Kezdőlap Belföld Baltával, kés...

Baltával, késsel és vascsövekkel támadtak munkásokra Kőbányán

Két karbantartó munkásra támadt két emeleti lakó Budapest X. kerületében a Kőrösi Csoma Sándor úti Sparnál. A szóváltás hamar tettlegességig fajult és majdnem tragédiába torkollott. Az egyik munkást, akit vascsövekkel verték félholtra, életveszélyes sérülésekkel szállították kórházba – írta a Kőbánya Blues Facebook-csoport a még kedden történt esetről.

HIRDETÉS

A rendőrség az Indexnek azt a tájékoztatást adta, hogy felfegyverkezve, csoportosan elkövetett garázdaság és más bűncselekmények miatt folytatnak eljárást. Az öt elkövetőből eddig három embert fogtak el, az elszámoltatásuk folyamatban van. A portál értesülései szerint két alvállalkozó cégvezetőt támadtak meg, akik kedden délelőtt horganyzott lépcsőt építettek az üzletben. Az üzlet felett lévő lakóház egy emeleti lakásából először lekiabálva kérték ki maguknak néhányan a zajt, majd öt ember jelent meg a helyszínen és fenyegetőzni kezdtek, köztük egy 13-14 éves fiú. Az egyik vállalkozó, hogy rendre utasítsa az ingerült lakókat, felmutatta rendőrkiképzői igazolványát, de ez csak rontott a helyzeten.

Verekedés tört ki és a támadók baltával és késsel támadtak a munkásokra. A fiatal fiú késével megszúrta a vállalkozó társát. A pólóján megszúrt férfi futásnak eredt, nyomában a késelővel, miközben a rendőrkiképzőként is dolgozó társának többen nekiestek. Baltával fejbevágták, vascsövekkel verték.

Végül hat rendőrautó és két mentőautó ment a helyszínre. A támadók elmenekültek, eddig hármat fogtak el közülük.

Az Index információi szerint a támadók régóta rettegésben tartják a környék lakóit, ezért sem mertek többen tanúvallomást tenni a mostani ügyben.

Hozzászólna? Várjuk Facebook-oldalunkon.

HIRDETÉS

Tudjuk, hogy mindenki kér...

…tudjuk, hogy mindenki panaszkodik. Mi legalább utóbbitól megkíméljük Önöket, inkább dolgozunk. Keményen. A túlélésért. Ha tudja, segítse, támogassa munkánkat, hogy hétről hétre fontos történeteket, értékes olvasmányokat tárhassunk Önök elé. A legfontosabb persze, hogy olvassanak minket és hírünket vigyék. Sőt, ha tehetik, fizessenek elő hetilapunkra! A túlélés másik záloga a közösségi finanszírozás. Erre a célra hoztuk létre felületünket a Patreon adománygyűjtő oldalán. Akár havi két dollár is óriási segítség. Mentsük meg együtt a szabad magyar sajtót! Nagyon köszönjük!

Hozzászólna? Várjuk Facebook-oldalunkon:

Ezek is érdekelhetik még

Legolvasottabb a Magyar Hangon

Kövessen minket a közösségi oldalainkon!

25,661lájkolóTetszik
1,802követőKövetés
14,481feliratkozóFeliratkozás

Friss lapszámunk

Szellemét a tűz nem égeté meg – Magyar Hang-ajánló

Látogatás 2019 roma hősénél és a keleméri bárányfarmon, interjú Ragályi Elemérrel, Böjte Csabával és Versegi Beáta coach-szerzetesnővel. Csütörtöktől itt a friss Magyar Hang!

Kiemelt cikkek

Ki védi meg az európai szavazót?

A májusi EP-választások idején is szabadon, az üzemeltetők felelősségre vonása nélkül terjedhetnek majd az álhírek és dezinformációk a közösségi oldalakon.

Az akció átka