HIRDETÉS
Kezdőlap Belföld Dózsa László ...

Dózsa László lerugdosná a színpadról Bangónét

HIRDETÉS

Nem tetszik a Schmidt Mária által Pruck Pállal összetévesztett színésznek, hogy a képviselőnők bevették a közmédia épületét. Ez a 76 éves művész egy hozzászólásából derült ki, amit a Facebookon fűzött az Elég nevű kormányközeli Facebook-oldal videója alá.

HIRDETÉS

A „baloldali hazugságok” ellen létrejött, a kormánypártokat támogató lap azt tette közzé, amint Bangóné Borbély Ildikó megbeszéli társaival, hogyan feküdjenek le a földre a Kunigunda úti épületben, hogy ezzel is hatásosabb kép készülhessen. „Lebuktak: így rendezték meg az összes megtévesztő, hatásvadász felvételt. Minden, ami a liberális sajtó kamerái előtt zajlik csupán egy színjáték” – állapította meg a Facebook-oldal, aminek videóját lelkesen osztotta tovább többek között Deutsch Tamás is.

Dózsa László viszont nem elégedett meg azzal, hogy egy „ennyi”-vel nyugtázza a látottakat. Ő ezt jegyezte meg a videó alatti, azóta sem törölt kommentjében: „És tehetségtelen, mint az összes statiszta bandája. Én mint rendező lerúgdosnám őket a színpadról!!!!”

Dózsa volt, akinek a nevét feltüntették azon az 56-os emlékplakáton, amin bizonyítottan Pruck Pál látható. Ezt azonban Schmidt Máriáék sokáig nem voltak hajlandóak elismerni. Eközben a színész is rendre bekerült a hírekbe különböző hangzatos állításaival, többek között arról, hogy hogyan menekült meg 1956-ban, vagy hogy hány nőnek okozott egyszerre örömet

HIRDETÉS

Tudjuk, hogy mindenki kér...

…tudjuk, hogy mindenki panaszkodik. Mi legalább utóbbitól megkíméljük Önöket, inkább dolgozunk. Keményen. A túlélésért. Ha tudja, segítse, támogassa munkánkat, hogy hétről hétre fontos történeteket, értékes olvasmányokat tárhassunk Önök elé. A legfontosabb persze, hogy olvassanak minket és hírünket vigyék. Sőt, ha tehetik, fizessenek elő hetilapunkra! A túlélés másik záloga a közösségi finanszírozás. Erre a célra hoztuk létre felületünket a Patreon adománygyűjtő oldalán. Akár havi két dollár is óriási segítség. Mentsük meg együtt a szabad magyar sajtót! Nagyon köszönjük!

Hozzászólna? Várjuk Facebook-oldalunkon:
HIRDETÉS
Lakner Dávid
Lakner Dávid
1990-ben született újságíró, a Magyar Hang munkatársa. 2015-től dolgozott a Magyar Nemzetnél, előbb az MNO-nál, majd a kultúra rovatban. Média, film, irodalom, Bergman, Camus, Vonnegut.

Ezek is érdekelhetik még

Legolvasottabb a Magyar Hangon

HIRDETÉS

Kövessen minket a közösségi oldalainkon!

27,079lájkolóTetszik
2,175követőKövetés
15,885feliratkozóFeliratkozás

Friss lapszámunk

Ütésállónak kell lenni – Magyar Hang-ajánló

Nyáry Krisztián-, Ürge-Vorsatz Diána- és Schmuck Erzsébet-interjú, ormánsági riport, Bige László portré, magyar közpénz a román kormánypártnál. Keresse a friss Magyar Hangot!
HIRDETÉS
HIRDETÉS

Kiemelt cikkek

Már felháborodni is kár…

A minap megszegtem a saját szabályomat, és már reggel belenéztem a hírözönbe, de én már nem leszek ideges, csak röhögök az egészen.