Kezdőlap Belföld Harmadszor is...

Harmadszor is Flaszter

Ha csütörtök, akkor 20 órától ismét jelentkezik a Magyar Hang közéleti beszélgetése, ezúttal Dévényi István mellett R. Kiss Kornéliával és Stumpf Andrással.

Flaszter 3. adás (2018. augusztus 30.)

Dévényi István műsorvezető két vendége ezúttal R. Kiss Kornélia, a Magyar Hang újságírója, és Stumpf András újságíró, a megszüntetett Heti Válasz egykori munkatársa volt. A teljes felvétel! Témáink: – Kábítószer, családon belüli erőszak és a Majka-Curtis-ügy – Abortusz előtt kötelező lenne meghallgatni a magzat szívhangját – ahogy erről a Magyar Hangnak beszélt Dúró Dóra – Mi a baj A mi kis falunkkal?

HIRDETÉS

Nagyon bízunk benne, és ahogy korábban is mindig, minden erőnkkel azon vagyunk, hogy a technika ördöge még véletlenül se tréfáljon meg minket. Így reméljük, ezúttal minden rendben lesz. Merthogy, ha csütörtök, akkor 20 órakor érkezik a Magyar Hang új közéleti beszélgetős műsora, a Flaszter, amelyet ezúttal lapunk Youtube-csatornáján, valamint Facebook-oldalán követhetnek majd nyomon a kedves érdeklődők.

Dévényi István műsorvezető két vendége ezúttal R. Kiss Kornélia, a Magyar Hang újságírója, és Stumpf András újságíró, a megszüntetett Heti Válasz egykori munkatársa lesz.

Tervezett témáink:

Tartsanak tehát velünk, csatlakozzanak a Facebook-eseményünkhöz és nézzék élőben a műsort. Illetve kérjük, osszák meg az eseményt és hívják meg ismerőseiket! Köszönjük!

Flaszter 3. adás

HIRDETÉS
Hozzászólna? Várjuk Facebook-oldalunkon:

Tudjuk, hogy mindenki kér...

…tudjuk, hogy mindenki panaszkodik. Mi legalább utóbbitól megkíméljük Önöket, inkább dolgozunk. Keményen. A túlélésért. Ha tudja, segítse, támogassa munkánkat, hogy hétről hétre fontos történeteket, értékes olvasmányokat tárhassunk Önök elé. A legfontosabb persze, hogy olvassanak minket és hírünket vigyék. Sőt, ha tehetik, fizessenek elő hetilapunkra! A túlélés másik záloga a közösségi finanszírozás. Erre a célra hoztuk létre felületünket a Patreon adománygyűjtő oldalán. Akár havi két dollár is óriási segítség. Mentsük meg együtt a szabad magyar sajtót! Nagyon köszönjük!

Ezek is érdekelhetik még

Legolvasottabb a Magyar Hangon

Kövessen minket a közösségi oldalainkon!

23,104lájkolóTetszik
994követőKövetés
11,522feliratkozóFeliratkozás

Friss lapszámunk

Ostromlott bástyák, legyőzhető félelmek – Magyar Hang-ajánló

2019. évi második számunk jelent meg január 11-én, pénteken. Keressék a következő csütörtökig az újságárusoknál!

Kiemelt cikkek