HIRDETÉS
Kezdőlap Belföld Állítása szer...

Állítása szerint nem tudja, miért ölt a várpalotai kettős gyilkos

HIRDETÉS

Beismerő vallomást tett, de nem tud magyarázatot adni tettére B. Zsolt, aki a rendőrség gyanúja szerint kegyetlen módon megölte volt barátnőjét és a nő kétéves kisfiát Várpalotán.

HIRDETÉS

Előzetes letartóztatásba helyezte a Veszprémi Törvényszék vasárnap azt a berhidai férfit, akit a Várpalotán csütörtök éjjel elkövetett kettős gyilkosság elkövetésével gyanúsítanak. B. Zsolt beismerte, hogy megölte 22 éves volt barátnőjét és a nő kétéves kisfiát.

A kihallgatáson tett állítása szerint nem szerelemféltésből ölt, hiszen pontosan tisztában volt vele, az áldozat már nem akar vele élni. Azt azonban nem igazán tudja megmondani, hogy akkor mi váltotta ki tettét. A tragédia napján telefonon beszélt a áldozattal, majd átment hozzá, hogy visszavigye a laptopját, amit megjavított. Sokáig beszélgettek, aztán történt valami, amit nem tud felidézni, majd megölte az édesanyát és kisfiát – közölte a Blikkel Polgár Péter kirendelt védő. B. Zsolt a nőt megfojtotta, a kisfiút pedig olyan súlyosan bántalmazta, hogy ő is életét vesztette.

Az ügyvéd a Borsnak arról is beszélt: a férfi zavart állapotban van, nyomasztja, amit tett. „Az biztos, hogy eddig büntetlen előéletű volt, semmi jogsértőt nem tett” – tette hozzá. Polgár szerint védence kapcsolata a nővel futó volt, sejtette, hogy visszatér volt párjához, gyermeke apjához, és ezt el is fogadta.

Letartóztatták

A bíróság elrendelte letartóztatását annak a berhidai férfinak, aki megalapozottan gyanúsítható a 22 éves nő és 2 éves gyermeke megölésével.

HIRDETÉS

A fiatalasszony családja egyre jobban hisz abban, hogy a gyilkos előre eltervezte a kettős gyilkosságot. Rablógyilkosság látszatát akarta kelteni, ezért szinte minden mozdítható tárgyat szétszórt a lakásban.

Abban az esetben, ha a bíróság is bűnösnek mondja majd ki B. Zsoltot, a férfi akár élete végéig börtönben maradhat. Ez akkor valószínű, ha az emberölés minősített esete miatt ítélik majd el.

HIRDETÉS

Tudjuk, hogy mindenki kér...

…tudjuk, hogy mindenki panaszkodik. Mi legalább utóbbitól megkíméljük Önöket, inkább dolgozunk. Keményen. A túlélésért. Ha tudja, segítse, támogassa munkánkat, hogy hétről hétre fontos történeteket, értékes olvasmányokat tárhassunk Önök elé. A legfontosabb persze, hogy olvassanak minket és hírünket vigyék. Sőt, ha tehetik, fizessenek elő hetilapunkra! A túlélés másik záloga a közösségi finanszírozás. Erre a célra hoztuk létre felületünket a Patreon adománygyűjtő oldalán. Akár havi néhány száz forint is óriási segítség. Mentsük meg együtt a szabad magyar sajtót! Nagyon köszönjük!

Hozzászólna? Várjuk Facebook-oldalunkon:
HIRDETÉS

Ezek is érdekelhetik még

Legolvasottabb a Magyar Hangon

HIRDETÉS

Kövessen minket a közösségi oldalainkon!

29,665lájkolóTetszik
2,804követőKövetés
18,400feliratkozóFeliratkozás

Friss lapszámunk

Minden hatalom megittasul önmagától – Magyar Hang-ajánló

Nagy Ervin-, Zsiday Viktor- és Timothy Garton Ash-interjú. Riport a szekszárdi cigánynegyedből. Keresse a friss Magyar Hangot!
HIRDETÉS
HIRDETÉS

Kiemelt cikkek

Pártválasztás vagy népszavazás? Brexit, december 12.

A brexitvita magának a demokráciának a lényegéről és természetéről zajlik, s a legkevésbé sem közömbös, hogy a decemberi választás milyen válaszokat alapoz majd meg.