Mindenkit megfigyelnek? Itt a Flaszter 7. adása

Csütörtök este újra jelentkezett a FLASZTER a Magyar Hang Facebook-oldalán!

Hirdetés

Dévényi István e heti vendégei: Lukács Csaba, a Magyar Hang lapigazgatója és Pető Péter, a 24.hu főszerkesztő-helyettese.

Flaszter 7. adás (2018. szeptember 27.)

Dévényi István vendégei: Lukács Csaba, a Magyar Hang lapigazgatója és Pető Péter, a 24.hu főszerkesztő-helyettese. Témák: Melyik a legdepressziósabb európai nemzet, miben a legjobbak a 15 éves magyar fiatalok, és milyen lesz, ha nem mi megyünk a Mátrixba, hanem a Mátrix jön belénk? Támogatás: https://www.patreon.com/magyarhang Iratkozzon fel Youtube-csatornánkra, valamint fizessen elő a Magyar Hang hetilapra!

Témák:
– Boldogságindex
– Sokat iszunk
– Kínai szociális pontrendszer

A múlt heti adást itt nézhetik meg:

Flaszter 6. adás (2018. szeptember 20.)

Dévényi István e heti vendégei: Szerető Szabolcs, a Magyar Hang főmunkatársa és Kovács Áron, a Népszava Online felelős szerkesztője. A téma: miként manipulál és fanatizál a politika – az elmúlt napok eseményei, különösen a tiszavasvári időközi választás tükrében. Iratkozzon fel Youtube-csatornánkra, valamint fizessen elő a Magyar Hang hetilapra!

Hirdetés

Iratkozzanak fel Youtube-csatornánkra és kedveljék Facebook-oldalunkat! Köszönjük!

Tudjuk, hogy mindenki kér. Tudjuk, hogy mindenki panaszkodik. Mi legalább utóbbitól megkíméljük Önöket, inkább dolgozunk. Keményen. A túlélésért. Ha tudja, segítse, támogassa munkánkat, hogy hétről hétre fontos történeteket, értékes olvasmányokat tárhassunk Önök elé. A legfontosabb persze, hogy olvassanak minket és hírünket vigyék. Sőt, ha tehetik, fizessenek elő hetilapunkra! A túlélés másik záloga a közösségi finanszírozás. Erre a célra hoztuk létre felületünket a Patreon adománygyűjtő oldalán. Akár havi két dollár is óriási segítség. Mentsük meg együtt a szabad magyar sajtót! Nagyon köszönjük.

Hozzászólna? Várjuk Facebook-oldalunkon.