Ma mutatják be a Magyar Nemzet történetéről szóló könyvet

Ma mutatják be a Magyar Nemzet történetéről szóló könyvet

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

Egy könyvbemutató keretében szerda délután debütál Pethő Tibor, a lapalapító, Pethő Sándor dédunokájának a Magyar Nemzet 80 éves történetéről készített monográfiája.

A 2018 tavaszán megjelenését beszüntető lapelődünk, a Magyar Nemzet az elmúlt nyolcvan év hazai napilappiacán páratlan kuriózum volt. Sőt, jóval több, mint egy napilap. A magyar és a világtörténelem egyik fordulópontján, közvetlenül a második világháború kitörése előtt, 1938-ban indult útjára, és azóta, függetlenül a politikai és társadalmi berendezkedés radikális változásaitól mindig központi szerepben volt, mélyen tükrözve és egyben alakítva is az eseményeket.

A Nemzet története egyben izgalmas mélyfúrás az elmúlt nyolcvan év magyar történelmébe és szellemi folyamataiba. Ebbe nyújt betekintést Pethő Tibor munkája. Aki szeretné élőben meghallgatni a szerző gondolatait a kötetről, jöjjön el ma, november 14-én, szerdán a Libri Könyvpalotába (1072 Budapest, Rákóczi út 12.), ahol 17 óra 30 perctől Pethő Tiborral Stumpf András fog beszélgetni. Az eseményhez a Facebookon itt tud csatlakozni:

A Magyar Nemzet története könyvbemutató

A Magyar Nemzet története, 1938-2018 című kötet egyébként a Jaffa Kiadó gondozásában jelenik meg és 4490 forint áron kapható.