Kezdőlap Belföld Megszűnik a W...

Megszűnik a Wizz Air bukaresti járata

Egy olvasónk szúrta ki, hogy október 26. után nem lehet foglalni a Wizz Air Budapest–Bukarest járatára. Ez azért furcsa, mert tapasztalataink szerint tele voltak a gépek, amelyek hetente négyszer repültek a magyar és a román főváros között.

HIRDETÉS

Annak idején a Malévnak a bukaresti volt a legjövedelmezőbb járata. Egy 2006-os cikkben például ezt találtuk: „egyharmadával több utas repült a Malév bukaresti járatán az első negyedévben, mint tavaly az első három hónapban. A román főváros az egyik legnépszerűbb úticéllá vált a légitársaságnál. Bukarestbe a Malév négy járata repül naponta.”

Megkérdeztük a légitársaságot, a következő választ kaptuk tőlük: „A Wizz Air folyamatosan figyelemmel kíséri járatai teljesítményét annak érdekében, hogy a legnépszerűbb úti célokra a lehető legalacsonyabb viteldíjakat tudja biztosítani. Ezzel összhangban megerősítjük, hogy a Budapest–Bukarest útvonalat a Wizz Air felfüggeszti és a kapacitásokat a WIZZ hálózat nagyobb keresletű járataira irányítja át.”

Október 27-től a Kolozsvár–Bukarest járatot is szünetelteti a társaság, ott hetente hétszer repültek eddig – ez szeptember 5-én derült ki.

HIRDETÉS
Hozzászólna? Várjuk Facebook-oldalunkon:

Tudjuk, hogy mindenki kér...

…tudjuk, hogy mindenki panaszkodik. Mi legalább utóbbitól megkíméljük Önöket, inkább dolgozunk. Keményen. A túlélésért. Ha tudja, segítse, támogassa munkánkat, hogy hétről hétre fontos történeteket, értékes olvasmányokat tárhassunk Önök elé. A legfontosabb persze, hogy olvassanak minket és hírünket vigyék. Sőt, ha tehetik, fizessenek elő hetilapunkra! A túlélés másik záloga a közösségi finanszírozás. Erre a célra hoztuk létre felületünket a Patreon adománygyűjtő oldalán. Akár havi két dollár is óriási segítség. Mentsük meg együtt a szabad magyar sajtót! Nagyon köszönjük!

Lukács Csaba
Lukács Csaba
A Magyar Hang lapigazgatója és világjáró riportere.

Ezek is érdekelhetik még

Legolvasottabb a Magyar Hangon

Kövessen minket a közösségi oldalainkon!

23,187lájkolóTetszik
1,033követőKövetés
11,707feliratkozóFeliratkozás

Friss lapszámunk

Dolgoznék, de már nem kellek – Magyar Hang-ajánló

2019. évi harmadik számunk jelenik meg január 18-án, pénteken. Keressék a következő csütörtökig az újságárusoknál!

Kiemelt cikkek