HIRDETÉS
Kezdőlap Belföld Hadházy Ákosé...

Hadházy Ákosék már 380 ezer aláírást gyűjtöttek

HIRDETÉS

Három hónappal a gyűjtés kezdete után már 380 ezer aláírásnál tart az Európai Ügyészséghez való csatlakozás érdekében indított gyűjtés – jelentette be Hadházy Ákos csütörtökön a Márki-Zay Péter hódmezővásárhelyi polgármesterrel közös fórumán Budapesten. Májusig tart a gyűjtés, szerinte ez nagyon nagy siker.

HIRDETÉS

Biztos benne, hogy jóval többen is aláírnák, és a kitűzött cél, az egymillió szignó is meglesz. Most már kopogtatnak is, nem csak pultoznak, és tapasztalataik szerint nagyon sokan aláírják ilyenkor. Ez lesz a következő időszak feladata – mondta.

Hadházy azt is mondta, hogy a tüntetések előtt átlagosan két és fél percenként érkezett egy aláírás a pultokhoz, a tüntetések kezdete óta ez negyven másodpercre gyorsult.

Amikor Hadházy Ákos az MTVA-székházban történtekről beszélt, akkor egy férfi telefonnal a kezében lefeküdt a földre előtte, közben pedig azt mondogatta, hogy be akarja olvasni a követeléseit, hogy így próbálja gúnyolni a képviselőt. Hadházy vitt is neki mikrofont, hogy beszélhessen, de ő pár szó után elhagyta a termet. A közönség taps kísérte. (Az eset 8 perc környékén kezdődik.)

A résztvevők az elmúlt napok eseményeiről, valamint a Mindenki Magyarországa Mozgalomról is szót ejtettek, a részletekért nézzék meg videónkat!

HIRDETÉS
HIRDETÉS

Tudjuk, hogy mindenki kér...

…tudjuk, hogy mindenki panaszkodik. Mi legalább utóbbitól megkíméljük Önöket, inkább dolgozunk. Keményen. A túlélésért. Ha tudja, segítse, támogassa munkánkat, hogy hétről hétre fontos történeteket, értékes olvasmányokat tárhassunk Önök elé. A legfontosabb persze, hogy olvassanak minket és hírünket vigyék. Sőt, ha tehetik, fizessenek elő hetilapunkra! A túlélés másik záloga a közösségi finanszírozás. Erre a célra hoztuk létre felületünket a Patreon adománygyűjtő oldalán. Akár havi néhány száz forint is óriási segítség. Mentsük meg együtt a szabad magyar sajtót! Nagyon köszönjük!

Hozzászólna? Várjuk Facebook-oldalunkon:
HIRDETÉS

Ezek is érdekelhetik még

Legolvasottabb a Magyar Hangon

HIRDETÉS

Kövessen minket a közösségi oldalainkon!

29,297lájkolóTetszik
2,714követőKövetés
17,900feliratkozóFeliratkozás

Friss lapszámunk

Tequilát Orbánnak – Magyar Hang-ajánló

Interjú Bödőcs Tiborral és L. Ritók Nórával. Miskolci és szombathelyi választási riport. Keresse a friss Magyar Hangot!
HIRDETÉS
HIRDETÉS

Kiemelt cikkek

Habizunk

Ne habisztiskedj nekem itt. Egyáltalán nem kamázom – mondta Bakonyba szakadt barátom.