Kezdőlap Belföld Fábry Sándor:...

Fábry Sándor: Három fasiszta jellegű kormánypárti televízió van

A Fábry múlt csütörtökön vetített adásában odaszólt a kormánypropagandának Fábry Sándor – vette észre a 168 óra. A Fidesszel rokonszenvező humorista a Duna TV-n futó műsora elején, a monológban ejtett szót többek között az MTVA-ról is. Épp a főzős műsorokról beszélt, amikor átkötötte mondandóját:

HIRDETÉS

„Jaj, ha már a médiaélmények. Szóval komolyan mondom. Tényleg. Most ugye, hogy van ez, hogy M1, meg Echo TV, meg Hír TV, három fasiszta jellegű kormánypárti televízió van. És van úgy, hogy egy este mind a három helyen elcsípem Kovács kormányszóvivőt, például. És akkor kattintgatsz, hogy kicsit menekülnél, és akkor itt is Kovács, ott is Kovács vagy a rosszabbik változat, Bakondi. Na most, a Bakondinak, ha néha kicsit főzne, az kifejezetten jót tenne. »Nagyon sok migráns, ismét mászik a kerítsen, migránsok, nagyon jó, jaj, kicsit odakap«. Földobna egy palacsintát közben, szóval oldott lenne a dolog.”

Az adást itt lehet megnézni, az idézett rész 06:28-nál kezdődik.

Fábry nem most szúrt oda először az általa támogatott kormánynak. – Attól még, hogy letettem a voksom a mostani kormányzat mellett, nem csukom be a szemem és a fülem. Finoman szólva is ízlésem ellen való a jelenlegi rezsim káderpolitikája, úrhatnámsága, rongyrázása vagy az elszámoltatások elmaradása – ezt még 2016-ban mondta a Blikknek.

2015-ben pedig a Magyar Nemzetnek nyilatkozva beszélt arról, hogy szerinte „jót tenne az országnak, ha a kormányzó politikusok olvasnák a Nemzetet is. A köztelevízió által képviselt ájult kormányfényezés nem szimpatikus a nézőknek, és szerintem nem is hatékony.” Illetve azt is mondta, hogy „aki ezt a migránskérdést pártpolitikai célokra használja fel, az egy disznó”.

HIRDETÉS
Hozzászólna? Várjuk Facebook-oldalunkon:

Tudjuk, hogy mindenki kér...

…tudjuk, hogy mindenki panaszkodik. Mi legalább utóbbitól megkíméljük Önöket, inkább dolgozunk. Keményen. A túlélésért. Ha tudja, segítse, támogassa munkánkat, hogy hétről hétre fontos történeteket, értékes olvasmányokat tárhassunk Önök elé. A legfontosabb persze, hogy olvassanak minket és hírünket vigyék. Sőt, ha tehetik, fizessenek elő hetilapunkra! A túlélés másik záloga a közösségi finanszírozás. Erre a célra hoztuk létre felületünket a Patreon adománygyűjtő oldalán. Akár havi két dollár is óriási segítség. Mentsük meg együtt a szabad magyar sajtót! Nagyon köszönjük!

Ezek is érdekelhetik még

Legolvasottabb a Magyar Hangon

Kövessen minket a közösségi oldalainkon!

24,218lájkolóTetszik
1,355követőKövetés
12,925feliratkozóFeliratkozás

Friss lapszámunk

„Nem várok elégtételt” – Magyar Hang-ajánló

Idei nyolcadik számunk jelenik meg február 22-én, pénteken. Keressék a következő csütörtökig az újságárusoknál!

Kiemelt cikkek

Orbán: akinek nem tetszik a családvédelmi program, ne vegye igénybe

A napokban indult „tájékoztató” kampány leleplezi a brüsszeli bürokraták betelepítési terveit - mondta a közrádiónak adott szokásos péntek reggeli interjújában a miniszterelnök. Orbán Viktor beszélt a családvédelmi akciótervről és arról, hogy az Európai Néppártban ismét téma a Fidesz kizárása s az erről szóló majdani vitára készen állnak.