HIRDETÉS
Kezdőlap Belföld Mi keresünk ü...

Mi keresünk üzemeltetőt Orbán oligarcha barátjának hobbijához

HIRDETÉS

Üzemeltetőt és karbantartót keres a Gül baba türbéjének a Külgazdasági és Külügyminisztérium – szúrta ki a napi.hu.

HIRDETÉS

A pályázónak megfelelő referenciával kell rendelkeznie: fel kell tudnia mutatni a megelőző három évben üzemeltetési és karbantartási munkákból összesen nettó 450 millió forintárbevételt. A közel ötezer négyzetméteres ingatlan jövőbeni üzemeltetőjének a következő feladatkörökben kell majd helytállnia: általános építőmesteri munkák, általános épületgépészeti tevékenységek (pl. fűtés, öntözők, konyhatechnológiai gépek karbantartása), elektromos rendszer karbantartása, klíma, légtechnikai rendszerek karbantartása, kertészeti munkák, takarítási feladatok, biztonsági rendszerekés felvonó karbantartása, vagyonvédelmi feladatok, gondnoki feladatok. 

Erdogan: egy szívesen látott iszlamista vezér Budapesten | Magyar Hang

Orbán Viktor egyre távolabb vinné az országot attól a korántsem tökéletes (érték)világtól, amelyhez az ország 1990-ben csatlakozott, illetve visszatért.

A Budapest II. kerület, Mecset utca 14. szám alatt lévő Gül Baba türbéjét október elején avatta fel Orbán Viktor miniszterelnök és Recep Tayyip Erdogan török köztársasági elnök. A felújítása 2016-ba indult, mintegy 2,5 milliárd forintba került, amihez Törökország hárommillió euróval (930 millió forinttal) járult hozzá (a kivitelező a ZÁÉV Zrt.volt).

Semmi sem állíthatja meg Orbán Viktor török barátját a Közvágóhídnál? | Magyar Hang

Iroda- és lakóparkkomplexumot épít a Közvágóhíd helyén Adnan Polat török üzletember, Orbán Viktor miniszterelnök közeli barátja. A védett épületek jó részét lebontják.

HIRDETÉS

A síremléket és a hozzá tartozó kertet a magyar kormány 2017 decemberében a külügyminisztérium vagyonkezelésébe adta, a működtetőjeként a Gül Baba Türbéje Örökségvédő Alapítványt jelölte meg. A kormány az alapítvány működését 2019-ben 695 millió forinttal, 2018-ban pedig 714 millióval támogatja. Az alapítvány kuratóriumának török és magyar tagjai 2018 februárjától: Adnan Polat, az Orbán Viktorral újabban egyre többet mutatkozó török oligarcha, valamint Suat Gokhan Karakus, Rahói Zsuzsanna, Szalai István és Bán-Czifra Gabriella.

HIRDETÉS

Tudjuk, hogy mindenki kér...

…tudjuk, hogy mindenki panaszkodik. Mi legalább utóbbitól megkíméljük Önöket, inkább dolgozunk. Keményen. A túlélésért. Ha tudja, segítse, támogassa munkánkat, hogy hétről hétre fontos történeteket, értékes olvasmányokat tárhassunk Önök elé. A legfontosabb persze, hogy olvassanak minket és hírünket vigyék. Sőt, ha tehetik, fizessenek elő hetilapunkra! A túlélés másik záloga a közösségi finanszírozás. Erre a célra hoztuk létre felületünket a Patreon adománygyűjtő oldalán. Akár havi néhány száz forint is óriási segítség. Mentsük meg együtt a szabad magyar sajtót! Nagyon köszönjük!

Hozzászólna? Várjuk Facebook-oldalunkon:
HIRDETÉS

Ezek is érdekelhetik még

Legolvasottabb a Magyar Hangon

HIRDETÉS

Kövessen minket a közösségi oldalainkon!

30,114lájkolóTetszik
2,844követőKövetés
18,900feliratkozóFeliratkozás

Friss lapszámunk

Szátokat befogni nem kell félnetek? – Magyar Hang-ajánló

Szűcs Tamás-, Kincses Gyula-, Nemény András- és Gera Marina-interjú. Mi lesz a színházakkal? Keresse a friss Magyar Hangot!
HIRDETÉS
HIRDETÉS

Kiemelt cikkek

Egy ujjal se

A kormány kultúrpolitikusai ma eleve megnyerhetetlen terepen folytatják fölösleges harcukat. Milyen izgalmas lenne, ha elkezdenének tényleg a kultúrával foglalkozni.