Tarlós: Valószínűleg nem indulok újra

Tarlós: Valószínűleg nem indulok újra

Tarlós István Budapest főpolgármestere (j2) és Szalay-Bobrovniczky Alexandra főpolgármester-helyettes (j) a Csillagösvényen – nyelvében él a nemzet című szabadtéri irodalmi fotókiállításon a 29. Bálványosi Nyári Szabadegyetem és Diáktáborban (Tusványos) az erdélyi Tusnádfürdőn 2018. július 26-án (MTI Fotó: Veres Nándor)

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

Lesz még egy beszélgetésünk miniszterelnök úrral 2019-ről, de 70 évesen én újabb 5 éves ciklust valószínűleg nem vállalok – nyilatkozta a Népszavának Tarlós István.

A lap szerdai számában megjelent cikkben arról is kérdezték Budapest főpolgármesterét, hogy kormányközeli, megbízható értesülésük szerint a Fidesz „agytrösztjénél”, a Századvégnél a Tarlós István utáni időszakra készülve olyan jogszabálytervezeten dolgoznak, amellyel lényegében még a 2019-es választások előtt eljelentéktelenítik a fővárosi önkormányzatot. tarlós erre azt mondta, 2019-ig „de facto” biztosan ne lesz ilyen. Ám hozzátette: „Abban biztos vagyok, hogy miniszterelnök úr megfontolt döntést fog hozni. Az említett konkrét tervezetről nem tudok, mindenesetre a jelenlegi ellenzékre én sem szívesen hagynám a várost. Az hiba lenne.”