Íme, a 7. Kötöttfogás

Fotó: Magyar Hang

Hetedik adásával jelentkezett szerda este a Kötöttfogás a Magyar Hang szerkesztőségéből.

Hirdetés

Csütörtök 20 órától Facebook-premier, élő kommenteléssel:

Magyar Hang – A Túlélő Magazin

Az e heti résztvevők: Konok Péter, Pörzse Sándor, Lukácsi Katalin és Dévényi István. Kérjük, osszák meg a bejegyzést, hogy mindenkihez eljusson az adás híre! A műsor közben pedig Dévényi István…Az e heti résztvevők: Konok Péter, Dévényi István, Pörzse Sándor és Lukácsi Katalin.

Felkerült a Youtube-csatornánkra az adás. Viszont, aki türelmes, vagy közösségi élményre vágyik, csütörtök este egy Facebook-premier keretében is megnézheti a műsort. A részletekkel délelőtt jelentkezünk.

Kötöttfogás 7. adás (2018. szeptember 19.)

Uploaded by Magyar Hang – A Túlélő Magazin on 2018-09-19.

Tervezett témák:
– Elveszett az Index?
– Szájkosár a kulturális intézményekre.
– Bajban a kormány, nem jön az EU-s pénz
– Gyurcsány Ferenc ismét kormányt buktatna.

Kedveljék a Magyar Hang Facebook-oldalát, valamint iratkozzanak fel Youtube-csatornánkra, hogy ne maradjanak le semmiről! És tegyék meg ugyanezt a Kötöttfogás Facebook-oldalával és Youtube-csatornájával is!

A múlt heti, 6. adást itt nézheti meg:

Kötöttfogás 6. adás (2018. szeptember 12.)

Az e heti résztvevők: Konok Péter, Csintalan Sándor, Dévényi István, Vágó Gábor, Gulyás Balázs és Pörzse Sándor. A Kötöttfogás youtube csatornája: https://www.youtube.com/channel/UCOpP… Kérjük, támogassa a műsort, hogy fennmaradhasson! Ide várjuk adományaikat: Számlatulajdonos neve: Dévényi István Számlaszám: 11773092-11368117 (OTP) A megjegyzésbe mindenképpen tüntesse fel: “Kötöttfogás”. Nagyon köszönjük.

Hirdetés

Tudjuk, hogy mindenki kér. Tudjuk, hogy mindenki panaszkodik. Mi legalább utóbbitól megkíméljük Önöket, inkább dolgozunk. Keményen. A túlélésért. Ha tudja, segítse, támogassa munkánkat, hogy hétről hétre fontos történeteket, értékes olvasmányokat tárhassunk Önök elé. A legfontosabb persze, hogy olvassanak minket és hírünket vigyék. Sőt, ha tehetik, fizessenek elő hetilapunkra! A túlélés másik záloga a közösségi finanszírozás. Erre a célra hoztuk létre felületünket a Patreon adománygyűjtő oldalán. Akár havi két dollár is óriási segítség. Mentsük meg együtt a szabad magyar sajtót! Nagyon köszönjük.

Hozzászólna? Várjuk Facebook-oldalunkon.