Harmadszor is Flaszter

Ha csütörtök, akkor 20 órától ismét jelentkezik a Magyar Hang közéleti beszélgetése, ezúttal Dévényi István mellett R. Kiss Kornéliával és Stumpf Andrással.

Flaszter 3. adás (2018. augusztus 30.)

Dévényi István műsorvezető két vendége ezúttal R. Kiss Kornélia, a Magyar Hang újságírója, és Stumpf András újságíró, a megszüntetett Heti Válasz egykori munkatársa volt. A teljes felvétel! Témáink: – Kábítószer, családon belüli erőszak és a Majka-Curtis-ügy – Abortusz előtt kötelező lenne meghallgatni a magzat szívhangját – ahogy erről a Magyar Hangnak beszélt Dúró Dóra – Mi a baj A mi kis falunkkal?

Hirdetés

Nagyon bízunk benne, és ahogy korábban is mindig, minden erőnkkel azon vagyunk, hogy a technika ördöge még véletlenül se tréfáljon meg minket. Így reméljük, ezúttal minden rendben lesz. Merthogy, ha csütörtök, akkor 20 órakor érkezik a Magyar Hang új közéleti beszélgetős műsora, a Flaszter, amelyet ezúttal lapunk Youtube-csatornáján, valamint Facebook-oldalán követhetnek majd nyomon a kedves érdeklődők.

Dévényi István műsorvezető két vendége ezúttal R. Kiss Kornélia, a Magyar Hang újságírója, és Stumpf András újságíró, a megszüntetett Heti Válasz egykori munkatársa lesz.

Tervezett témáink:

Tartsanak tehát velünk, csatlakozzanak a Facebook-eseményünkhöz és nézzék élőben a műsort. Illetve kérjük, osszák meg az eseményt és hívják meg ismerőseiket! Köszönjük!

Flaszter 3. adás

Hirdetés

Tudjuk, hogy mindenki kér. Tudjuk, hogy mindenki panaszkodik. Mi legalább utóbbitól megkíméljük Önöket, inkább dolgozunk. Keményen. A túlélésért. Ha tudja, segítse, támogassa munkánkat, hogy hétről hétre fontos történeteket, értékes olvasmányokat tárhassunk Önök elé. A legfontosabb persze, hogy olvassanak minket és hírünket vigyék. Sőt, ha tehetik, fizessenek elő hetilapunkra! A túlélés másik záloga a közösségi finanszírozás. Erre a célra hoztuk létre felületünket a Patreon adománygyűjtő oldalán. Akár havi két dollár is óriási segítség. Mentsük meg együtt a szabad magyar sajtót! Nagyon köszönjük.

Hozzászólna? Várjuk Facebook-oldalunkon.