HIRDETÉS
Kezdőlap Belföld Arnold Schwar...

Arnold Schwarzenegger búcsúztatja Andy Vajnát

HIRDETÉS

Noha a magyar kormány saját halottjának tekinti Andy Vajna filmügyi kormánybiztost, azaz a meghívottakról a Nemzeti Emlékhely és Kegyeleti Bizottság dönt, úgy tűnik, számos világsztár lerója kegyeletét a budapesti temetésen. A Blikk információja szerint a kormány hivatalos búcsúztatása mellett magát a búcsúbeszédet az elhunyt egyik nagyon jó barátja, Arnold Schwarzenegger fogja mondani, és a felkérésre állítólag már igent mondott az osztrák származású világsztár, akivel az 1990-es Total Recall – Az emlékmás című film forgatásán ismerkedett meg Vajna.

HIRDETÉS

– Arnold Schwarzenegger hamarosan Budapestre utazik. Felkérték, hogy mondjon beszédet a temetésen. Ők nem csak kollégák voltak, hanem majdnem 30 évig nagyon jó barátok is, így érthető, hogy őt kérték fel – mondta lapnak Vajna egyik, a neve elhallgatását kérő barátja.

A Terminátor-filmek főszereplője saját közösségi oldalán már elköszönt Vajnától, akinek a halálhíre megdöbbentette a sztárt.

„Andy nagyon jó barátom volt, egyben Hollywood egyik forradalmasítója. Ő bebizonyította, hogy nincs szükség nagy stúdiókra ahhoz, hogy olyan filmeket hozzon össze, mint például a Terminátor 2 vagy a Total Recall. Andynek hatalmas szíve volt, ő volt az egyik legnagylelkűbb ember, akit valaha ismertem. Hiányozni fog. Mélyen együtt érzek a családjával”

– olvasható Schwarzenegger fb-oldalán.

Ha igazak a hírek, akkor nem Schwarzenegger lesz az egyetlen világsztár a budapesti temetésen. Antonio Banderas az Evita forgatása óta került közeli, baráti kapcsolatba Andy Vajnával, akinek az esküvőjén is jelen volt. Miután napi szinten beszéltek egymással, nem kizárt Banderas Budapestre érkezése sem.

HIRDETÉS
HIRDETÉS

Tudjuk, hogy mindenki kér...

…tudjuk, hogy mindenki panaszkodik. Mi legalább utóbbitól megkíméljük Önöket, inkább dolgozunk. Keményen. A túlélésért. Ha tudja, segítse, támogassa munkánkat, hogy hétről hétre fontos történeteket, értékes olvasmányokat tárhassunk Önök elé. A legfontosabb persze, hogy olvassanak minket és hírünket vigyék. Sőt, ha tehetik, fizessenek elő hetilapunkra! A túlélés másik záloga a közösségi finanszírozás. Erre a célra hoztuk létre felületünket a Patreon adománygyűjtő oldalán. Akár havi néhány száz forint is óriási segítség. Mentsük meg együtt a szabad magyar sajtót! Nagyon köszönjük!

Hozzászólna? Várjuk Facebook-oldalunkon:
HIRDETÉS

Ezek is érdekelhetik még

Legolvasottabb a Magyar Hangon

HIRDETÉS

Kövessen minket a közösségi oldalainkon!

29,156lájkolóTetszik
2,688követőKövetés
17,700feliratkozóFeliratkozás

Friss lapszámunk

Tequilát Orbánnak – Magyar Hang-ajánló

Interjú Bödőcs Tiborral és L. Ritók Nórával. Miskolci és szombathelyi választási riport. Keresse a friss Magyar Hangot!
HIRDETÉS
HIRDETÉS

Kiemelt cikkek

Flaszter 60. – Üzenjük Karácsony Gergelynek: Ne!

Műsorvezető: Dévényi István. E heti vendégek: Tóth Richárd, a HVG újságírója és Katona Mariann, a Magyar Hang munkatársa.

A torontói gép