HIRDETÉS
Kezdőlap Belföld „Ne legyen a ...

„Ne legyen a miniszterelnök bábja” – a Jobbik petíciót vitt Áderhez

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük!

HIRDETÉS

Az ellenzék sikertelenül próbálta megakadályozni a Munka törvénykönyve rabszolgatörvényként emlegetett módosítását. A pártok az ülés után kivonultak az ülésteremből, a Kossuth téren elkezdtek gyülekezni tüntetők, a Jobbik pedig egy molinó mögött elindult a Parlamenttől.

Magyar Hang – A Túlélő Magazin

A Sándor palotához vonul a Jobbik

HIRDETÉS
HIRDETÉS

A Sándor-palota előtt Jakab Péter, a Jobbik szóvivője kezdett beszélni. Azt mondta,  még bízik Áder Jánosban, hogy az egész ország elnöke.

Népszavazási kezdeményezést nyújtottak be, hogy a dolgozók dönthessenek.

HIRDETÉS

– Ez a rabszolgatörvény semmi mást nem mutat, mint hogy még távolabb kerülünk Nyugat-Európához – mondta Sneider Tamás, a Jobbik elnöke. Szerinte, lehet hogy Orbán Viktor kitűnő hatalomtechnikus, de csapnivaló miniszterelnök.

Dolgozni pedig nem azért dolgozunk, hogy ne lássuk a gyermekeinket – tette hozzá. Minden jogi lehetőséget meg kell ragadni, hogy visszavonassák ezt a törvényt – mondta, hozzátéve: bízik benne, hogy sikerrel járnak a következő hónapokban.

– A rendszerváltás óta várunk arra, hogy végre egy kormány a munkavállalók oldalra álljon – emelte ki Gyöngyösi Márton frakcióvezető. Emlékeztetett arra, hogy Orbán Viktor külföldön dicsekszik azzal, hogy itt olyan rugalmasok a szabályok, hogy érdemes ide jönni.

HIRDETÉS

Áder János küldje vissza a törvényt a parlamentnek, vagy az Alkotmánybíróságnak – ezt követelik a köztársasági elnöktől egy petícióban. „Ne legyen a miniszterelnök bábja” – üzente Ádernek.

Ezt követően Gyöngyösi és Sneider bementek a Sándor-palotába, hogy átadják a petíciót. Miután kijöttek, azt mondták az újságíróknak, hogy a jogi főosztály vezetője vette át a petíciót és azt az ígéretet kapták, hogy Áder János hamarosan válaszol.

Kérdésre válaszolva Sneider Tamás azt mondta, hogy a Mi Hazánk tagjai voltak az egyetlenek, akik nem vettek részt az ellenzéki obstrukcióban. 

Magyar Hang – A Túlélő Magazin

A Sándor-Palotánál a Jobbik

HIRDETÉS

Tudjuk, hogy mindenki kér...

…tudjuk, hogy mindenki panaszkodik. Mi legalább utóbbitól megkíméljük Önöket, inkább dolgozunk. Keményen. A túlélésért. Ha tudja, segítse, támogassa munkánkat, hogy hétről hétre fontos történeteket, értékes olvasmányokat tárhassunk Önök elé.

Hozzászólna? Várjuk Facebook-oldalunkon:
HIRDETÉS
HIRDETÉS

Ezek is érdekelhetik még

Legolvasottabb a Magyar Hangon

HIRDETÉS
HIRDETÉS

Kövessen minket a közösségi oldalainkon!

38,971lájkolóTetszik
3,644követőKövetés
19,800feliratkozóFeliratkozás

Friss lapszámunk

„Nem fogok meghátrálni” – Magyar Hang-ajánló

Interjú Máté Gáborral és Körömi Attilával. Látogatóban a papból lett polgármesternél. Riport a halálra ítélt Csicsali vonatról. Keresse a Magyar Hangot!
HIRDETÉS
HIRDETÉS
HIRDETÉS

Kiemelt cikkek

Vasárnap 11-kor jelenti be Gulyás Gergely a járvány miatti változásokat

A miniszterelnök pénteken, szokásos reggeli rádióbejelentkezésében már beszélt arról, hogy kell új korlátozásra számítani.