Szamizdat Szabadfogás

Szamizdat Szabadfogás

A Szamizdat Szabadfogás a Magyar Hang szerkesztőségében 2018. augusztus 1-jén (Fotó: Magyar Hang)

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

Szamizdat SZABADFOGÁS a Magyar Hang oldalán! A kormányzat által elfoglalt Hír Tv-ből kitiltott műsort élőben közvetítettük szerdán a Facebook-oldalunkon! Ez pedig a jó hangminőségű, többkamerás Youtube-videó. Nézzék meg akkor is, ha élőben látták! Konok Péter, Wahorn András, Dévényi István, Gulyás Balázs, Egri Viktor. Kövessenek minket, vigyék hírünket!

Szamizdat Szabadfogás (2018. augusztus 1.)

(Sajtó)történelmi nap volt augusztus első napja: az elfoglalt/visszafoglalt Hír Tv-ben nem engedték felvenni a műsort, ezért a Magyar Hang szerkesztőségében rögzítettük a Szamizdat Szabadfogást.

A felvételt élőben közvetítettük egy kamerával, de most közzétesszük a több kamerás, jó minőségű hanggal rögzített verziót. Jó szórakozást, és ne mondjanak le a gondolkodás luxusáról!

Ismert, szerda délelőtt fél 11-re hívtak össze állománygyűlést a Hír Tv-be, bemutatták az új, kormánypárti vezetést, többeket pedig azonnal elbocsátottak. A Szabadfogás felvételére 11 órakor került volna sor, de azt már nem engedélyezte a televízió új vezetése, nem engedték be a műsor szereplőit.

Hozzászólna? Várjuk Facebook-oldalunkon.

Címkék: média, Hír Tv