Parázs vita volt a Kötöttfogásban

A Kötöttfogás 9. adása

Kilencedik adásával jelentkezett a Kötöttfogás a Magyar Hang Facebook-oldalán október 3-án, szerdán 20 órától!

Hirdetés

A műsorvezető: Dévényi István. Résztvevők: Mészáros Imre, Csintalan Sándor, Dévényi István, Lukácsi Katalin, Pörzse Sándor.

Kötöttfogás 9. adás – Mi lesz Kásler Miklós sorsa?

A 2018. október 3-i adás. Műsorvezető: Dévényi István. Résztvevők: Mészáros Imre, Csintalan Sándor, Lukácsi Katalin, Pörzse Sándor.

Témák:
– MTA – letiltott előadások
Lemondott az államtitkár – mi lesz Kásler Miklós sorsa?
– Ellenzéki körkép: szétesőben az LMP, nemzeti ellenállást hirdetett a Jobbik

A múlt heti adást itt nézheti meg:

Íme, a nyolcadik Kötöttfogás – Magyar Hang

Az e heti résztvevők: Konok Péter, Csintalan Sándor, Dévényi István, Gulyás Balázs és Pörzse Sándor.

Kedveljék a Magyar Hang Facebook-oldalát, valamint iratkozzanak fel Youtube-csatornánkra, hogy ne maradjanak le semmiről! És tegyék meg ugyanezt a Kötöttfogás Facebook-oldalával és Youtube-csatornájával is!

A korábbi adások visszanézhetők itt!

Hirdetés

Tudjuk, hogy mindenki kér. Tudjuk, hogy mindenki panaszkodik. Mi legalább utóbbitól megkíméljük Önöket, inkább dolgozunk. Keményen. A túlélésért. Ha tudja, segítse, támogassa munkánkat, hogy hétről hétre fontos történeteket, értékes olvasmányokat tárhassunk Önök elé. A legfontosabb persze, hogy olvassanak minket és hírünket vigyék. Sőt, ha tehetik, fizessenek elő hetilapunkra! A túlélés másik záloga a közösségi finanszírozás. Erre a célra hoztuk létre felületünket a Patreon adománygyűjtő oldalán. Akár havi két dollár is óriási segítség. Mentsük meg együtt a szabad magyar sajtót! Nagyon köszönjük.

Hozzászólna? Várjuk Facebook-oldalunkon.