HIRDETÉS
Kezdőlap Belföld Baltával, kés...

Baltával, késsel és vascsövekkel támadtak munkásokra Kőbányán

Nyugalom csomag

Legyen Ön is előfizetőnk, most akár egy hónapra is otthonába rendelheti a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti ITT! Köszönjük!

HIRDETÉS

HIRDETÉS

HIRDETÉS

Két karbantartó munkásra támadt két emeleti lakó Budapest X. kerületében a Kőrösi Csoma Sándor úti Sparnál. A szóváltás hamar tettlegességig fajult és majdnem tragédiába torkollott. Az egyik munkást, akit vascsövekkel verték félholtra, életveszélyes sérülésekkel szállították kórházba – írta a Kőbánya Blues Facebook-csoport a még kedden történt esetről.

A rendőrség az Indexnek azt a tájékoztatást adta, hogy felfegyverkezve, csoportosan elkövetett garázdaság és más bűncselekmények miatt folytatnak eljárást. Az öt elkövetőből eddig három embert fogtak el, az elszámoltatásuk folyamatban van. A portál értesülései szerint két alvállalkozó cégvezetőt támadtak meg, akik kedden délelőtt horganyzott lépcsőt építettek az üzletben. Az üzlet felett lévő lakóház egy emeleti lakásából először lekiabálva kérték ki maguknak néhányan a zajt, majd öt ember jelent meg a helyszínen és fenyegetőzni kezdtek, köztük egy 13-14 éves fiú. Az egyik vállalkozó, hogy rendre utasítsa az ingerült lakókat, felmutatta rendőrkiképzői igazolványát, de ez csak rontott a helyzeten.

Verekedés tört ki és a támadók baltával és késsel támadtak a munkásokra. A fiatal fiú késével megszúrta a vállalkozó társát. A pólóján megszúrt férfi futásnak eredt, nyomában a késelővel, miközben a rendőrkiképzőként is dolgozó társának többen nekiestek. Baltával fejbevágták, vascsövekkel verték.

Végül hat rendőrautó és két mentőautó ment a helyszínre. A támadók elmenekültek, eddig hármat fogtak el közülük.

HIRDETÉS

Az Index információi szerint a támadók régóta rettegésben tartják a környék lakóit, ezért sem mertek többen tanúvallomást tenni a mostani ügyben.

Hozzászólna? Várjuk Facebook-oldalunkon.

HIRDETÉS

Tudjuk, hogy mindenki kér...

…tudjuk, hogy mindenki panaszkodik. Mi legalább utóbbitól megkíméljük Önöket, inkább dolgozunk. Keményen. A túlélésért. Ha tudja, segítse, támogassa munkánkat, hogy hétről hétre fontos történeteket, értékes olvasmányokat tárhassunk Önök elé.

Hozzászólna? Várjuk Facebook-oldalunkon:
HIRDETÉS

Ezek is érdekelhetik még

Legolvasottabb a Magyar Hangon

HIRDETÉS
HIRDETÉS

Kövessen minket a közösségi oldalainkon!

38,731lájkolóTetszik
3,480követőKövetés
19,800feliratkozóFeliratkozás

Friss lapszámunk

„Néha inkább befogtam a számat” – Magyar Hang-ajánló

Trianon 100, interjú Gerendai Károllyal, vendégmunkások Balástyán. Keresse a Magyar Hangot, digitálisan is!
HIRDETÉS
HIRDETÉS

Kiemelt cikkek

Enyhébbnek tűnik a járvány ott, ahol már bevezették a TBC elleni oltást

Azokban az országokban, ahol a BCG-oltást már évtizedekkel ezelőtt kötelezővé tették, enyhébbnek tűnik a koronavírus-járvány lefolyása - mondta a Dél-pesti Centrumkórház infektológiai osztályának főorvosa, Szlávik János.