HIRDETÉS
Kezdőlap Belföld Állítása szer...

Állítása szerint nem tudja, miért ölt a várpalotai kettős gyilkos

Nyugalom csomag

Legyen Ön is előfizetőnk, most akár egy hónapra is otthonába rendelheti a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti ITT! Köszönjük!

HIRDETÉS

HIRDETÉS

HIRDETÉS

Beismerő vallomást tett, de nem tud magyarázatot adni tettére B. Zsolt, aki a rendőrség gyanúja szerint kegyetlen módon megölte volt barátnőjét és a nő kétéves kisfiát Várpalotán.

Előzetes letartóztatásba helyezte a Veszprémi Törvényszék vasárnap azt a berhidai férfit, akit a Várpalotán csütörtök éjjel elkövetett kettős gyilkosság elkövetésével gyanúsítanak. B. Zsolt beismerte, hogy megölte 22 éves volt barátnőjét és a nő kétéves kisfiát.

A kihallgatáson tett állítása szerint nem szerelemféltésből ölt, hiszen pontosan tisztában volt vele, az áldozat már nem akar vele élni. Azt azonban nem igazán tudja megmondani, hogy akkor mi váltotta ki tettét. A tragédia napján telefonon beszélt a áldozattal, majd átment hozzá, hogy visszavigye a laptopját, amit megjavított. Sokáig beszélgettek, aztán történt valami, amit nem tud felidézni, majd megölte az édesanyát és kisfiát – közölte a Blikkel Polgár Péter kirendelt védő. B. Zsolt a nőt megfojtotta, a kisfiút pedig olyan súlyosan bántalmazta, hogy ő is életét vesztette.

Az ügyvéd a Borsnak arról is beszélt: a férfi zavart állapotban van, nyomasztja, amit tett. „Az biztos, hogy eddig büntetlen előéletű volt, semmi jogsértőt nem tett” – tette hozzá. Polgár szerint védence kapcsolata a nővel futó volt, sejtette, hogy visszatér volt párjához, gyermeke apjához, és ezt el is fogadta.

HIRDETÉS

Letartóztatták

A bíróság elrendelte letartóztatását annak a berhidai férfinak, aki megalapozottan gyanúsítható a 22 éves nő és 2 éves gyermeke megölésével.

A fiatalasszony családja egyre jobban hisz abban, hogy a gyilkos előre eltervezte a kettős gyilkosságot. Rablógyilkosság látszatát akarta kelteni, ezért szinte minden mozdítható tárgyat szétszórt a lakásban.

Abban az esetben, ha a bíróság is bűnösnek mondja majd ki B. Zsoltot, a férfi akár élete végéig börtönben maradhat. Ez akkor valószínű, ha az emberölés minősített esete miatt ítélik majd el.

HIRDETÉS

Tudjuk, hogy mindenki kér...

…tudjuk, hogy mindenki panaszkodik. Mi legalább utóbbitól megkíméljük Önöket, inkább dolgozunk. Keményen. A túlélésért. Ha tudja, segítse, támogassa munkánkat, hogy hétről hétre fontos történeteket, értékes olvasmányokat tárhassunk Önök elé.

Hozzászólna? Várjuk Facebook-oldalunkon:
HIRDETÉS

Ezek is érdekelhetik még

Legolvasottabb a Magyar Hangon

HIRDETÉS
HIRDETÉS

Kövessen minket a közösségi oldalainkon!

38,667lájkolóTetszik
3,466követőKövetés
19,800feliratkozóFeliratkozás

Friss lapszámunk

„Amíg rám nem emeli a kezét…” – Magyar Hang-ajánló

Interjú Verebes Istvánnal. Miből lett Németh Sándor dúsgazdag? Hogy élnek a szociális szféra dolgozói? Keresse a friss Magyar Hangot, digitálisan is!
HIRDETÉS
HIRDETÉS

Kiemelt cikkek

Új közéleti hetilap indult

„A magyar médiából mostanában csupa rossz hírek jöttek, melyik lap zárt be, mely műhelyből küldtek el embereket, ideje volt egy pozitív hírnek is. ”