HIRDETÉS
Kezdőlap Belföld Csaknem megis...

Csaknem megismétlődött az olaszliszkai tragédia

HIRDETÉS

A Borsod-Abaúj-Zemplén megyei Encsen múlt szombaton egy személyautót vezető nő elsodort egy parkoló autó mögül kiszaladó kislányt – értesült az Index. Az asszony megállt, és segíteni szeretett volna a sérült gyermeken, de két helybéli bántalmazni kezdte, fogait kiverték és autóját is megrongálták.

HIRDETÉS

A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője a portálnak elmondta, a bejelentés követően gyorsan helyszínre értek a rendőrök és a mentők. Az utóbbiak ellátták, majd kórházba szállították a súlyosan megsérült gyermeket, a rendőrök pedig igyekeztek megnyugtatni a helybelieket. Egy 19 és egy 27 éves férfit állítottak elő, és hallgattak ki rongálás, garázdaság és testi sértés gyanújával.

Olaszliszka: két lincselő már kiszabadult – Magyar Hang

Azok az elkövetők, akik a gyilkosság idején még fiatalkorúak voltak, már évek óta kint vannak, külföldön dolgoznak.

A település fideszes polgármestere sajnálatosnak tartja a történteket. Szeles András arról is beszélt, hogy szombat óta csökkent a feszültség a településen, de szerinte soha sem lesz teljes a békés együttélés, utalva ezzel arra, hogy az elkövetők roma származásúak. Ugyanakkor a polgármester arra is felhívta a figyelmet, hogy a helybéliek között voltak olyanok, akik a sofőr védelmére keltek.

Hozzászólna? Várjuk Facebook-oldalunkon.

HIRDETÉS
HIRDETÉS

Tudjuk, hogy mindenki kér...

…tudjuk, hogy mindenki panaszkodik. Mi legalább utóbbitól megkíméljük Önöket, inkább dolgozunk. Keményen. A túlélésért. Ha tudja, segítse, támogassa munkánkat, hogy hétről hétre fontos történeteket, értékes olvasmányokat tárhassunk Önök elé. A legfontosabb persze, hogy olvassanak minket és hírünket vigyék. Sőt, ha tehetik, fizessenek elő hetilapunkra! A túlélés másik záloga a közösségi finanszírozás. Erre a célra hoztuk létre felületünket a Patreon adománygyűjtő oldalán. Akár havi néhány száz forint is óriási segítség. Mentsük meg együtt a szabad magyar sajtót! Nagyon köszönjük!

Hozzászólna? Várjuk Facebook-oldalunkon:
HIRDETÉS

Ezek is érdekelhetik még

Legolvasottabb a Magyar Hangon

HIRDETÉS

Kövessen minket a közösségi oldalainkon!

29,943lájkolóTetszik
2,834követőKövetés
18,800feliratkozóFeliratkozás

Friss lapszámunk

„A világ kezd totálisan meghülyülni” – Magyar Hang-ajánló

Presser Gábor- és Stefano Bottoni-interjú. Riport a határról és az épülő tiszaújvárosi konténervárosról. Keresse a friss Magyar Hangot!
HIRDETÉS
HIRDETÉS

Kiemelt cikkek

Szétosztja a hivatali autókat Pikó András

Józsefváros polgármestere azt mondja, nincs szükségük hét járműre.

1984