HIRDETÉS
Kezdőlap Belföld Index: nyomoz...

Index: nyomozók mentek a Fidesz volt országgyűlési képviselőjéért

HIRDETÉS

Nyomozók szállták meg kedden az encsi járási hivatalt – tudta meg az Index. Információik szerint a járási hivatal vezetőjét, a fidesz egykori országgyűlési képviselőjét, Ódor Ferencet a hivatal parkolójában teperték le, és megbilincselve mentek vele be a hivatalba.

HIRDETÉS

A hivatal egyik munkatársa azt mondta a lapnak, hogy nem rendőrök voltak, de elismerte, hogy megtörtént az eset.

A Borsod-Abaúj-Zemplén megyei rendőrség és a TEK is azt közölte, hogy nem ők voltak, az ORFK viszont a Központi Nyomozó Főügyészséghez irányította az Indexet. Ők még nem válaszoltak.

Közben az Index szerint a hivatal egyik ebédelő munkatársát is őrizetbe vették, az üggyel kapcsolatban összesen hat személyt.

A Központi Nyomozó Főügyészség később az Index kérdésére azt írta, hogy az ügyben a Központi Nyomozó Főügyészség a Nemzeti Védelmi Szolgálat feljelentése alapján, vezető beosztású hivatalos személy, az előnyért hivatali helyzetével egyébként visszaélve elkövetett hivatali vesztegetés elfogadásának bűntette miatt folytat nyomozást. Azt nem erősítették meg, hogy hat személyt vettek őrizetbe.

HIRDETÉS

Tuzson Bence közszolgálatért felelős államtitkár az MTI szerint arra utasította a Borsod-Abaúj Zemplén Megyei Kormányhivatal vezetőjét, hogy az Encsi Járási Hivatal hivatalvezetőjét azonnali hatállyal függessze fel az állásából.

HIRDETÉS

Tudjuk, hogy mindenki kér...

…tudjuk, hogy mindenki panaszkodik. Mi legalább utóbbitól megkíméljük Önöket, inkább dolgozunk. Keményen. A túlélésért. Ha tudja, segítse, támogassa munkánkat, hogy hétről hétre fontos történeteket, értékes olvasmányokat tárhassunk Önök elé. A legfontosabb persze, hogy olvassanak minket és hírünket vigyék. Sőt, ha tehetik, fizessenek elő hetilapunkra! A túlélés másik záloga a közösségi finanszírozás. Erre a célra hoztuk létre felületünket a Patreon adománygyűjtő oldalán. Akár havi néhány száz forint is óriási segítség. Mentsük meg együtt a szabad magyar sajtót! Nagyon köszönjük!

Hozzászólna? Várjuk Facebook-oldalunkon:
HIRDETÉS

Ezek is érdekelhetik még

Legolvasottabb a Magyar Hangon

HIRDETÉS

Kövessen minket a közösségi oldalainkon!

27,957lájkolóTetszik
2,418követőKövetés
16,823feliratkozóFeliratkozás

Friss lapszámunk

Orbán hamis mítoszt épít – Magyar Hang-ajánló

Németh Miklós- és Gémesi György-interjú; megszólal a „kutyagyilkos bisztró” pultosa; gyerekkönyvmelléklet; vajteszt. Itt a friss Magyar Hang!
HIRDETÉS
HIRDETÉS

Kiemelt cikkek