Kezdőlap Belföld Rágalominfót ...

Rágalominfót indít a Jobbik

Rágalominfót indít a Jobbik minden pénteken, hogy a „habonyi sajtótermékeket” kiszolgálja – ezt Mirkóczki Ádám, a párt új kommunikációs igazgatója jelentette be egy keddi háttérbeszélgetésen. Azzal indokolta a döntést, hogy ezek a „propagandisták“ szinte szétverik a sajtótájékoztatóikat az állandó támadásaikkal, éppen ezért a fideszes médiának majd csak péntekenként fognak válaszolni.

HIRDETÉS

A Jobbik azt érzi, hogy sokkal komolyabb támadás alatt állnak, mint április 8-a előtt, akkor ezek inkább csak Vona Gáborra összpontosultak.

HIRDETÉS

Tudjuk, hogy mindenki kér...

…tudjuk, hogy mindenki panaszkodik. Mi legalább utóbbitól megkíméljük Önöket, inkább dolgozunk. Keményen. A túlélésért. Ha tudja, segítse, támogassa munkánkat, hogy hétről hétre fontos történeteket, értékes olvasmányokat tárhassunk Önök elé. A legfontosabb persze, hogy olvassanak minket és hírünket vigyék. Sőt, ha tehetik, fizessenek elő hetilapunkra! A túlélés másik záloga a közösségi finanszírozás. Erre a célra hoztuk létre felületünket a Patreon adománygyűjtő oldalán. Akár havi két dollár is óriási segítség. Mentsük meg együtt a szabad magyar sajtót! Nagyon köszönjük!

Hozzászólna? Várjuk Facebook-oldalunkon:
Katona Mariann
Katona Mariann
A Magyar Hang belpolitikai újságírója

Ezek is érdekelhetik még

Legolvasottabb a Magyar Hangon

Kövessen minket a közösségi oldalainkon!

25,158lájkolóTetszik
1,595követőKövetés
13,838feliratkozóFeliratkozás

Friss lapszámunk

Karanténba zárva – Magyar Hang-ajánló

Orbán Viktor és a Néppárt, Éger István-, Szalma Botond- és Zoboki Gábor-interjú, mitrovicai riport, 44 év után új polgármestert választ Ibrány. Keresse a friss számot!

Kiemelt cikkek