HIRDETÉS
Kezdőlap Belföld Gyerekjátékok...

Gyerekjátékokkal tüntet a Magyar Anyák

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük!

HIRDETÉS

Ötletes akcióval csatlakozott rá a kormányzati politika elleni tüntetéssorozatra a Magyar Anyák elnevezésű csoport, amely először még a december végi kutyapárti menethez csatlakozott be egy videóval.

– Nem tudsz kint lenni a rabszolgatörvény elleni tüntetéseken? Sokan vagyunk ezzel így, többek között mi, (kisgyerekes) anyák egy csoportja is, a Magyar Anyák, akik nem elégszünk meg azzal, hogy csak lélekben legyünk az utcán tüntetőkkel. Úgy döntöttünk, szibériai aktivisták nyomdokaiba lépünk és a gyerekeink játékait hívjuk segítségül, hogy eljuttassuk üzenetünket a kormányhoz: mi sem kérünk a túlóratörvényből! – írták a január 5-i szombati tüntetésre időzítve.

HIRDETÉS
HIRDETÉS

Akciójuk lényege: ha valaki nem tud csatlakozni az utcai ellenálláshoz például a havazás, betegség miatt, vagy mert a közelben nincs tüntetés, netán fél, csatlakozzon a demonstrációjukhoz és ehhez használják a #tuntessjatekkal hashtag-et! „Az elkészült képet töltsd fel a Facebookra és mindenképpen használd a #tuntessjatekkal hashtaget posztoláskor! Hogy mindannyian láthassuk, tedd nyilvánossá a posztodat! Ha pedig (inkább azt) szeretnéd, hogy mi (is) töltsük fel a fotódat, szigorúan név nélkül, a Csalódott Családok Facebook-oldalon folyamatosan frissülő albumunkba, juttasd el nekünk a képet egy, a CsCs oldalnak küldött üzenetben!”

Lapunk elérte a Magyar Anyák egyik aktivistáját, aki arról beszélt, akcióikat a jövőben is szeretnék folytatni. „Ezt követően is kreatív ellenállási formákon törjük majd a fejünket, és hirdetünk meg, hogy ezzel is támogassuk a jelenlegi tüntetéshullámot, amely szeretné, hogy visszaálljon a jogállam Magyarországon.”

HIRDETÉS

„Álljon le az ország!” – a decemberinél többen tüntettek a Kossuth téren a kormány politikája ellen | Magyar Hang

A szakszervezetek kedden petíciót visznek Orbán Viktornak, január 19-re pedig országos demonstrációt hirdettek. Ha nem visszakozik a kormány,, „jöjjön, aminek jönnie kell”.

HIRDETÉS

Tudjuk, hogy mindenki kér...

…tudjuk, hogy mindenki panaszkodik. Mi legalább utóbbitól megkíméljük Önöket, inkább dolgozunk. Keményen. A túlélésért. Ha tudja, segítse, támogassa munkánkat, hogy hétről hétre fontos történeteket, értékes olvasmányokat tárhassunk Önök elé.

Hozzászólna? Várjuk Facebook-oldalunkon:
HIRDETÉS
HIRDETÉS
Balogh Roland
Balogh Roland
1980-ban született újságíró, a Magyar Hang alapító munkatársa, valamint a magyar zenekarokkal foglalkozó Ígéretes titánok blog alapító főszerkesztője. Korábban, 2008-tól tíz éven át a megszűnéséig a Magyar Nemzet újságírója, szerkesztője, nyolc évig a külpolitikai-, majd a kultúra rovat munkatársa. Érdeklődési témakörei: régészet, Kelet-Európa történelme, kiberbiztonság, csúcstechnológiai trendek és underground zene.

Ezek is érdekelhetik még

Legolvasottabb a Magyar Hangon

HIRDETÉS
HIRDETÉS

Kövessen minket a közösségi oldalainkon!

38,970lájkolóTetszik
3,644követőKövetés
19,800feliratkozóFeliratkozás

Friss lapszámunk

„Nem fogok meghátrálni” – Magyar Hang-ajánló

Interjú Máté Gáborral és Körömi Attilával. Látogatóban a papból lett polgármesternél. Riport a halálra ítélt Csicsali vonatról. Keresse a Magyar Hangot!
HIRDETÉS
HIRDETÉS
HIRDETÉS

Kiemelt cikkek