HIRDETÉS
Kezdőlap Belföld Már 120 ezren...

Már 120 ezren aláírtak Hadházynak

HIRDETÉS

Eddig körülbelül 120 ezren támogatták aláírásukkal az Európai Ügyészséghez való csatlakozást, a cél pedig az egymillió szignó. Erről az ATV kedd reggeli műsorában beszélt Hadházy Ákos, hozzátéve, hogy a lavina elindult, és „sok tízezren” töltötték le a netről az íveket. Akadt, aki egymaga nyolcszáz aláírást szedett össze – tette hozzá. Még idén szeretnék a szignók nagy részét összegyűjteni, ha pedig nincs meg, egészen az európai uniós választásokig folytatják majd. 

HIRDETÉS

Szóba került Vágó Gábor hétfői posztja is. Az LMP-s politikus Facebook-oldalán számolt be róla, hogy az LMP volt társelnöke ellenezte felszólalását a keddi tüntetésen, mondván, túl megosztó a személye. Hadházyék ezzel alapoztak a DK-s ellenérzésekre is: Gyurcsány Ferencék azóta orrolnak Vágóra, hogy ő a választás előtt arról beszélt, a korábbi miniszterelnök részegen tárgyalt az ellenzéki együttműködésről. Molnár Csaba alelnökkel együtt emiatt perrel is fenyegették Vágót, aki végül inkább bocsánatot kért.

Vágó a Facebook-oldalán azt közölte: „Tudom, hogy az állandó ellenzéki messiásvárás rulettkereke most éppen Hadházyt és Márki-Zayt dobta ki, de ez ugyanaz a politikai kultúra, ami miatt az ellenzék vergődik a NER-ben. Miközben továbbra is támogatom az Európai Ügyészséghez csatlakozás ügyét, kint leszek az utcán gyűjteni, de mivel megalázó módon bántak velem, a demonstráción nem fogok felszólalni.” Hadházy az ATV-n azt felelte, hogy szomorúan olvasta a posztot, de ezen túl nem kíván a kérdéssel foglalkozni. Szerinte fontosabb, ki mennyi aláírást gyűjt össze. „Vágó Gáborban is, az LMP-ben is az az érdekes, hogy mennyi aláírást gyűjt” – mondta az LMP volt társelnöke.

A NER-t nem tankok tartják fenn, hanem az uniós pénz – Három a magyar Hadházy Ákossal – Magyar Hang

Pénteken került sor a Három a magyar második évadának második epizódjára. Lukácsi Katalin, Gulyás Balázs és Pápay György ráaádásvendége ezúttal Hadházy Ákos volt.

A független országgyűlési képviselő pozitív azt illetően, hogy mennyien lesznek a délutáni közös ellenzéki tüntetésen. Elmondása szerint az időjárás kedvező, és a demonstrációval kapcsolatos cikkeket is sokan osztották meg. Fontosnak tartja azt is, hogy kikérték Simonka György mentelmi jogát. „Úgy tűnik, hogy elengedték a kezét, de ez nem azt bizonyítja, hogy Magyarországon a magyar ügyészség jól működik. Ez az ügy épp azt mutatja, hogy a magyar ügyészség szabotálja ezeket a nyomozásokat” – fűzte hozzá. Szerinte „ezt az embert réges-régen vezetőszáron el kellett volna hogy vigyék.”

HIRDETÉS
HIRDETÉS

Tudjuk, hogy mindenki kér...

…tudjuk, hogy mindenki panaszkodik. Mi legalább utóbbitól megkíméljük Önöket, inkább dolgozunk. Keményen. A túlélésért. Ha tudja, segítse, támogassa munkánkat, hogy hétről hétre fontos történeteket, értékes olvasmányokat tárhassunk Önök elé. A legfontosabb persze, hogy olvassanak minket és hírünket vigyék. Sőt, ha tehetik, fizessenek elő hetilapunkra! A túlélés másik záloga a közösségi finanszírozás. Erre a célra hoztuk létre felületünket a Patreon adománygyűjtő oldalán. Akár havi néhány száz forint is óriási segítség. Mentsük meg együtt a szabad magyar sajtót! Nagyon köszönjük!

Hozzászólna? Várjuk Facebook-oldalunkon:
HIRDETÉS
Lakner Dávid
Lakner Dávid
1990-ben született újságíró, a Magyar Hang munkatársa. 2015-től dolgozott a Magyar Nemzetnél, előbb az MNO-nál, majd a kultúra rovatban. Média, film, irodalom, Bergman, Camus, Vonnegut.

Ezek is érdekelhetik még

Legolvasottabb a Magyar Hangon

HIRDETÉS

Kövessen minket a közösségi oldalainkon!

29,600lájkolóTetszik
2,783követőKövetés
18,300feliratkozóFeliratkozás

Friss lapszámunk

Mintha eltompulna az ország – Magyar Hang-ajánló

Frei Tamás-, Veres Pál-, Eörsi László- és Bodzsár Márk-interjú. Ki Mészáros Lőrinc csendes társa? Milyen egy 26 éves polgármester? Keresse a friss Magyar Hangot!
HIRDETÉS
HIRDETÉS

Kiemelt cikkek

Technikai törvénymódosítást kezdeményezett a honvédségi adatkezelést érintően a Honvédelmi Minisztérium

A szaktárca szerint a javaslat célja, a hadköteles nyilvántartás részeként békeidőszakban és különleges jogrendben is automatikus személyi és alkalmassági adatokkal rendelkezzen minden hadköteles magyarországi lakóhellyel rendelkező, magyar állampolgárságú férfiról.

Példaképek