Megvan Zacher Gábor utódja

Megvan Zacher Gábor utódja

Honvédkórház (Fotó: Facebook/Honvédkórház)

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

Eldőlt, ki fogja vezetni Zacher Gábor után a Honvédkórház sürgősségi centrumát, a Népszava cikke szerint február elsejétől Hetzman László tölti be ezt a posztot. A HVG szerint ugyanakkor ez meglepetés, hiszen korábban arra lehetett számítani, hogy az a Burány Béla lesz a befutó, aki eddig is megbízottként vezette a sürgősségi centrumot.

A portál felidézi, hogy Burány Béla az Országos Mentőszolgálat vezetője volt, annak belső ellenőrzési osztályát is vezette, és egészségügyi szakmenedzseri képesítéssel is rendelkezik. Ki volt tehát kövezve az út az osztályvezetői posztra, mindenki arra számított, hogy ő lesz a főnök. Információik szerint a döntéshozók meggondolták magukat, úgy érezhették, Burány Béla újabb támadási felületet jelenthet, nem eléggé elfogadott szakember.

Zacher Gábor: Dolgoznék, de már nem kellek | Magyar Hang

Sem tanítani, sem életet menteni nem engedik vissza a Honvédkórház falai közé. Interjú.

Hetzman László nem teljesen ismeretlen a nyilvánosság előtt, korábban légimentő orvosként dolgozott.

„Ha Rákay Philip nem sértődik meg, én régebb óta tervezem a Petőfi-filmem”

„Ha Rákay Philip nem sértődik meg, én régebb óta tervezem a Petőfi-filmem”

Ha Petőfi egyszer csak felbukkanna 2024-ben, Orbán Viktornak nem is kellene olyan nagyon erőlködnie, hogy meggyőzze őt a NER igazáról – mondta a költő visszatéréséből féktelen szatírát gyártó animátor, aki szerint az alkotását talán még Bayer Zsolt is nevetgélve nézné. A YouTube-on két hete bemutatott videó nagyot megy, eddig több mint 110 ezren látták, és hamarosan jön a folytatás. Mitől különleges hely a Szondi utca, hogyan fordul „a teremtője” ellen Petőfi, mi a baj Gyurcsánnyal, miért gesztikulál olyan hevesen Tölgyessy Péter és hogyan lett ekkora a siker a videó? Erről kérdeztük az animáció alkotóját, aki örül a pozitív visszajelzéseknek, bár felkészült az ellenkezőjére is, őrzi anonimitását, a közönségtől pedig csak madártejet vár támogatásként.