Kezdőlap Belföld Sneider: Ugya...

Sneider: Ugyanolyan bolsevik, hazaáruló rendszerrel kell szembeszállnunk, mint egykor

A Jobbik Budapesten, a Bródy Sándor utcában tartotta megemlékező rendezvényét, amely az Ellenállás Napja nevet kapta.

HIRDETÉS

Bevezető beszédében Jakab Péter, a Jobbik szóvivője elmondta: ennyi ellenállásra kész hazafi előtt még sosem beszélt. Kijelentette: régebben sokszor arra gondolt, jó lett volna 1848-ban vagy 1956-ban élnie. Most azonban ugyanúgy érzi magát, mint ha ilyen időket élnénk. Ma nem szabad, nem igazságos és nem biztonságos az ország – mondta. Szerinte a problémákat ma kiadós sorosozással és brüsszelezéssel próbálja a kormány megoldani. Ezzel szemben a Jobbik, a nemzeti ellenállók kimondják, hogy a kormány áruló. El fog jönni így az idő, amikor a nép fog odasuhintani Orbán Viktornak. Hozzátette: ebben a küzdelemben nem vagyunk egyedül.

Gulyás Balázs publicista úgy kezdte: ő nem jobbikos, hanem konzervatív publicista, így jött el a rendezvényre. Elmondta: ’56 igazságos volt, szent és szép, a szabadságharcosok nem féltek harcolni a szabadságunkért. Azonban ma kérdés, hogyan látnák ma a szabadságunkat azok, akik életüket adták 1956-ban a forradalomért. Szerinte a kormány dugig van kommunistákkal és blokkolják az ügynöklisták nyilvánosságra hozatalát. Mit szólnának ehhez a Corvin-közi hőseink? – kérdezte. Gulyás Balázs felhívta a figyelmet arra is, hogy a forradalmárok azt is elmondanák, hogy a fideszesek többet lopnak, mint a kommunisták. Szerinte újra visszajött a suttogás ideje, az összes csatornából pedig ömlik a propaganda. – Nem ilyen országot akartunk – hangsúlyozta, majd hozzátette: rendszert kell dönteni, egy szuverén, európai országot kell teremtenünk.

Látogatóban Polt Péternél

Jakab Péter jelezte: úgy tudja, ma meglátogatták Polt Pétert is. A bejátszott videón Pintér Tamás országgyűlési képviselő jelent meg, aki egy láncot helyezett el a legfőbb ügyész házának kapuján.

Murányi Levente 56-os szabadságharcos elmondta: 62 évvel ezelőtt ugyanitt volt, ahol azt látta, hogy valaki leveszi az erkélyből a Rákosi-címeres zászlót, majd kiteszik a lyukas zászlót, ami később a forradalom szimbóluma lett. 2003-ban ezt a lobogót a Jobbiknak ajándékozta Pongrácz Gergely, mivel ők a forradalom örökösei. Ezt senki nem tudja tőlünk elvenni – mondta Murányi Levente.

Szerinte 56-ban senki nem rettent meg a világ legerősebb hadseregétől, így mikor éles lőszerrel lőttek rájuk, akkor sem ijedtek meg. – A forradalmat mi, magyarok megnyertük – mondta, majd hozzátette: a szabadságharcot azonban már elvesztettük. Nem álltak ki mellettünk, egyedül Franco tábornok volt, aki mellénk állt. A mai ellenség azonban más, a kampány alatti és utáni hazudozás egy pártbeli barátját is elérte, ez pedig Vona Gábor volt. – Nagy harc vár ránk – jelezte, majd hozzátette: ha kitartunk, miénk lesz a győzelem.

Jakab Péter újabb videót konferált fel: Ander Balázs felkereste a Fidesz Lendvay utcai székházát, melynek kerítésére kifeszített egy molinót Orbán Viktorról.

Újabb videót játszanak be, melyen Varga-Damm Andrea, a Jobbik országgyűlési képviselője a Magyar Országos Közjegyzői Kamarához látogatott. Ide egy „Ők teszik utcára az embereket” feliratú matricát helyezett, így cselekedett a Magyar Bírósági Végrehajtói Kar épületénél, az OTP Banknál is, ahol összefutott Csányi Sándorral is.

62 évvel ezelőtt ezt az utcát vér áztatta – kezdte beszédét Sneider Tamás, a Jobbik elnöke, aki szerint nem is látni az utca végét, olyan sokan jöttek el erre a rendezvényre. Ma újra bátraknak kell lenniük azoknak, akik kijönnek az utcára – mondta a politikus. valaha ezen a helyen a pesti srácok megmutatták, hogyan lehet megbuktatni egy rendszert, amely kilakoltatta az otthonából az ellenségeit. Ma ugyanezt teszik családok ezreivel a “családok éve” idején.

Jelezte: ma már szinte mindenki el akar menni az országból, szóról szóra ugyanez történik, mint a bolsevik rendszer alatt. Vagyis ugyanolyan bolsevik, hazaáruló rendszerrel kell szembeszállnunk, mint egykor. Sneider szerint ez az újbolsevik rendszer az egész világ előtt lejáratja az országot.

A Jobbik elnöke felhívta a figyelmet arra is, hogy Orbán Viktor ugyanúgy nem állt ki a határon túli magyarok autonómiájáért, ahogy a bolsevik rendszer sem. Kijelentette: Orbán Viktor kormányzása alatt egymillió magyarral lett kevesebb a Kárpát-medencében, azonban nem fogunk elpusztulni.

Üzente azoknak is, akik ellenzékieknek tartják magukat: bojkottálni kell azokat a csatornákat, amelyekbe csak akkor hívják be őket, amikor mocskolni akarják őket. Szerinte teljesen felesleges asszisztálni az Orbán-rendszerhez. „Fuck off Híradó” – kiáltotta.

Sneider szerint nem szabad kiegyezni az Orbán-rendszerrel, ezzel szemben harcolni kell magunkért, a gyermekeinkért és az unokáinkért, mert ebben az országban akarunk élni. – A mi hadunk erős – mondta a politikus, majd kijelentette: hatalmas bizakodással tölti el a nagy tömeg, de a rendszer egyre durvább lesz velük. A Jobbik elnöke kijelentette: haza kell vinnünk ezt a harci tüzet, hogy legyőzzük az enyveskezűt.

Jakab Péter végül azt mondta: nekünk kell megnyernünk a csatát, nem az Európai Parlamentnek. Ezért rendezni kell a sorainkat, hogy jövőre az önkormányzati választásokon győzhessünk.

HIRDETÉS
Hozzászólna? Várjuk Facebook-oldalunkon:

Tudjuk, hogy mindenki kér...

…tudjuk, hogy mindenki panaszkodik. Mi legalább utóbbitól megkíméljük Önöket, inkább dolgozunk. Keményen. A túlélésért. Ha tudja, segítse, támogassa munkánkat, hogy hétről hétre fontos történeteket, értékes olvasmányokat tárhassunk Önök elé. A legfontosabb persze, hogy olvassanak minket és hírünket vigyék. Sőt, ha tehetik, fizessenek elő hetilapunkra! A túlélés másik záloga a közösségi finanszírozás. Erre a célra hoztuk létre felületünket a Patreon adománygyűjtő oldalán. Akár havi két dollár is óriási segítség. Mentsük meg együtt a szabad magyar sajtót! Nagyon köszönjük!

Ezek is érdekelhetik még

Legolvasottabb a Magyar Hangon

Kövessen minket a közösségi oldalainkon!

23,351lájkolóTetszik
1,091követőKövetés
11,850feliratkozóFeliratkozás

Friss lapszámunk

Dolgoznék, de már nem kellek – Magyar Hang-ajánló

2019. évi harmadik számunk jelenik meg január 18-án, pénteken. Keressék a következő csütörtökig az újságárusoknál!

Kiemelt cikkek

A törzs matrónájából lesz a legkegyetlenebb maffiavezér

Kizsákmányolásról és kölcsönös meg nem értésről mesél Az átkelés madarai. A helyi hagyományok feladása mutatja a fokozatos erkölcsi romlást.

Törv. védve