HIRDETÉS
Kezdőlap Belföld Alakul az ell...

Alakul az ellenzéki összefogás Pécsen

HIRDETÉS

A Momentum is beáll Péterffy Attila független polgármesterjelölt mögé Pécsen, így széleskörű összefogás jön létre – tudta meg a Magyar Hang. Péterffy Attila a Momentum által szervezett péntek esti tüntetésen is felszólal, információink szerint itt jelentik be a döntést.

HIRDETÉS

Úgy tudni, hogy őt Mellár Tamás független országgyűlési képviselő és a baloldali pártok is támogatnák, az LMP és a Jobbik egyelőre nem döntött.

A 49 éves Péterffy Attiláról a Szabad Pécs tavaly októberben azt írta, hogy nem a politikából érkezik, az egyik legnagyobb és legismertebb pécsi cég, a hőerőmű vezetője volt, jelenleg egy fővárosi távhőszolgáltatással és energiatermeléssel foglalkozó önkormányzati cég vezetője.

Jelen állás szerint azonban nem ő lenne Páva Zsolt jelenlegi polgármester, vagy egy másik fideszes jelölt kihívója.

Az Összefogás Pécsért nevű helyi egyesület önálló jelöltben gondolkodik, január 3-án jelentették be, hogy elnöküket, Kővári Jánost indítják. Kővári korábban négy évet lehúzott országgyűlési képviselőként a Fidesz-frakcióban.

HIRDETÉS

A Momentum este hatra hirdette meg a tüntetését Pécsre, a Barbakánra, azt megelőzően pedig az LMP rendezett villámcsődületet. Itt a Momentum, a DK és az MSZP képviselője bejelentette, hogy beállnak Péterffy Attila mögé.

A tüntetésen történtekről itt olvashat.

HIRDETÉS

Tudjuk, hogy mindenki kér...

…tudjuk, hogy mindenki panaszkodik. Mi legalább utóbbitól megkíméljük Önöket, inkább dolgozunk. Keményen. A túlélésért. Ha tudja, segítse, támogassa munkánkat, hogy hétről hétre fontos történeteket, értékes olvasmányokat tárhassunk Önök elé. A legfontosabb persze, hogy olvassanak minket és hírünket vigyék. Sőt, ha tehetik, fizessenek elő hetilapunkra! A túlélés másik záloga a közösségi finanszírozás. Erre a célra hoztuk létre felületünket a Patreon adománygyűjtő oldalán. Akár havi néhány száz forint is óriási segítség. Mentsük meg együtt a szabad magyar sajtót! Nagyon köszönjük!

Hozzászólna? Várjuk Facebook-oldalunkon:
HIRDETÉS

Ezek is érdekelhetik még

Legolvasottabb a Magyar Hangon

HIRDETÉS

Kövessen minket a közösségi oldalainkon!

28,434lájkolóTetszik
2,551követőKövetés
17,200feliratkozóFeliratkozás

Friss lapszámunk

A gyűlöletkeltés időpocsékolás – Magyar Hang-ajánló

Interjú Csukás Istvánnal és Pálinkás Józseffel. Mennyit ér egy élet? Tiborc beszámolója az Electrolux nyíregyházi gyárából. Keresse a Magyar Hangot, mostantól plusz négy oldalon!
HIRDETÉS
HIRDETÉS

Kiemelt cikkek

Nem volt mozdonyvezető, nem jártak a vonatok

A Közlekedő Tömeg Egyesület információi szerint szeptember 17-én négy elővárosi vonat azért nem indult el a végállomásról, mert nem volt rájuk mozdonyvezető.

Nekünk harangoztak?