Flaszter Torkos Matilddal és Pápay Györggyel

Csütörtök 20 órától ismét jelentkezett a Magyar Hang közéleti beszélgetése, ezúttal Dévényi István mellett Torkos Matilddal és Pápay Györggyel.

Hirdetés

Negyedik adásával jelentkezett a Magyar Hang új közéleti beszélgetős műsora, a Flaszter, amelyet lapunk Facebook-oldalán követhettek a kedves érdeklődők.

Flaszter 4. adás (2018. augusztus 6.)

Dévényi István e heti beszélgetőtársai: Torkos Matild és Pápay György. Iratkozzon fel Youtube-csatornánkra, valamint fizessen elő a Magyar Hang hetilapra! Honlap: https://magyarhang.org Facebook: https://www.facebook.com/magyarhang.org E-mail: szerk@magyarhang.org Támogatás: https://www.patreon.com/magyarhang

Dévényi István műsorvezető két vendége ezúttal Torkos Matild, a Magyar Hang főmunkatársa, és Pápay György publicista volt.

Flaszter 4. adás

null

A múlt heti adást itt nézheti vissza:

Flaszter 3. adás (2018. augusztus 30.)

Dévényi István műsorvezető két vendége ezúttal R. Kiss Kornélia, a Magyar Hang újságírója, és Stumpf András újságíró, a megszüntetett Heti Válasz egykori munkatársa volt. Ez a teljes adás felvétele! Témáink: – Kábítószer, családon belüli erőszak és a Majka-Curtis-ügy – Abortusz előtt kötelező lenne meghallgatni a magzat szívhangját – ahogy erről a Magyar Hangnak beszélt Dúró Dóra – Mi a baj A mi kis falunkkal?

Hirdetés

Tudjuk, hogy mindenki kér. Tudjuk, hogy mindenki panaszkodik. Mi legalább utóbbitól megkíméljük Önöket, inkább dolgozunk. Keményen. A túlélésért. Ha tudja, segítse, támogassa munkánkat, hogy hétről hétre fontos történeteket, értékes olvasmányokat tárhassunk Önök elé. A legfontosabb persze, hogy olvassanak minket és hírünket vigyék. Sőt, ha tehetik, fizessenek elő hetilapunkra! A túlélés másik záloga a közösségi finanszírozás. Erre a célra hoztuk létre felületünket a Patreon adománygyűjtő oldalán. Akár havi két dollár is óriási segítség. Mentsük meg együtt a szabad magyar sajtót! Nagyon köszönjük.

Hozzászólna? Várjuk Facebook-oldalunkon.