Kezdőlap Belföld Dózsa László ...

Dózsa László lerugdosná a színpadról Bangónét

Nem tetszik a Schmidt Mária által Pruck Pállal összetévesztett színésznek, hogy a képviselőnők bevették a közmédia épületét. Ez a 76 éves művész egy hozzászólásából derült ki, amit a Facebookon fűzött az Elég nevű kormányközeli Facebook-oldal videója alá.

HIRDETÉS

A „baloldali hazugságok” ellen létrejött, a kormánypártokat támogató lap azt tette közzé, amint Bangóné Borbély Ildikó megbeszéli társaival, hogyan feküdjenek le a földre a Kunigunda úti épületben, hogy ezzel is hatásosabb kép készülhessen. „Lebuktak: így rendezték meg az összes megtévesztő, hatásvadász felvételt. Minden, ami a liberális sajtó kamerái előtt zajlik csupán egy színjáték” – állapította meg a Facebook-oldal, aminek videóját lelkesen osztotta tovább többek között Deutsch Tamás is.

Dózsa László viszont nem elégedett meg azzal, hogy egy „ennyi”-vel nyugtázza a látottakat. Ő ezt jegyezte meg a videó alatti, azóta sem törölt kommentjében: „És tehetségtelen, mint az összes statiszta bandája. Én mint rendező lerúgdosnám őket a színpadról!!!!”

Dózsa volt, akinek a nevét feltüntették azon az 56-os emlékplakáton, amin bizonyítottan Pruck Pál látható. Ezt azonban Schmidt Máriáék sokáig nem voltak hajlandóak elismerni. Eközben a színész is rendre bekerült a hírekbe különböző hangzatos állításaival, többek között arról, hogy hogyan menekült meg 1956-ban, vagy hogy hány nőnek okozott egyszerre örömet

HIRDETÉS
Hozzászólna? Várjuk Facebook-oldalunkon:

Tudjuk, hogy mindenki kér...

…tudjuk, hogy mindenki panaszkodik. Mi legalább utóbbitól megkíméljük Önöket, inkább dolgozunk. Keményen. A túlélésért. Ha tudja, segítse, támogassa munkánkat, hogy hétről hétre fontos történeteket, értékes olvasmányokat tárhassunk Önök elé. A legfontosabb persze, hogy olvassanak minket és hírünket vigyék. Sőt, ha tehetik, fizessenek elő hetilapunkra! A túlélés másik záloga a közösségi finanszírozás. Erre a célra hoztuk létre felületünket a Patreon adománygyűjtő oldalán. Akár havi két dollár is óriási segítség. Mentsük meg együtt a szabad magyar sajtót! Nagyon köszönjük!

Lakner Dávid
Lakner Dávid
1990-ben született újságíró, a Magyar Hang munkatársa. 2015-től dolgozott a Magyar Nemzetnél, előbb az MNO-nál, majd a kultúra rovatban. Média, film, irodalom, Bergman, Camus, Vonnegut.

Ezek is érdekelhetik még

Legolvasottabb a Magyar Hangon

Kövessen minket a közösségi oldalainkon!

24,988lájkolóTetszik
1,568követőKövetés
13,647feliratkozóFeliratkozás

Friss lapszámunk

Felejtsük el az elmúlt harminc évet – Magyar Hang-ajánló

Cserhalmi György-, Vágó Gábor-, és Lengyel Róbert-interjú, Hős utcai riport, panaszok a gyárból – kapható a friss szám!

Kiemelt cikkek

A gulyás leves

Amikor a külföldről ideiglenesen hazánkba látogató látogatók azt kérdezik, hogy hol egyék meg a gulyást, akkor úrrá lesz rajtam a tanácstalanság.