Vona Gábor a Kötöttfogásban: Elnézést kellene kérni a karlendítésért

Vona Gábor a Kötöttfogásban: Elnézést kellene kérni a karlendítésért

Vona Gábor a Kötöttfogás felvételén (Fotó: Magyar Hang)

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

Nem lehet elviccelni Sneider Tamás karlendítéses esküvői videóját. Ami azon a felvételen van, nem vállalható – mondta Vona Gábor, a Jobbik volt elnöke a szerda este nyolckor adásba kerülő Kötöttfogásban. Hozzátette: bár ott volt az esküvőn, nem látta ezt a jelenetet.

Vona arról is beszélt, hogy szerinte a felvétel kikerülésére nem jól reagált a Jobbik és Sneider Tamás, elnézést kellene kérni. Amíg ez nem történik meg, ez az egész néppártosodásnak rossz szájízt ad szerinte.

Hozzátette: egy ilyen szituációban egyértelművé kell tenni, hogy hol a határ. Fontos, hogy le legyenek verve cölöpök, és ez egy ilyen cölöp – mondta.

Kötöttfogás 24. - Mit gondol Vona Gábor a karlendítésről?

A Kötöttfogás 2019. január 23-i adása. Konok Péter, Csintalan Sándor, Vona Gábor és Puzsér Róbert volt Dévényi István vendége. Témák: - Meddig kísért a múlt? - A Jobbik elnökének karlendítős esküvője - Gyógyítható homoszexualitás a köztévében - Média és média: ballib médiatúlsúly, Facebook-cenzúra - És még egy kis média: ki szivárogtat a közmédiából?

Vona szerint az is fontos, hogy miért került elő ez a felvétel pont most: a Fidesz megpróbál mindent megtenni, hogy a Jobbikkal való együttműködést vállalhatatlanná tegye. – Amíg én voltam az elnök, addig cuki, homoszexuális párt volt az eposzi jelző kormányoldalról a Jobbikra, az utóbbi időben pedig náci, antiszemita. Ez nem véletlen, a politikai érdek ezt kívánja – fogalmazott. Ebben az értelemben is fontos volna a kiállás párt részéről.

Vona Gábor a műsorban beszélt pártja és saját változásáról is, az általuk bejárt útról és a motivációkról.

A Kötöttfogás szerda este 20 órakor kezdődik a Magyar Hang Facebook-oldalán Konok Péter, Csintalan Sándor és Puzsér Róbert lesz Vona Gábor mellett Dévényi István beszélgetőpartnere.