HIRDETÉS
Kezdőlap Belföld „Ne legyen a ...

„Ne legyen a miniszterelnök bábja” – a Jobbik petíciót vitt Áderhez

HIRDETÉS

Az ellenzék sikertelenül próbálta megakadályozni a Munka törvénykönyve rabszolgatörvényként emlegetett módosítását. A pártok az ülés után kivonultak az ülésteremből, a Kossuth téren elkezdtek gyülekezni tüntetők, a Jobbik pedig egy molinó mögött elindult a Parlamenttől.

Magyar Hang – A Túlélő Magazin

A Sándor palotához vonul a Jobbik

HIRDETÉS

A Sándor-palota előtt Jakab Péter, a Jobbik szóvivője kezdett beszélni. Azt mondta,  még bízik Áder Jánosban, hogy az egész ország elnöke.

Népszavazási kezdeményezést nyújtottak be, hogy a dolgozók dönthessenek.

– Ez a rabszolgatörvény semmi mást nem mutat, mint hogy még távolabb kerülünk Nyugat-Európához – mondta Sneider Tamás, a Jobbik elnöke. Szerinte, lehet hogy Orbán Viktor kitűnő hatalomtechnikus, de csapnivaló miniszterelnök.

HIRDETÉS

Dolgozni pedig nem azért dolgozunk, hogy ne lássuk a gyermekeinket – tette hozzá. Minden jogi lehetőséget meg kell ragadni, hogy visszavonassák ezt a törvényt – mondta, hozzátéve: bízik benne, hogy sikerrel járnak a következő hónapokban.

– A rendszerváltás óta várunk arra, hogy végre egy kormány a munkavállalók oldalra álljon – emelte ki Gyöngyösi Márton frakcióvezető. Emlékeztetett arra, hogy Orbán Viktor külföldön dicsekszik azzal, hogy itt olyan rugalmasok a szabályok, hogy érdemes ide jönni.

Áder János küldje vissza a törvényt a parlamentnek, vagy az Alkotmánybíróságnak – ezt követelik a köztársasági elnöktől egy petícióban. „Ne legyen a miniszterelnök bábja” – üzente Ádernek.

Ezt követően Gyöngyösi és Sneider bementek a Sándor-palotába, hogy átadják a petíciót. Miután kijöttek, azt mondták az újságíróknak, hogy a jogi főosztály vezetője vette át a petíciót és azt az ígéretet kapták, hogy Áder János hamarosan válaszol.

Kérdésre válaszolva Sneider Tamás azt mondta, hogy a Mi Hazánk tagjai voltak az egyetlenek, akik nem vettek részt az ellenzéki obstrukcióban. 

Magyar Hang – A Túlélő Magazin

A Sándor-Palotánál a Jobbik

HIRDETÉS
HIRDETÉS

Tudjuk, hogy mindenki kér...

…tudjuk, hogy mindenki panaszkodik. Mi legalább utóbbitól megkíméljük Önöket, inkább dolgozunk. Keményen. A túlélésért. Ha tudja, segítse, támogassa munkánkat, hogy hétről hétre fontos történeteket, értékes olvasmányokat tárhassunk Önök elé. A legfontosabb persze, hogy olvassanak minket és hírünket vigyék. Sőt, ha tehetik, fizessenek elő hetilapunkra! A túlélés másik záloga a közösségi finanszírozás. Erre a célra hoztuk létre felületünket a Patreon adománygyűjtő oldalán. Akár havi néhány száz forint is óriási segítség. Mentsük meg együtt a szabad magyar sajtót! Nagyon köszönjük!

Hozzászólna? Várjuk Facebook-oldalunkon:
HIRDETÉS

Ezek is érdekelhetik még

Legolvasottabb a Magyar Hangon

HIRDETÉS

Kövessen minket a közösségi oldalainkon!

28,555lájkolóTetszik
2,564követőKövetés
17,300feliratkozóFeliratkozás

Friss lapszámunk

„Emberek, helyzet van!” – Magyar Hang-ajánló

Bod Péter Ákos-, Pikó András- és Mautner Zsófia-interjú, jászberényi riport. Körüljártuk a legújabb oktatási reformot. Keresse a friss Magyar Hangot!
HIRDETÉS
HIRDETÉS

Kiemelt cikkek

Lesújtó helyzetkép a Felvidékről

Nulla, azaz a szlovákiai magyar fiatalok nulla százaléka gondolja úgy, hogy a magyar közösség helyzete jobb lenne a szlovákokénál.

Szürke zóna