HIRDETÉS
Kezdőlap Belföld Hadházyék fol...

Hadházyék folytatást ígérnek, a propagandagépezet még számíthat megjelenésükre

HIRDETÉS

Felfüggesztette Hadházy Ákos és Szél Bernadett független országgyűlési képviselő pénteken az MTVA Kunigunda úti központi épületében még hétfőn kezdett tiltakozó akcióját. Hadházy erről szóló sajtóközleményének kiadását pedig megtiltotta az állami hírügynökség. Az MTI ezt a szabályzatának azzal a pontjával magyarázta, amely szerint az Országos Sajtószolgálatban megjelenő közlemény nem sértheti a közmédia szervezeteinek jó hírét és üzleti érdekeit.

HIRDETÉS

Hadházy lapunkhoz eljuttatott közlésében úgy fogalmaz: nem adják fel a harcot a propaganda ellen. Így az MTVA és az államilag vezérelt propagandagépezet más részei is számíthatnak arra, hogy a képviselők a jövőben váratlanul felbukkannak, újra felteszik kérdéseiket. Arra is számítani lehet, hogy nem egyedül érkeznek, hanem magyar polgárok sokaságával, akiknek szintén elegük van a néphülyítésből – írja.

Papp Dániel: ha nem tetszik valami, tegyenek panaszt | Magyar Hang

Reagált az MTVA elnöke Hadházy 11 kérdésére.

A képviselő felidézte: Szél Bernadett képviselőtársával Papp Dániel vezérigazgatóval akartak beszélni, hogy kérdéseket tegyenek fel neki az MTVA hírszerkesztési gyakorlatáról. Közölte: a személyes találkozótól és a válaszoktól csak akkor tud eltekinteni, ha Pappot időközben leváltják, esetleg maga mond le. Ezen kívül Hadházy Ákos továbbra is ragaszkodik ahhoz, hogy a köztévé csatornái adják le az Európai Ügyészségért indított petíciót népszerűsítő hirdetést, amely szerinte közérdekű közlemény.

Köztévés vezető Széléknek: Tökéletesen jónak tartom a közmédia híradóit | Magyar Hang

Hadházy Ákos és Szél Bernadett vissza szeretne menni a köztévé főépületébe, de nem engedik be őket. A rendőrséget nem érdekli.

A képviselők egyébként Kövér László házelnököt is megkeresték, miután kiderült: Pintér Sándor belügyminiszter szerint a rendőrség nem illetékes, ha az MTVA akadályozza őket a jogaik gyakorlásában. Arra kíváncsiak, kihez lehet fordulni ilyen esetekben, ki gondoskodik a képviselők jogállásáról szóló törvény betartatásáról?

HIRDETÉS

Tudjuk, hogy mindenki kér...

…tudjuk, hogy mindenki panaszkodik. Mi legalább utóbbitól megkíméljük Önöket, inkább dolgozunk. Keményen. A túlélésért. Ha tudja, segítse, támogassa munkánkat, hogy hétről hétre fontos történeteket, értékes olvasmányokat tárhassunk Önök elé. A legfontosabb persze, hogy olvassanak minket és hírünket vigyék. Sőt, ha tehetik, fizessenek elő hetilapunkra! A túlélés másik záloga a közösségi finanszírozás. Erre a célra hoztuk létre felületünket a Patreon adománygyűjtő oldalán. Akár havi néhány száz forint is óriási segítség. Mentsük meg együtt a szabad magyar sajtót! Nagyon köszönjük!

Hozzászólna? Várjuk Facebook-oldalunkon:
HIRDETÉS

Ezek is érdekelhetik még

Legolvasottabb a Magyar Hangon

HIRDETÉS

Kövessen minket a közösségi oldalainkon!

29,285lájkolóTetszik
2,709követőKövetés
17,800feliratkozóFeliratkozás

Friss lapszámunk

Tequilát Orbánnak – Magyar Hang-ajánló

Interjú Bödőcs Tiborral és L. Ritók Nórával. Miskolci és szombathelyi választási riport. Keresse a friss Magyar Hangot!
HIRDETÉS
HIRDETÉS

Kiemelt cikkek

Aláírásgyűjtés indult Borkai Zsolt elmozdítására

„Nevetségessé teszik az ország és a világ előtt azokat az értékeket, amikért hosszú évek óta küzdünk, dolgozunk, és amikre büszkék vagyunk" – áll abban a petícióban, amelynek célja Borkai Zsolt elmozdítása Győr éléről.

Apapat