HIRDETÉS
Kezdőlap Belföld Átírná a kell...

Átírná a kellemetlen múltját a zsidó világhatalmat emlegető ifjú fideszes

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük!

HIRDETÉS

Szabadkőműves-összeesküvést vázolt fel még másfél éve a közösségi médiában Horváth Ádám, aki most a kormányerők jelöltje a XVI. kerületben. Cikkünk megjelenése után pedig törölte kommentjét.

– A szabadkőművesség a zsidókkal és a bolsevizmussal összeesküdve gyakorolja a világhatalmat – fejtegette a Facebookon Horváth Ádám. A 2017 márciusában született bejegyzésre egy a XVI. kerületben élő olvasónk hívta fel a figyelmet. Az Ifjúsági Kereszténydemokrata Szövetség (IKSZ) fiatal politikusa, aki Fidesz támogatásával indul a kerületi képviselőségért hozzátette azt is: „Ez napjainkig élő felfogás, amely mára kiegészült a szabadkőművesség cionizmussal való összefonódásának, valamint a globalizációban játszott szerepének hangsúlyozásával.”

HIRDETÉS
HIRDETÉS

Horváth Ádám kommentje
Horváth Ádám kommentje

Horváth Ádámot többen is számon kérték szavaiért, mire olvasmányélményeire hivatkozva – csomó helyesírási hibával – így reagált: „Lehet, hogy durvan fogalmaztam. De ahol meg annak idejen olvastam a szabadkoműveserol ott igy lett megfogalmazva. Nem allt szándékomba (sic!) antiszemitanak feltunni nem vagyok az. Ezt remelem mindenki tudja. Konzervativ kereszteny ember vagyok. Ha antiszenita lennek akkor nem itt lennek az ikszben hanem mas ifjusagi szervezetben.”

HIRDETÉS

Egyik bírálójának, Lukácsi Katalinnak a bejegyzésére pedig ezt írta: „Mondhatnek en is rolla (sic!) dolgot de nem teszem mert nem vagyok benne biztos de ha mar valaki nem ugy gondolkosik mint o akkor Antiszemita. Bravo…”

Frissítés: Cikkünk megjelenése után Horváth Ádám törölte a kommentjét, magyarázatot nem fűzött hozzá. Mondjuk az arra érkező válaszokat nem tudta eltüntetni, ott pedig továbbra is látszik, hogy mit írt.

HIRDETÉS

Sorost is úgy jellemzik, mint a szabadkőműveseket – Magyar Hang

Világösszeesküvők vagy filozofálgató bölcsészek a szabadkőművesek? Az A38 Hajóról kitiltott beszélgetésen borzongtunk.

A XVI. kerületben Horváth János önkormányzati képviselő halála miatt tartanak vasárnap időközi választást. A minap adták át a kerület új kézilabdapályáját, az ünnepségen maga a jelölt, Horváth Ádám is felszólalt két ismert fideszes politikus, Kocsis Máté és Szathmáry Kristóf társaságában. (Horváth rövid beszéde 5:30 után hallható.)

ÚJ KÉZILABDA PÁLYA A XVI. KERÜLETBEN

2018. november 8-án a SZENT-GYÖRGYI ALBERT iskolában új világszínvonalú pályát adott át a gyerekeknek dr. Kocsis Máté a Magyar Kézilabda Szövetség elnöke és Kovács Péter polgármester.

A Fidesz–KDNP aspiránsa mellett Kóczán Károly a Momentum, Koch János a Munkáspárt és Schaffer Viktor, a Civil 16 Egyesület jelöltje méreti meg magát.

HIRDETÉS

Tudjuk, hogy mindenki kér...

…tudjuk, hogy mindenki panaszkodik. Mi legalább utóbbitól megkíméljük Önöket, inkább dolgozunk. Keményen. A túlélésért. Ha tudja, segítse, támogassa munkánkat, hogy hétről hétre fontos történeteket, értékes olvasmányokat tárhassunk Önök elé.

Hozzászólna? Várjuk Facebook-oldalunkon:
HIRDETÉS
HIRDETÉS

Ezek is érdekelhetik még

Legolvasottabb a Magyar Hangon

HIRDETÉS
HIRDETÉS

Kövessen minket a közösségi oldalainkon!

38,904lájkolóTetszik
3,621követőKövetés
19,800feliratkozóFeliratkozás

Friss lapszámunk

Inkább a sírba vinném a titkomat – Magyar Hang-ajánló

Interjú Kovács Patríciával és Szikora Róberttel. Legyen-e alapjövedelem? Következménye lett leleplező cikksorozatunknak. Keresse a friss Magyar Hangot!
HIRDETÉS
HIRDETÉS
HIRDETÉS

Kiemelt cikkek

Belengették, hogy elveszik a Lánchídat, a tűzijátékot is onnan lőnék fel

Kilenc évig nem csináltak semmit, most kórusban aggódnak a Lánchídért, és miközben ezt teszik, küldenek a fővárosnak egy levelet, hogy szeretnék telepakolni a hidat bombákkal és rakétákkal – reagált Karácsony Gergely.