Meghekkelnék a 888 akcióját

Meghekkelnék a 888 akcióját

888.hu

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

Nem hagyja szó nélkül a Momentum TizenX, vagyis a párt ifiszervezete, hogy a G. Fodor Gábor vezette 888 meglepő akcióba kezdett.

A nyíltan kormánypárti portál ugyanis arra buzdítja olvasóit, hogyha „elegük van az egyetemen zajló, kéretlen baloldali politizálásból az órákon”, akkor azt írják meg nekik, ők pedig közzéteszik a történeteket.

Az ellenzéki párt fiataljai kaptak az alkalmon és arra biztatják szimpatizánsaikat, hogy vicces, szarkasztikus kamuleveleket küldjenek a portálnak. Elfogadhatatlannak tartják ugyanis, hogy „az állami pénzből kitömött, propagandatevékenységet folytató 888” feljelentgetésre buzdítja az embereket.

Az egyik ilyen kamulevél már kész is van. Ebben a szerző amiatt „panaszkodik”, milyen elképesztő, hogy az egyik tanáruk szerint a Fidesz azzal kampányolt még 2009-ben, hogy csatlakozzunk az Európai Ügyészséghez.

A 888 egyébként részévé válik annak a gigantikus médiaholdingnak, amelyben lényegében egybeolvasztják a teljes kormánypárti médiát.