HIRDETÉS
Kezdőlap Belföld Már a logiszt...

Már a logisztikai központ is csatlakozott az Audi-sztrájkhoz

HIRDETÉS

Nincs változás a győri Audi-gyárban: továbbra is áll a termelés, miközben a jármű- illetve a motorgyár dolgozói közös munkásgyűlést tartottak. Új elem viszont, hogy már a logisztikai központban is sztrájkolnak. A szakszervezeti vezetők délután újra asztalhoz ülnek a vállalatvezetéssel.

HIRDETÉS

Ahogy arról a Kisalföld.hu beszámolt, pénteken is folytatódik a sztrájk a német autóipari konszern magyar üzemében: a termelés áll, a két gyárrész dolgozói tömege egyesült egymással az üzem udvarán, és közös munkásgyűlést tartottak. A demonstrációban több ezren vettek részt, a gyűlésen felszólalt a nagy ovációval fogadott, Pozsonyból érkező delegáció egyik vezetője, azaz az ottani gyár munkásai is szimpatizálnak a győriekkel.  

Sztrájk: egy hétre leállhat az Audi | Magyar Hang

Egy hetes sztrájkot hirdetett az Audi Hungária egész területére az Audi Hungária Független Szakszervezete (AHFSZ), miután az érdekképviselet eredménytelennek nyilvánította az eddigi tárgyalásokat – az állami hírügynökség tudósítása szerint ezt a szakszervezet elnöke közölte Győrben. A munkabeszüntetést csütörtök reggel hat órától január 31-én hat óráig hirdették meg.

˝Mi vagyunk az Audi!˝ – skandálták a dolgozók, akiknek a szakszervezet vezetője bejelentette, hogy péntek délután 2 órakor tárgyalóasztalhoz ülnek a vállalatvezetéssel. A vállalatnak egyre fontosabb lenne a megegyezés, ugyanis már nemcsak a gyár dolgozói szüntették be a munkát, hanem a város ipari parkjában található logisztikai központ munkatársai is. Ebből kifolyólag már most több tucat kamion rostokol a parkolóban, hiszen a sztrájknak köszönhetően sem kipakolni, sem berakodni nem tudnak.


HIRDETÉS
HIRDETÉS

Tudjuk, hogy mindenki kér...

…tudjuk, hogy mindenki panaszkodik. Mi legalább utóbbitól megkíméljük Önöket, inkább dolgozunk. Keményen. A túlélésért. Ha tudja, segítse, támogassa munkánkat, hogy hétről hétre fontos történeteket, értékes olvasmányokat tárhassunk Önök elé. A legfontosabb persze, hogy olvassanak minket és hírünket vigyék. Sőt, ha tehetik, fizessenek elő hetilapunkra! A túlélés másik záloga a közösségi finanszírozás. Erre a célra hoztuk létre felületünket a Patreon adománygyűjtő oldalán. Akár havi néhány száz forint is óriási segítség. Mentsük meg együtt a szabad magyar sajtót! Nagyon köszönjük!

Hozzászólna? Várjuk Facebook-oldalunkon:
HIRDETÉS

Ezek is érdekelhetik még

Legolvasottabb a Magyar Hangon

HIRDETÉS

Kövessen minket a közösségi oldalainkon!

30,108lájkolóTetszik
2,846követőKövetés
18,900feliratkozóFeliratkozás

Friss lapszámunk

Szátokat befogni nem kell félnetek? – Magyar Hang-ajánló

Szűcs Tamás-, Kincses Gyula-, Nemény András- és Gera Marina-interjú. Mi lesz a színházakkal? Keresse a friss Magyar Hangot!
HIRDETÉS
HIRDETÉS

Kiemelt cikkek

Szülési fájdalmakkal a kilencnyilasért: pénteken kezdődik a darts legnagyobb ünnepe

Londonban három héten át dobálják a nyilakat a PDC világbajnokságán. A győztes majdnem 200 millió forinttal és egy kínzó hátfájással lesz gazdagabb.