Rágalominfót indít a Jobbik

Rágalominfót indít a Jobbik minden pénteken, hogy a „habonyi sajtótermékeket” kiszolgálja – ezt Mirkóczki Ádám, a párt új kommunikációs igazgatója jelentette be egy keddi háttérbeszélgetésen. Azzal indokolta a döntést, hogy ezek a „propagandisták“ szinte szétverik a sajtótájékoztatóikat az állandó támadásaikkal, éppen ezért a fideszes médiának majd csak péntekenként fognak válaszolni.

Hirdetés

A Jobbik azt érzi, hogy sokkal komolyabb támadás alatt állnak, mint április 8-a előtt, akkor ezek inkább csak Vona Gáborra összpontosultak.

Hirdetés

Tudjuk, hogy mindenki kér. Tudjuk, hogy mindenki panaszkodik. Mi legalább utóbbitól megkíméljük Önöket, inkább dolgozunk. Keményen. Ha tudja, segítse, támogassa munkánkat, hogy hétről hétre fontos történeteket, értékes olvasmányokat tárhassunk Önök elé. A legfontosabb persze, hogy olvassanak minket és hírünket vigyék. Sőt, ha tehetik, fizessenek elő hetilapunkra! A túlélés másik záloga a közösségi finanszírozás. Erre a célra hoztuk létre felületünket a Patreon adománygyűjtő oldalán. Akár havi két dollár is óriási segítség. Mentsük meg együtt a szabad magyar sajtót! Nagyon köszönjük.

Hozzászólna? Várjuk Facebook-oldalunkon.