Flaszter: Milliók estek lakhatási csapdába

Kósa András, Dévényi István és György Zsombor a Flaszter 8. adásában Kósa András, Dévényi István és György Zsombor a Flaszter 8. adásában

Csütörtökön már nyolcadik adásával jelentkezett a Flaszter a Magyar Hang Facebook-oldalán!

Hirdetés

Dévényi István e heti vendégei: György Zsombor, a Magyar Hang főszerkesztője és Kósa András, a Népszava munkatársa.

Flaszter 8. adás

Dévényi István e heti vendégei: György Zsombor, a Magyar Hang főszerkesztője és Kósa András, a Népszava munkatársa. Témák: – el is égethetik a hajléktalanok ingóságait – milliók estek lakhatási csapdába Magyarországon – bérnővérek a magyar kórházakban – a három gyermekes nők már ne is fizessenek adót? Iratkozzanak fel Youtube-csatornánkra és kedveljék Facebook-oldalunkat!

Témák:
– el is égethetik a hajléktalanok ingóságait
milliók estek lakhatási csapdába Magyarországon
– bérnővérek a magyar kórházakban
– a három gyermekes nők már ne is fizessenek adót?

Iratkozzanak fel Youtube-csatornánkra és kedveljék Facebook-oldalunkat! Köszönjük!

Hirdetés

A korábbi adások visszanézhetők itt!

Tudjuk, hogy mindenki kér. Tudjuk, hogy mindenki panaszkodik. Mi legalább utóbbitól megkíméljük Önöket, inkább dolgozunk. Keményen. Ha tudja, segítse, támogassa munkánkat, hogy hétről hétre fontos történeteket, értékes olvasmányokat tárhassunk Önök elé. A legfontosabb persze, hogy olvassanak minket és hírünket vigyék. Sőt, ha tehetik, fizessenek elő hetilapunkra! A túlélés másik záloga a közösségi finanszírozás. Erre a célra hoztuk létre felületünket a Patreon adománygyűjtő oldalán. Akár havi két dollár is óriási segítség. Mentsük meg együtt a szabad magyar sajtót! Nagyon köszönjük.

Hozzászólna? Várjuk Facebook-oldalunkon.