HIRDETÉS
Kezdőlap Belföld Itt a kormány...

Itt a kormány kampányfilmjének javított verziója

HIRDETÉS

Hatalmas elánnal csapott bele a közelgő EP-választási kampányba a kormány. Maga a kormányszóvivő, Kovács Zoltán a saját közösségi oldalán posztolta ki, hogy „a kormány nem hagyja válasz nélkül, hogy a Sargentini-jelentéssel megsértették Magyarországot. Az európai közvélemény előtt is egyértelművé szeretnénk tenni, hogy nem akarunk bevándorlóország lenni. Ezért angol nyelvű internetes videókkal is reagálunk a hazánkat ért támadásokra”.

HIRDETÉS

Mindehhez egy videót is nyilvánosságra hozott a fideszes politikus, amelyben főleg a strasbourgi Európai Parlamentben ülő Guy Verhofstadtot támadja. Pont azt a politikust, akinek pártja a Sargentini-jelentés elfogadása után készített egy kisfilmet a fideszes korrupcióról.

Gulyás Balázs publicista

Itt a videó magyar felirattal, amit Orbán nem akarja, hogy láss! Mi azonban elkészítettük a magyar változatát az Európai Parlament egyik képviselőcsoportja által készített animációnak, amely…

A Kovács-féle változatból megtudhatjuk, hogy a rengeteg migráns 2015 óta elárasztotta Európát, és ezek a bevándorlók több száz támadást intéztek nők ellen, és Guy Verhofstadt belga liberális EP-képviselő, volt belga kormányfő még az eddiginél is több migránst szeretne betelepíteni a kontinensre, illetve az Unió területére: „szükségünk van a migrációra” – mondta a videó szerint a politikus.

Azonban villámgyorsan kiderült, hogy Verhofstadt, ugyan ezt mondta, de ahol a kormányzati propagandafilm elvágta a mondandóját, ott ő még folytatta. Azzal együtt ugyanis teljesen más a szövege értelme.

HIRDETÉS

Az eredeti nyilatkozat szó szerint így hangzik: „Szükségünk van a migrációra, de legális migrációra van szükségünk. Most ennek az ellenkezője van: illegális migráció van és emberkereskedelem folyik.” Majd a politikus ezekhez hozzáteszi, hogy kanadai, amerikai és ausztrál mintára kellene átalakítani a bevándorlási rendszert. Ráadásul mindezt még a migránsválság 2015-ös kitörése előtt mondta.

Ezek után Dévényi István kollégánk elkészítette a „javított” kampányfilmet és kitette saját közösségi oldalára, mondván, valójában ezt akarta üzenni Európának Orbán Viktor.

null

null

HIRDETÉS

Tudjuk, hogy mindenki kér...

…tudjuk, hogy mindenki panaszkodik. Mi legalább utóbbitól megkíméljük Önöket, inkább dolgozunk. Keményen. A túlélésért. Ha tudja, segítse, támogassa munkánkat, hogy hétről hétre fontos történeteket, értékes olvasmányokat tárhassunk Önök elé. A legfontosabb persze, hogy olvassanak minket és hírünket vigyék. Sőt, ha tehetik, fizessenek elő hetilapunkra! A túlélés másik záloga a közösségi finanszírozás. Erre a célra hoztuk létre felületünket a Patreon adománygyűjtő oldalán. Akár havi néhány száz forint is óriási segítség. Mentsük meg együtt a szabad magyar sajtót! Nagyon köszönjük!

Hozzászólna? Várjuk Facebook-oldalunkon:
HIRDETÉS

Ezek is érdekelhetik még

Legolvasottabb a Magyar Hangon

HIRDETÉS

Kövessen minket a közösségi oldalainkon!

30,050lájkolóTetszik
2,837követőKövetés
18,800feliratkozóFeliratkozás

Friss lapszámunk

„A világ kezd totálisan meghülyülni” – Magyar Hang-ajánló

Presser Gábor- és Stefano Bottoni-interjú. Riport a határról és az épülő tiszaújvárosi konténervárosról. Keresse a friss Magyar Hangot!
HIRDETÉS
HIRDETÉS

Kiemelt cikkek

Cikkünk nyomán lépett a vásárhelyi repülőtér

Miután a Transilvania repülőtéren tapasztalt visszásságokról írtunk, elkezdtek jó irányba mozdulni a dolgok.