HIRDETÉS
Kezdőlap Belföld Szabadkoztak ...

Szabadkoztak Vonának a kormánypárti sajtómunkások

Kérjük, támogassa a Magyar Hangot...

és a szabad sajtó megmaradását. Olvasóink segítségére is szükségünk van, hogy még több riportot és tényfeltáró cikket közölhessünk. Részletek ITT.

HIRDETÉS

Telefonon kereste meg a Jobbik volt elnöke a kormánypárti média több emberét, miután hetek óta tucatszám közlik ezek a lapok a vele kapcsolatos helyreigazításokat. Itt például azt írta meg a Ripost és az Origo: valótlanul híresztelték, hogy a politikus húszmilliós Audit kapott Simicska Lajostól. De kénytelenek voltak azt is közölni, hogy Vona valójában nem dicsőítette Allahot, nem éltette Haynaut és nem fogadta tiszteletbeli tagjává egy török terrorszervezet.

HIRDETÉS

Vona Gábor most arról beszélt a videóblogjában, hogy „a modern fake news hadviselést” Magyarországon rajta és ellene próbálták ki először. A politikus úgy látja, „karakterterrorizmust” követtek el ellene, és a választási kampány után fél évvel már semmit sem ér, hogy közlik a helyreigazításokat. „A sajnálatos üzenete az egésznek az, hogy megéri hazudni, megéri mocskos eszközökhöz nyúlni, mert nyerni csak így lehet” – mondta Vona. Utólag ugyanakkor felhívta most többek közt a 888 és a Pesti Srácok főszerkesztőit, G. Fodor Gábort és Huth Gergelyt.

Amikor felhívod azokat, akik hazudtak rólad… / Vona Gábor vlogja – 7. rész

Íme a videó, aminek már az előzetesétől kiakadtak a Fidesz sajtómunkásai. Nem véletlenül. Nézd meg, mit mondtak a kampányban terjesztett hazugságokról! Felhasznált anyagok: https://www.youtube.com/watch?v=YgSbHNvIuns https://www.youtube.com/watch?v=PP_rysynI2s (Az eredeti felvétel az MTVA tulajdona.) https://www.youtube.com/watch?v=1aTApGWVGoI https://tenyek.hu/politika/254092_vona-allahot-dicsoiti.html Zene/Music: Colossus by Wydron https://soundcloud.com/wydron Creative Commons – Attribution-ShareAlike 3.0 Unported- CC BY-SA 3.0 http://creativecommons.org/licenses/b…

„Gondoljon bele abba, hogy napi nyolc fórumot tartok, és mind a nyolc fórumon müezzinhang vár” – vetette fel a politikus Gabay Dorkának, a Magyar Idők munkatársának. Az újságíró ugyanakkor kijelentette, hogy homoszexuális orgiákról ő például sosem írt, „az az én ingerküszöbömön is rég túl van.” Huth Gergely is elhatárolta magát ettől. „Vannak olyan sztorik, amik megérdemlik, hogy átvegyük, meg van, ami nem. Pont a terry blackes orgiákat nem vettük át. Kollégákról nem mondok ítéletet, de a mi profilunkba már nem vágott bele” – mondta. G. Fodor Gábor ugyanakkor Vona felvetésére, hogy folyamatos hazugságáradat ment vele szemben, azt válaszolta, ő nem így látja.

HIRDETÉS

A nyolcmillió Magyarországa – Magyar Hang

Internetes előfizetéssel ugyan szép számú háztartás rendelkezik, de a tájékozódás a túlnyomó többségnél a Facebookkal egyenlő.

A legnyíltabban az Origo volt munkatársa, Hecker Flórián beszélt Vonával. Elismerte, hogy nyilván volt olyan is a lejáratások között, „ami kapott információ volt és nem kvázi újságírói munka”, még ha ebben „sok munka is volt.” A Jobbik volt elnöke felidézte, amikor a kormánylap arról írt, hogy zavargás volt az október 23-ai pártrendezvényen, miközben az ünnepség még el sem kezdődött, és később sem volt semmi probléma. „Igazad van, tehát ez valószínűleg máshogy történt, másmilyen úton, nem feltétlenül újságírói munkaként” – jelentette ki Hecker. Szerinte a politikai média lelkülete ilyen, és azért is szállt ki belőle, mert a személyisége kapcsán nem büszke rá.

Vona próbálta elérni a Magyar Idők újságíróját, Bayer Zsoltot, illetve a Ripost-főszerkesztő Ómolnár Miklóst is, de nem járt sikerrel.

HIRDETÉS

Tudjuk, hogy mindenki kér...

…tudjuk, hogy mindenki panaszkodik. Mi legalább utóbbitól megkíméljük Önöket, inkább dolgozunk. Keményen. A túlélésért. Ha tudja, segítse, támogassa munkánkat, hogy hétről hétre fontos történeteket, értékes olvasmányokat tárhassunk Önök elé. A legfontosabb persze, hogy olvassanak minket és hírünket vigyék. Sőt, ha tehetik, fizessenek elő hetilapunkra! A túlélés másik záloga a közösségi finanszírozás. Erre a célra hoztuk létre felületünket a Patreon adománygyűjtő oldalán. Akár havi néhány száz forint is óriási segítség. Mentsük meg együtt a szabad magyar sajtót! Nagyon köszönjük!

Hozzászólna? Várjuk Facebook-oldalunkon:
HIRDETÉS
Lakner Dávid
Lakner Dávid
1990-ben született újságíró, a Magyar Hang munkatársa. 2015-től dolgozott a Magyar Nemzetnél, előbb az MNO-nál, majd a kultúra rovatban. Média, film, irodalom, Bergman, Camus, Vonnegut.

Ezek is érdekelhetik még

Legolvasottabb a Magyar Hangon

HIRDETÉS

Kövessen minket a közösségi oldalainkon!

30,702lájkolóTetszik
2,950követőKövetés
19,500feliratkozóFeliratkozás

Friss lapszámunk

A Fidesz nem jobboldali, hanem hatalomoldali – Magyar Hang-ajánló

Interjú Nádasdy Ádámmal, Csernák Jánossal, valamint a győri polgármesterjelöltekkel. Riport Gyöngyöspatáról. Keresse a friss Magyar Hangot!
HIRDETÉS
HIRDETÉS
HIRDETÉS

Kiemelt cikkek

Kincses Gyula: minimum 500 milliárd forint pluszt kellene tenni az egészségügybe

Az orvosi kamara elnöke szerint az egészségügyi kiadások több mint 30 százalékát a betegek fizetik.

Ceausescu atombombája