HIRDETÉS
Kezdőlap Belföld Puzsér Róbert...

Puzsér Róbert: Ez az SZDSZ legsötétebb napjait idézi

HIRDETÉS

Eddig az LMP állt be Puzsér Róbert mögé, de a publicistának ez egyelőre kevés, hogy megszervezze maga mögött a centrumot.

HIRDETÉS

A szekértáborok meghaladását jelentő új pólus, egy centrum megteremtésének mindössze csak a fele valósult meg azzal, hogy az LMP hivatalosan is beállt Puzsér Róbert főpolgármester-jelöltsége mögé – ezt maga a publicista közölte hétfő délelőtt. Potenciális centrumpártnak tekinti még a Jobbikot és a Momentumot, vagyis valamelyikük csatlakozását még mindenképpen várja, hogy az együttműködést elmélyítsék. A Jobbikkal – mint mondta – zajlanak tárgyalások, de a párt „bénult”. A Momentum viszont nem hajlandó egy asztalhoz sem leülni vele, az indoklás pusztán annyi, hogy a pártnak nem Puzsér Róberttel, hanem Tarlós Istvánnal van dolga. – Ez az SZDSZ legsötétebb napjait idézi – fogalmazott a publicista.

Amennyiben az együttműködés nem valósul meg, Puzsér Róbert akkor is ringbe száll a főpolgármesteri székért független jelöltként, ebben az esetben pedig az érintett ellenzéki pártok szavazóira számít. Véleménye szerint ugyan mindhárom formáció súlyos identitáskrízisben van – az LMP elveszítette az identitását, a Jobbik eldobta, a Momentum pedig még meg sem képezte a sajátját –, ám a szavazóik centrumszavazók.

Puzsér Róbert: Megosztó vagyok, de a programom nem az | Magyar Hang

A Tarlós István által képviselt, vasbetonban és robbanómotorban reprezentálódó Budapestet kívánom leváltani – mondta a Magyar Hangnak a főpolgármesternek készülő publicista. Interjú.

Az LMP támogatása kapcsán egyébként egyelőre arról nem volt szó, hogy a párt anyagilag is megsegítené a főpolgármester-jelölti kampányt. Puzsér Róbert eleve úgy képzeli, hogy közösségi finanszírozásból dolgozik majd, egyenként legfeljebb százezer forintot fogad el, ezek a pénzek pedig egy független szervezet számlájára folynak majd be.

HIRDETÉS

A HVG úgy tudja, a Jobbik januárban beállhat Puzsér mögé, Vona Gábor pedig a Hír TV-nek beszélt arról, hogy ő jó kapcsolatot ápol a publicistával és amennyiben a XXI. századi pártok megegyeznek a támogatásában, jó szívvel voksol rá.

HIRDETÉS

Tudjuk, hogy mindenki kér...

…tudjuk, hogy mindenki panaszkodik. Mi legalább utóbbitól megkíméljük Önöket, inkább dolgozunk. Keményen. A túlélésért. Ha tudja, segítse, támogassa munkánkat, hogy hétről hétre fontos történeteket, értékes olvasmányokat tárhassunk Önök elé. A legfontosabb persze, hogy olvassanak minket és hírünket vigyék. Sőt, ha tehetik, fizessenek elő hetilapunkra! A túlélés másik záloga a közösségi finanszírozás. Erre a célra hoztuk létre felületünket a Patreon adománygyűjtő oldalán. Akár havi két dollár is óriási segítség. Mentsük meg együtt a szabad magyar sajtót! Nagyon köszönjük!

Hozzászólna? Várjuk Facebook-oldalunkon:
HIRDETÉS
Katona Mariann
Katona Mariann
A Magyar Hang belpolitikai újságírója

Ezek is érdekelhetik még

Legolvasottabb a Magyar Hangon

HIRDETÉS

Kövessen minket a közösségi oldalainkon!

26,971lájkolóTetszik
2,137követőKövetés
15,804feliratkozóFeliratkozás

Friss lapszámunk

Ütésállónak kell lenni – Magyar Hang-ajánló

Nyáry Krisztián-, Ürge-Vorsatz Diána- és Schmuck Erzsébet-interjú, ormánsági riport, Bige László portré, magyar közpénz a román kormánypártnál. Keresse a friss Magyar Hangot!
HIRDETÉS
HIRDETÉS

Kiemelt cikkek

A Fidesznek nincsenek erkölcsi aggályai a III/II-es múltú Szita Károllyal kapcsolatban – Közreadjuk a dokumentumokat

Szita Károly ügynökmúltjáról kérdeztük Gulyás Gergely kancelláriaminisztert, aki válasz gyanánt SZDSZ-es megközelítésről beszélt. A fideszes kaposvári polgármester III/II-es ügynökként kollégáiról és rokonairól is jelentett. Hazafias elhivatottságból.