Kezdőlap Belföld Rágalominfót ...

Rágalominfót indít a Jobbik

Rágalominfót indít a Jobbik minden pénteken, hogy a „habonyi sajtótermékeket” kiszolgálja – ezt Mirkóczki Ádám, a párt új kommunikációs igazgatója jelentette be egy keddi háttérbeszélgetésen. Azzal indokolta a döntést, hogy ezek a „propagandisták“ szinte szétverik a sajtótájékoztatóikat az állandó támadásaikkal, éppen ezért a fideszes médiának majd csak péntekenként fognak válaszolni.

HIRDETÉS

A Jobbik azt érzi, hogy sokkal komolyabb támadás alatt állnak, mint április 8-a előtt, akkor ezek inkább csak Vona Gáborra összpontosultak.

HIRDETÉS
Hozzászólna? Várjuk Facebook-oldalunkon:

Tudjuk, hogy mindenki kér...

…tudjuk, hogy mindenki panaszkodik. Mi legalább utóbbitól megkíméljük Önöket, inkább dolgozunk. Keményen. A túlélésért. Ha tudja, segítse, támogassa munkánkat, hogy hétről hétre fontos történeteket, értékes olvasmányokat tárhassunk Önök elé. A legfontosabb persze, hogy olvassanak minket és hírünket vigyék. Sőt, ha tehetik, fizessenek elő hetilapunkra! A túlélés másik záloga a közösségi finanszírozás. Erre a célra hoztuk létre felületünket a Patreon adománygyűjtő oldalán. Akár havi két dollár is óriási segítség. Mentsük meg együtt a szabad magyar sajtót! Nagyon köszönjük!

Katona Mariann
Katona Mariann
A Magyar Hang belpolitikai újságírója

Ezek is érdekelhetik még

Legolvasottabb a Magyar Hangon

Kövessen minket a közösségi oldalainkon!

23,187lájkolóTetszik
1,033követőKövetés
11,707feliratkozóFeliratkozás

Friss lapszámunk

Dolgoznék, de már nem kellek – Magyar Hang-ajánló

2019. évi harmadik számunk jelenik meg január 18-án, pénteken. Keressék a következő csütörtökig az újságárusoknál!

Kiemelt cikkek