Kezdőlap Belföld Tűz volt az A...

Tűz volt az ATV székházában, pénteken már biztosan nem lesz élő adás

Cikkünk frissül!

HIRDETÉS

Kigyulladt az ATV kőbányai székházának a teteje. A közölt fotók szerint nagy füst volt a környéken. Több tűzoltó és rendőrautó is a helyszínre érkezett.

Ki kellett üríteni az épületet, mert erős füstöt észleltek a kollégáink – erősítette meg a hírt az Indexnek Németh S. Szilárd, a csatorna igazgatója. A tűzoltók akkor mentek be az épületbe, egy műsor felvételét is meg kellett szakítani.

A HVG információi szerint az épületben épp bővítési munkálatok folynak, elképzelhető, hogy azon a részen keletkezhetett a tűz.

Németh S. Szilárd későbbi tájékoztatása szerint a tűzoltók gyorsan eloltották a tüzet, ami attól keletkezett, hogy a tetőtéren hegesztettek, elpattant egy szikra és egy műanyag kábel kigyulladt. A tűzoltók most az épületet belül ellenőrzik, hogy visszatérhetnek-e a csatorna munkatársai. A katasztrófavédelem azt írta, körülbelül százötven négyzetméteren égett a szigetelés a Kőrösi Csoma Sándor úti épület tetején. Az épületet kiürítették, a tévészékházat körülbelül harminc ember hagyta el.

Az ATV adása a történtek miatt megszakadt, ahogy újra tudják indítani a műsorokat, a csatorna haladéktalanul tájékoztatni fogja a nézőket – írják az atv.hu oldalon.

Németh S. Szilárd este már azt közölte, a délutáni tűzeset miatt pénteken már biztosan nem lesz élő adás az ATV-n, jelenleg nincs áram az épületben.

Hozzászólna? Várjuk Facebook-oldalunkon:

Tudjuk, hogy mindenki kér...

…tudjuk, hogy mindenki panaszkodik. Mi legalább utóbbitól megkíméljük Önöket, inkább dolgozunk. Keményen. A túlélésért. Ha tudja, segítse, támogassa munkánkat, hogy hétről hétre fontos történeteket, értékes olvasmányokat tárhassunk Önök elé. A legfontosabb persze, hogy olvassanak minket és hírünket vigyék. Sőt, ha tehetik, fizessenek elő hetilapunkra! A túlélés másik záloga a közösségi finanszírozás. Erre a célra hoztuk létre felületünket a Patreon adománygyűjtő oldalán. Akár havi két dollár is óriási segítség. Mentsük meg együtt a szabad magyar sajtót! Nagyon köszönjük!

Ezek is érdekelhetik még

Legolvasottabbak

Kövessen minket a közösségi oldalainkon!

20,886lájkolóTetszik
752követőKövetés
8,942feliratkozóFeliratkozás

Friss lapszámunk

A gömböc mindent felfal – Magyar Hang-ajánló

Péntektől csütörtökig keresse a 30. számot az újságárusoknál! Már 28 oldalon, változatlan áron!

Kiemelt cikkek

Hadházy Ákos beléphetett az MTVA épületébe

Ők 100 milliárdból mondhatják a hülyeséget, mi meg néhány helyen beszélhetünk a teendőkről – mondta a politikus a székház előtti tüntetésen.

Gyühückölés