Kezdőlap Belföld Itt a kormány...

Itt a kormány kampányfilmjének javított verziója

Hatalmas elánnal csapott bele a közelgő EP-választási kampányba a kormány. Maga a kormányszóvivő, Kovács Zoltán a saját közösségi oldalán posztolta ki, hogy „a kormány nem hagyja válasz nélkül, hogy a Sargentini-jelentéssel megsértették Magyarországot. Az európai közvélemény előtt is egyértelművé szeretnénk tenni, hogy nem akarunk bevándorlóország lenni. Ezért angol nyelvű internetes videókkal is reagálunk a hazánkat ért támadásokra”.

HIRDETÉS

Mindehhez egy videót is nyilvánosságra hozott a fideszes politikus, amelyben főleg a strasbourgi Európai Parlamentben ülő Guy Verhofstadtot támadja. Pont azt a politikust, akinek pártja a Sargentini-jelentés elfogadása után készített egy kisfilmet a fideszes korrupcióról.

Gulyás Balázs publicista

Itt a videó magyar felirattal, amit Orbán nem akarja, hogy láss! Mi azonban elkészítettük a magyar változatát az Európai Parlament egyik képviselőcsoportja által készített animációnak, amely…

A Kovács-féle változatból megtudhatjuk, hogy a rengeteg migráns 2015 óta elárasztotta Európát, és ezek a bevándorlók több száz támadást intéztek nők ellen, és Guy Verhofstadt belga liberális EP-képviselő, volt belga kormányfő még az eddiginél is több migránst szeretne betelepíteni a kontinensre, illetve az Unió területére: „szükségünk van a migrációra” – mondta a videó szerint a politikus.

Azonban villámgyorsan kiderült, hogy Verhofstadt, ugyan ezt mondta, de ahol a kormányzati propagandafilm elvágta a mondandóját, ott ő még folytatta. Azzal együtt ugyanis teljesen más a szövege értelme.

Az eredeti nyilatkozat szó szerint így hangzik: „Szükségünk van a migrációra, de legális migrációra van szükségünk. Most ennek az ellenkezője van: illegális migráció van és emberkereskedelem folyik.” Majd a politikus ezekhez hozzáteszi, hogy kanadai, amerikai és ausztrál mintára kellene átalakítani a bevándorlási rendszert. Ráadásul mindezt még a migránsválság 2015-ös kitörése előtt mondta.

Ezek után Dévényi István kollégánk elkészítette a „javított” kampányfilmet és kitette saját közösségi oldalára, mondván, valójában ezt akarta üzenni Európának Orbán Viktor.

null

null

HIRDETÉS
Hozzászólna? Várjuk Facebook-oldalunkon:

Tudjuk, hogy mindenki kér...

…tudjuk, hogy mindenki panaszkodik. Mi legalább utóbbitól megkíméljük Önöket, inkább dolgozunk. Keményen. A túlélésért. Ha tudja, segítse, támogassa munkánkat, hogy hétről hétre fontos történeteket, értékes olvasmányokat tárhassunk Önök elé. A legfontosabb persze, hogy olvassanak minket és hírünket vigyék. Sőt, ha tehetik, fizessenek elő hetilapunkra! A túlélés másik záloga a közösségi finanszírozás. Erre a célra hoztuk létre felületünket a Patreon adománygyűjtő oldalán. Akár havi két dollár is óriási segítség. Mentsük meg együtt a szabad magyar sajtót! Nagyon köszönjük!

Ezek is érdekelhetik még

Legolvasottabb a Magyar Hangon

Kövessen minket a közösségi oldalainkon!

23,349lájkolóTetszik
1,089követőKövetés
11,841feliratkozóFeliratkozás

Friss lapszámunk

Dolgoznék, de már nem kellek – Magyar Hang-ajánló

2019. évi harmadik számunk jelenik meg január 18-án, pénteken. Keressék a következő csütörtökig az újságárusoknál!

Kiemelt cikkek

A törzs matrónájából lesz a legkegyetlenebb maffiavezér

Kizsákmányolásról és kölcsönös meg nem értésről mesél Az átkelés madarai. A helyi hagyományok feladása mutatja a fokozatos erkölcsi romlást.

Törv. védve