„Nem kérdés, hogy szeretem a hazámat” – Gulyás Márton a Három a magyarban

Lukácsi Katalin, Gulyás Márton, Pápay György és Gulyás Balázs a Három a magyar felvételén Lukácsi Katalin, Gulyás Márton, Pápay György és Gulyás Balázs a Három a magyar felvételén

A Három a magyar második évadának harmadik adása. Lukácsi Katalin, Gulyás Balázs és Pápay György ráadásvendége ezúttal Gulyás Márton volt.

Hirdetés

A szereplők rendhagyó módon ezúttal nem három hírrel készültek, hanem az október 23-i megemlékezések és tüntetések kapcsán beszélgettek a hazai közéletről.

Ossza meg a videót, hogy másokhoz is eljusson!

„Nem kérdés, hogy szeretem a hazámat” – Gulyás Márton a Három a magyarban

A Három a magyar második évadának harmadik epizódja 2018. október 26-án. Lukácsi Katalin, Gulyás Balázs és Pápay György ráadásvendége ezúttal Gulyás Márton. Rendhagyó módon ezúttal nem három hírrel készültek a szereplők, hanem az október 23-i megemlékezések és tüntetések kapcsán beszélgettek a hazai közéletről. A műsor végén ismét Magyar Hang-szemle.

Kedvelje a Három a magyar és a Magyar Hang Facebook-oldalát!

Hirdetés

Tudjuk, hogy mindenki kér. Tudjuk, hogy mindenki panaszkodik. Mi legalább utóbbitól megkíméljük Önöket, inkább dolgozunk. Keményen. A túlélésért. Ha tudja, segítse, támogassa munkánkat, hogy hétről hétre fontos történeteket, értékes olvasmányokat tárhassunk Önök elé. A legfontosabb persze, hogy olvassanak minket és hírünket vigyék. Sőt, ha tehetik, fizessenek elő hetilapunkra! A túlélés másik záloga a közösségi finanszírozás. Erre a célra hoztuk létre felületünket a Patreon adománygyűjtő oldalán. Akár havi két dollár is óriási segítség. Mentsük meg együtt a szabad magyar sajtót! Nagyon köszönjük.

Hozzászólna? Várjuk Facebook-oldalunkon.