HIRDETÉS
Kezdőlap Belföld Nem fogadhatt...

Nem fogadhatták el az ingyen ételt a putnoki közmunkások?

HIRDETÉS

Felháborodott közleményt jelentetett meg a Putnoki Reform Szövetség a Facebook-oldalán szombaton.

HIRDETÉS

Az ellenzéki szervezet tavaly is hatszáz adag meleg ételt vitt házhoz rászorulóknak, idén is megismételték ezt az akciójukat karácsony után, szombaton.

„Soha nem kérünk vagy kérdezünk, nem mondunk semmit, nem politizálunk, egyszerűen viszünk annak, akinek ilyenkor nincs lehetősége meleg ételt varázsolni az asztalra. Egyetlen nagy különbség volt az eddigiekhez képest: ebben az évben találkoztunk egy új, igazán szívszorító jelenséggel” – írták bejegyzésükben.

Már az ételosztás előtt hallottak pletykákat arról, hogy „a városban embereket fenyegetnek. Ha elfogadják az ételünket, másnap már »nem kell bemenni dolgozni«. Hallani, vagy saját szemével látnia egy embernek a putnoki gazemberséget az viszont két külön dolog. Történt ugyanis, hogy a pletyka beigazolódott: páran, akik eddig készséggel elfogadták az ételünket, ebben az évben arról tájékoztattak bennünket, hogy sajnos nem lehet. Nem azért mert nem kérnek, jó lenne, de nem lehet.”

Putnoki Reform Szövetség – PRSZ

A senkiháziság netovábbja, a szívtelenség, kegyetlenség mintapéldája – talán ezek a szavak írhatják le azt, amivel ma Putnok utcáin találkoztunk. Mai nap ugyanis – mint ahogy minden évben ilyentájt…

Hozzátették, akik erről a fenyítésről beszámoltak, ők legfőképp közmunkán dolgoznak. Olyan esetről is beszámoltak, hogy egy hölgy, miután becsengettek, megörülve megindult, majd hirtelen elgondolkodott, elnézést kért és szomorúan visszafordult, hogy hát inkább mégsem, nem lehet, nem jöhet ki, reméli, megértik.

HIRDETÉS

A mintegy 7000 lakosú Borsod-Abaúj-Zemplén megyei település képviselő-testületének minden tagja fidesz–KDNP-s. A polgármester pedig az a Tamás Barnabás (szintén Fidesz–KDNP), aki 2017 őszén azzal került be a hírekbe, hogy ezt mondta október 23-i beszédében: „Tudjuk nagyon jól, hogy választások jönnek, választások mennek. Nem mindig gondolkodik helyesen a választópolgár, és olyan embereket enged a fazékhoz, akik nem a fazékhoz valók, hanem a guillotine alá.”

Lélekgyarmatok | Magyar Hang

Egyre biztosabb vagyok benne, hogy mindaz a rossz, amit leegyszerűsítve, s ezért sok szempontból hibásan NER-nek nevezünk, legerőteljesebben a lelkekben épül.

2018 februárjában pedig a kistérségi társulási tanácsra összegyűlt településvezetők előtt azzal fenyegetőzött, hogy az országgyűlési választás után megnézheti magát az, aki nem a Fideszre szavazott, és megérti, hogy nem kap támogatást az a település, ahol nem fideszes a képviselő
„A Fidesz nyer, mert azzal azért tisztában vagytok, hogy nyer, és ha nem fideszes lesz a képviselőnk, akkor bizony sz*pni fogunk. Lóf*szt fognak adni olyan területre, ahol nem fideszes a képviselő. Az az igazság, hogy én sem adnék. Ahol nem ránk szavaznak, mert az úgyis kiderül, ott megnézhetik magukat” – fogalmazott a polgármester.

HIRDETÉS

Tudjuk, hogy mindenki kér...

…tudjuk, hogy mindenki panaszkodik. Mi legalább utóbbitól megkíméljük Önöket, inkább dolgozunk. Keményen. A túlélésért. Ha tudja, segítse, támogassa munkánkat, hogy hétről hétre fontos történeteket, értékes olvasmányokat tárhassunk Önök elé. A legfontosabb persze, hogy olvassanak minket és hírünket vigyék. Sőt, ha tehetik, fizessenek elő hetilapunkra! A túlélés másik záloga a közösségi finanszírozás. Erre a célra hoztuk létre felületünket a Patreon adománygyűjtő oldalán. Akár havi néhány száz forint is óriási segítség. Mentsük meg együtt a szabad magyar sajtót! Nagyon köszönjük!

Hozzászólna? Várjuk Facebook-oldalunkon:
HIRDETÉS

Ezek is érdekelhetik még

Legolvasottabb a Magyar Hangon

HIRDETÉS

Kövessen minket a közösségi oldalainkon!

30,114lájkolóTetszik
2,844követőKövetés
18,900feliratkozóFeliratkozás

Friss lapszámunk

Szátokat befogni nem kell félnetek? – Magyar Hang-ajánló

Szűcs Tamás-, Kincses Gyula-, Nemény András- és Gera Marina-interjú. Mi lesz a színházakkal? Keresse a friss Magyar Hangot!
HIRDETÉS
HIRDETÉS

Kiemelt cikkek

Egy ujjal se

A kormány kultúrpolitikusai ma eleve megnyerhetetlen terepen folytatják fölösleges harcukat. Milyen izgalmas lenne, ha elkezdenének tényleg a kultúrával foglalkozni.