HIRDETÉS
Kezdőlap Belföld Népszava: Tar...

Népszava: Tarlós indul a főpolgármesteri posztért

HIRDETÉS

Tarlós István indul a főpolgármesteri posztért 2019-ben. Már csak a kormány és a főváros között létrejött megállapodás bejelentésének körülményei kérdésesek, tartalmi ügyekben megszületett az egyezség – több egymástól független forrásból is erről értesült a Népszava.

HIRDETÉS

A lap információi szerint Tarlós István és Orbán Viktor négyszemközt is tárgyaltak egymással, a több körös megbeszélések eredményeként teljesült a főpolgármester két legfontosabb feltétele: nem változtatnak Budapest közigazgatási rendszerén, és jelentős fejlesztési pénzekhez jut majd Budapest – még ha ezek nagy része a Miniszterelnökségen keresztül, Fürjes Balázs, Budapest és az agglomeráció fejlesztéséért felelős államtitkár felügyeletével is érkezik majd.

A Népszava úgy tudja, hogy legkorábban a jövő hét elején jelenthetik be a megállapodást. A Fideszben úgy látják, Tarlósnak nincs esélyes kihívója a baloldalon, egy másik forrásunk azt mondta, a főpolgármesternek „gyakorlatilag minden feltételét teljesítették”.

Tarlós István a hvg.hu-nak nem cáfolta, de nem is erősítette meg a Népszava értesülését.

Jelöltség és fenntartások – Magyar Hang

Egy fórumot olvasgattam, ahol összegyűjtötték, miért nem vagyok alkalmas főpolgármesternek. Találtam néhány érdekes és számomra is meglepő észrevételt.

HIRDETÉS

Tarlós István hónapok óta lebegtette, hogy indul-e a posztért, legutóbb épp a Népszavának nyilatkozott arról, hogy valószínűleg nem vállalja a következő ciklust. Bár hozzátette, lesz még egy megbeszélése a miniszterelnökkel.

Azt még nem lehet tudni, hogy kik lesznek az ellenfelei, amennyiben tényleg indul a főpolgármesteri posztért Tarlós István. Egyelőre Puzsér Róbert publicista az egyetlen, aki bejelentette, hogy elindulna.

HIRDETÉS

Tudjuk, hogy mindenki kér...

…tudjuk, hogy mindenki panaszkodik. Mi legalább utóbbitól megkíméljük Önöket, inkább dolgozunk. Keményen. A túlélésért. Ha tudja, segítse, támogassa munkánkat, hogy hétről hétre fontos történeteket, értékes olvasmányokat tárhassunk Önök elé. A legfontosabb persze, hogy olvassanak minket és hírünket vigyék. Sőt, ha tehetik, fizessenek elő hetilapunkra! A túlélés másik záloga a közösségi finanszírozás. Erre a célra hoztuk létre felületünket a Patreon adománygyűjtő oldalán. Akár havi két dollár is óriási segítség. Mentsük meg együtt a szabad magyar sajtót! Nagyon köszönjük!

Hozzászólna? Várjuk Facebook-oldalunkon:
HIRDETÉS

Ezek is érdekelhetik még

Legolvasottabb a Magyar Hangon

HIRDETÉS

Kövessen minket a közösségi oldalainkon!

27,428lájkolóTetszik
2,287követőKövetés
16,205feliratkozóFeliratkozás

Friss lapszámunk

Ugrás a mély vízbe – Magyar Hang-ajánló

Interjú György Péterrel, Ungváry Krisztiánnal, Rékasi Károllyal és Zsigmonddal, valamint a Fridays for Future hazai szervezőivel. Itt a friss Magyar Hang!
HIRDETÉS
HIRDETÉS

Kiemelt cikkek