Kezdőlap Belföld Sneider: Ugya...

Sneider: Ugyanolyan bolsevik, hazaáruló rendszerrel kell szembeszállnunk, mint egykor

A Jobbik Budapesten, a Bródy Sándor utcában tartotta megemlékező rendezvényét, amely az Ellenállás Napja nevet kapta.

HIRDETÉS

Bevezető beszédében Jakab Péter, a Jobbik szóvivője elmondta: ennyi ellenállásra kész hazafi előtt még sosem beszélt. Kijelentette: régebben sokszor arra gondolt, jó lett volna 1848-ban vagy 1956-ban élnie. Most azonban ugyanúgy érzi magát, mint ha ilyen időket élnénk. Ma nem szabad, nem igazságos és nem biztonságos az ország – mondta. Szerinte a problémákat ma kiadós sorosozással és brüsszelezéssel próbálja a kormány megoldani. Ezzel szemben a Jobbik, a nemzeti ellenállók kimondják, hogy a kormány áruló. El fog jönni így az idő, amikor a nép fog odasuhintani Orbán Viktornak. Hozzátette: ebben a küzdelemben nem vagyunk egyedül.

Gulyás Balázs publicista úgy kezdte: ő nem jobbikos, hanem konzervatív publicista, így jött el a rendezvényre. Elmondta: ’56 igazságos volt, szent és szép, a szabadságharcosok nem féltek harcolni a szabadságunkért. Azonban ma kérdés, hogyan látnák ma a szabadságunkat azok, akik életüket adták 1956-ban a forradalomért. Szerinte a kormány dugig van kommunistákkal és blokkolják az ügynöklisták nyilvánosságra hozatalát. Mit szólnának ehhez a Corvin-közi hőseink? – kérdezte. Gulyás Balázs felhívta a figyelmet arra is, hogy a forradalmárok azt is elmondanák, hogy a fideszesek többet lopnak, mint a kommunisták. Szerinte újra visszajött a suttogás ideje, az összes csatornából pedig ömlik a propaganda. – Nem ilyen országot akartunk – hangsúlyozta, majd hozzátette: rendszert kell dönteni, egy szuverén, európai országot kell teremtenünk.

Látogatóban Polt Péternél

Jakab Péter jelezte: úgy tudja, ma meglátogatták Polt Pétert is. A bejátszott videón Pintér Tamás országgyűlési képviselő jelent meg, aki egy láncot helyezett el a legfőbb ügyész házának kapuján.

Murányi Levente 56-os szabadságharcos elmondta: 62 évvel ezelőtt ugyanitt volt, ahol azt látta, hogy valaki leveszi az erkélyből a Rákosi-címeres zászlót, majd kiteszik a lyukas zászlót, ami később a forradalom szimbóluma lett. 2003-ban ezt a lobogót a Jobbiknak ajándékozta Pongrácz Gergely, mivel ők a forradalom örökösei. Ezt senki nem tudja tőlünk elvenni – mondta Murányi Levente.

Szerinte 56-ban senki nem rettent meg a világ legerősebb hadseregétől, így mikor éles lőszerrel lőttek rájuk, akkor sem ijedtek meg. – A forradalmat mi, magyarok megnyertük – mondta, majd hozzátette: a szabadságharcot azonban már elvesztettük. Nem álltak ki mellettünk, egyedül Franco tábornok volt, aki mellénk állt. A mai ellenség azonban más, a kampány alatti és utáni hazudozás egy pártbeli barátját is elérte, ez pedig Vona Gábor volt. – Nagy harc vár ránk – jelezte, majd hozzátette: ha kitartunk, miénk lesz a győzelem.

Jakab Péter újabb videót konferált fel: Ander Balázs felkereste a Fidesz Lendvay utcai székházát, melynek kerítésére kifeszített egy molinót Orbán Viktorról.

Újabb videót játszanak be, melyen Varga-Damm Andrea, a Jobbik országgyűlési képviselője a Magyar Országos Közjegyzői Kamarához látogatott. Ide egy „Ők teszik utcára az embereket” feliratú matricát helyezett, így cselekedett a Magyar Bírósági Végrehajtói Kar épületénél, az OTP Banknál is, ahol összefutott Csányi Sándorral is.

62 évvel ezelőtt ezt az utcát vér áztatta – kezdte beszédét Sneider Tamás, a Jobbik elnöke, aki szerint nem is látni az utca végét, olyan sokan jöttek el erre a rendezvényre. Ma újra bátraknak kell lenniük azoknak, akik kijönnek az utcára – mondta a politikus. valaha ezen a helyen a pesti srácok megmutatták, hogyan lehet megbuktatni egy rendszert, amely kilakoltatta az otthonából az ellenségeit. Ma ugyanezt teszik családok ezreivel a “családok éve” idején.

Jelezte: ma már szinte mindenki el akar menni az országból, szóról szóra ugyanez történik, mint a bolsevik rendszer alatt. Vagyis ugyanolyan bolsevik, hazaáruló rendszerrel kell szembeszállnunk, mint egykor. Sneider szerint ez az újbolsevik rendszer az egész világ előtt lejáratja az országot.

A Jobbik elnöke felhívta a figyelmet arra is, hogy Orbán Viktor ugyanúgy nem állt ki a határon túli magyarok autonómiájáért, ahogy a bolsevik rendszer sem. Kijelentette: Orbán Viktor kormányzása alatt egymillió magyarral lett kevesebb a Kárpát-medencében, azonban nem fogunk elpusztulni.

Üzente azoknak is, akik ellenzékieknek tartják magukat: bojkottálni kell azokat a csatornákat, amelyekbe csak akkor hívják be őket, amikor mocskolni akarják őket. Szerinte teljesen felesleges asszisztálni az Orbán-rendszerhez. „Fuck off Híradó” – kiáltotta.

Sneider szerint nem szabad kiegyezni az Orbán-rendszerrel, ezzel szemben harcolni kell magunkért, a gyermekeinkért és az unokáinkért, mert ebben az országban akarunk élni. – A mi hadunk erős – mondta a politikus, majd kijelentette: hatalmas bizakodással tölti el a nagy tömeg, de a rendszer egyre durvább lesz velük. A Jobbik elnöke kijelentette: haza kell vinnünk ezt a harci tüzet, hogy legyőzzük az enyveskezűt.

Jakab Péter végül azt mondta: nekünk kell megnyernünk a csatát, nem az Európai Parlamentnek. Ezért rendezni kell a sorainkat, hogy jövőre az önkormányzati választásokon győzhessünk.

HIRDETÉS

Tudjuk, hogy mindenki kér...

…tudjuk, hogy mindenki panaszkodik. Mi legalább utóbbitól megkíméljük Önöket, inkább dolgozunk. Keményen. A túlélésért. Ha tudja, segítse, támogassa munkánkat, hogy hétről hétre fontos történeteket, értékes olvasmányokat tárhassunk Önök elé. A legfontosabb persze, hogy olvassanak minket és hírünket vigyék. Sőt, ha tehetik, fizessenek elő hetilapunkra! A túlélés másik záloga a közösségi finanszírozás. Erre a célra hoztuk létre felületünket a Patreon adománygyűjtő oldalán. Akár havi két dollár is óriási segítség. Mentsük meg együtt a szabad magyar sajtót! Nagyon köszönjük!

Hozzászólna? Várjuk Facebook-oldalunkon:

Ezek is érdekelhetik még

Legolvasottabb a Magyar Hangon

Kövessen minket a közösségi oldalainkon!

25,714lájkolóTetszik
1,844követőKövetés
14,590feliratkozóFeliratkozás

Friss lapszámunk

„Már nincs demokrácia” – Magyar Hang-ajánló

Szél Bernadett-, Ungár Péter- és Szent-Iványi István-interjú, Karácsony Gergely-esszé, fehérvári vendégmunkások, belgrádi és bocskaikerti riport – és még sok más az 50. Magyar Hangban!

Kiemelt cikkek

Zavar támadt az ellenzéki összefogásban Pécsett

Mellár Tamás nem támogatja az ellenzéki pártok közös polgármesterjelöltjét. Az általa vezetett egyesület többsége viszont nem ért egyet vele.