fideszesek ugyancsak kedvezni akarhatnak választóiknak, hiszen Rokker Zsoltival szemben lényegét tekintve három jelöltet is indítanak.

HIRDETÉS

A választók megtévesztését célzó ügy egyre kínosabb fordulatokat vesz. A kamujelöltek nem miskolciak, nem csupán kerülik a sajtót, hanem egyenesen menekülnek előle. Egy önkormányzati képviselőjelölt célja normális körülmények között az volna, hogy elnyerje a választók bizalmát. És ha a választási programja ismertetéséhez a sajtó lehetőséget szeretne biztosítani, akkor ennek nagyon szoktak örülni a jelöltek. Ehelyett ők menekülnek a média nyilvánossága elől.

Ugyanakkor talán öröm a miskolci ürömben, hogy a helyi fideszesek nem ragadtak le a migránsozásnál meg a sorosozásnál, ugyanakkor a választók megtévesztése is nagyon csúnya dolog.

Hozzászólna? Várjuk Facebook-oldalunkon.

HIRDETÉS

Tudjuk, hogy mindenki kér...

…tudjuk, hogy mindenki panaszkodik. Mi legalább utóbbitól megkíméljük Önöket, inkább dolgozunk. Keményen. A túlélésért. Ha tudja, segítse, támogassa munkánkat, hogy hétről hétre fontos történeteket, értékes olvasmányokat tárhassunk Önök elé. A legfontosabb persze, hogy olvassanak minket és hírünket vigyék. Sőt, ha tehetik, fizessenek elő hetilapunkra! A túlélés másik záloga a közösségi finanszírozás. Erre a célra hoztuk létre felületünket a Patreon adománygyűjtő oldalán. Akár havi két dollár is óriási segítség. Mentsük meg együtt a szabad magyar sajtót! Nagyon köszönjük!

Hozzászólna? Várjuk Facebook-oldalunkon:
HIRDETÉS
Torkos Matild
Torkos Matild
A Magyar Hang főmunkatársa

Ezek is érdekelhetik még

Legolvasottabb a Magyar Hangon

HIRDETÉS

Kövessen minket a közösségi oldalainkon!

26,954lájkolóTetszik
2,133követőKövetés
15,711feliratkozóFeliratkozás

Friss lapszámunk

Mennyire vagy csalódott, Bori? – Magyar Hang-ajánló

Páros interjú Péterfy Borival és Gergellyel, beszélgetés Donáth Annával, riport az ukrán-magyar határról, könyvheti melléklet. Keresse a friss Magyar Hangot!
HIRDETÉS
HIRDETÉS

Kiemelt cikkek

Odamondanak, s hazamennek

Facebook-videókkal, lezárt temetőkben való sétálgatással, börtön előtt mondott válogatott sértésekkel nem lesz egyszerű javítani a román–magyar kapcsolatokon.