HIRDETÉS
Kezdőlap Belföld Átírná a kell...

Átírná a kellemetlen múltját a zsidó világhatalmat emlegető ifjú fideszes

HIRDETÉS

Szabadkőműves-összeesküvést vázolt fel még másfél éve a közösségi médiában Horváth Ádám, aki most a kormányerők jelöltje a XVI. kerületben. Cikkünk megjelenése után pedig törölte kommentjét.

HIRDETÉS

– A szabadkőművesség a zsidókkal és a bolsevizmussal összeesküdve gyakorolja a világhatalmat – fejtegette a Facebookon Horváth Ádám. A 2017 márciusában született bejegyzésre egy a XVI. kerületben élő olvasónk hívta fel a figyelmet. Az Ifjúsági Kereszténydemokrata Szövetség (IKSZ) fiatal politikusa, aki Fidesz támogatásával indul a kerületi képviselőségért hozzátette azt is: „Ez napjainkig élő felfogás, amely mára kiegészült a szabadkőművesség cionizmussal való összefonódásának, valamint a globalizációban játszott szerepének hangsúlyozásával.”

Horváth Ádám kommentje
Horváth Ádám kommentje

Horváth Ádámot többen is számon kérték szavaiért, mire olvasmányélményeire hivatkozva – csomó helyesírási hibával – így reagált: „Lehet, hogy durvan fogalmaztam. De ahol meg annak idejen olvastam a szabadkoműveserol ott igy lett megfogalmazva. Nem allt szándékomba (sic!) antiszemitanak feltunni nem vagyok az. Ezt remelem mindenki tudja. Konzervativ kereszteny ember vagyok. Ha antiszenita lennek akkor nem itt lennek az ikszben hanem mas ifjusagi szervezetben.”

HIRDETÉS

Egyik bírálójának, Lukácsi Katalinnak a bejegyzésére pedig ezt írta: „Mondhatnek en is rolla (sic!) dolgot de nem teszem mert nem vagyok benne biztos de ha mar valaki nem ugy gondolkosik mint o akkor Antiszemita. Bravo…”

Frissítés: Cikkünk megjelenése után Horváth Ádám törölte a kommentjét, magyarázatot nem fűzött hozzá. Mondjuk az arra érkező válaszokat nem tudta eltüntetni, ott pedig továbbra is látszik, hogy mit írt.

Sorost is úgy jellemzik, mint a szabadkőműveseket – Magyar Hang

Világösszeesküvők vagy filozofálgató bölcsészek a szabadkőművesek? Az A38 Hajóról kitiltott beszélgetésen borzongtunk.

A XVI. kerületben Horváth János önkormányzati képviselő halála miatt tartanak vasárnap időközi választást. A minap adták át a kerület új kézilabdapályáját, az ünnepségen maga a jelölt, Horváth Ádám is felszólalt két ismert fideszes politikus, Kocsis Máté és Szathmáry Kristóf társaságában. (Horváth rövid beszéde 5:30 után hallható.)

ÚJ KÉZILABDA PÁLYA A XVI. KERÜLETBEN

2018. november 8-án a SZENT-GYÖRGYI ALBERT iskolában új világszínvonalú pályát adott át a gyerekeknek dr. Kocsis Máté a Magyar Kézilabda Szövetség elnöke és Kovács Péter polgármester.

A Fidesz–KDNP aspiránsa mellett Kóczán Károly a Momentum, Koch János a Munkáspárt és Schaffer Viktor, a Civil 16 Egyesület jelöltje méreti meg magát.

HIRDETÉS
HIRDETÉS

Tudjuk, hogy mindenki kér...

…tudjuk, hogy mindenki panaszkodik. Mi legalább utóbbitól megkíméljük Önöket, inkább dolgozunk. Keményen. A túlélésért. Ha tudja, segítse, támogassa munkánkat, hogy hétről hétre fontos történeteket, értékes olvasmányokat tárhassunk Önök elé. A legfontosabb persze, hogy olvassanak minket és hírünket vigyék. Sőt, ha tehetik, fizessenek elő hetilapunkra! A túlélés másik záloga a közösségi finanszírozás. Erre a célra hoztuk létre felületünket a Patreon adománygyűjtő oldalán. Akár havi néhány száz forint is óriási segítség. Mentsük meg együtt a szabad magyar sajtót! Nagyon köszönjük!

Hozzászólna? Várjuk Facebook-oldalunkon:
HIRDETÉS

Ezek is érdekelhetik még

Legolvasottabb a Magyar Hangon

HIRDETÉS

Kövessen minket a közösségi oldalainkon!

29,943lájkolóTetszik
2,834követőKövetés
18,800feliratkozóFeliratkozás

Friss lapszámunk

„A világ kezd totálisan meghülyülni” – Magyar Hang-ajánló

Presser Gábor- és Stefano Bottoni-interjú. Riport a határról és az épülő tiszaújvárosi konténervárosról. Keresse a friss Magyar Hangot!
HIRDETÉS
HIRDETÉS

Kiemelt cikkek

Szétosztja a hivatali autókat Pikó András

Józsefváros polgármestere azt mondja, nincs szükségük hét járműre.

1984