Kezdőlap Belföld Meghekkelnék ...

Meghekkelnék a 888 akcióját

Nem hagyja szó nélkül a Momentum TizenX, vagyis a párt ifiszervezete, hogy a G. Fodor Gábor vezette 888 meglepő akcióba kezdett.

HIRDETÉS

A nyíltan kormánypárti portál ugyanis arra buzdítja olvasóit, hogyha „elegük van az egyetemen zajló, kéretlen baloldali politizálásból az órákon”, akkor azt írják meg nekik, ők pedig közzéteszik a történeteket.

Az ellenzéki párt fiataljai kaptak az alkalmon és arra biztatják szimpatizánsaikat, hogy vicces, szarkasztikus kamuleveleket küldjenek a portálnak. Elfogadhatatlannak tartják ugyanis, hogy „az állami pénzből kitömött, propagandatevékenységet folytató 888” feljelentgetésre buzdítja az embereket.

Az egyik ilyen kamulevél már kész is van. Ebben a szerző amiatt „panaszkodik”, milyen elképesztő, hogy az egyik tanáruk szerint a Fidesz azzal kampányolt még 2009-ben, hogy csatlakozzunk az Európai Ügyészséghez.

A 888 egyébként részévé válik annak a gigantikus médiaholdingnak, amelyben lényegében egybeolvasztják a teljes kormánypárti médiát.

Hozzászólna? Várjuk Facebook-oldalunkon:

Tudjuk, hogy mindenki kér...

…tudjuk, hogy mindenki panaszkodik. Mi legalább utóbbitól megkíméljük Önöket, inkább dolgozunk. Keményen. A túlélésért. Ha tudja, segítse, támogassa munkánkat, hogy hétről hétre fontos történeteket, értékes olvasmányokat tárhassunk Önök elé. A legfontosabb persze, hogy olvassanak minket és hírünket vigyék. Sőt, ha tehetik, fizessenek elő hetilapunkra! A túlélés másik záloga a közösségi finanszírozás. Erre a célra hoztuk létre felületünket a Patreon adománygyűjtő oldalán. Akár havi két dollár is óriási segítség. Mentsük meg együtt a szabad magyar sajtót! Nagyon köszönjük!

Katona Mariann
Katona Mariann
A Magyar Hang belpolitikai újságírója

Ezek is érdekelhetik még

Legolvasottabb a Magyar Hangon

Kövessen minket a közösségi oldalainkon!

21,100lájkolóTetszik
771követőKövetés
8,980feliratkozóFeliratkozás

Friss lapszámunk

A gömböc mindent felfal – Magyar Hang-ajánló

Péntektől csütörtökig keresse a 30. számot az újságárusoknál! Már 28 oldalon, változatlan áron!

Kiemelt cikkek