HIRDETÉS
Kezdőlap Belföld 14,7 milliárd...

14,7 milliárdot költöttek reklámra Rogánék három hónap alatt

Kérjük, támogassa a Magyar Hangot...

és a szabad sajtó megmaradását! Olvasóink segítségére is szükségünk van, hogy még több riportot és tényfeltáró cikket közölhessünk. Részletek ITT.

HIRDETÉS

Nettó 14,7 milliárd forint értékű megbízást adott a – Miniszterelnöki Kabinetiroda irányítása alá tartozó – Nemzeti Kommunikációs Hivatal (NKOH) különféle reklámokra 2018 utolsó negyedévben. Az uniós közbeszerzési értesítőben megjelent adatokról az Átlátszó számolt be.

HIRDETÉS

Az összegből csaknem 7 milliárd a kormány politikai tartalmú kampányaira vonatkozik, a többi pedig különböző állami cégek hirdetéseire ment el. Sokat, 2,4 milliárdot költhetett a Turisztikai Marketingkommunikációs Ügynökség Magyarország és a Kárpát-medence történelmi és kulturális értékeit bemutató, valamint az országot népszerűsítő kommunikációs feladatokra. De majdnem 1,5 milliárdot költöttek az állampapírok értékesítésének reklámozására is.


Az NKOH eredetileg Csetényi Csaba, Kuna Tibor, és Balásy Gyula cégeivel írta alá a keretmegállapodást, de 2018 nyarán szerződést bontott Csetényivel és Kunával. Azóta tehát Balásy az állam egyetlen reklámpartnere, az ő cégein keresztül folynak keresztül a kommunikációra elköltött hatalmas összegek.

HIRDETÉS

Tudjuk, hogy mindenki kér...

…tudjuk, hogy mindenki panaszkodik. Mi legalább utóbbitól megkíméljük Önöket, inkább dolgozunk. Keményen. A túlélésért. Ha tudja, segítse, támogassa munkánkat, hogy hétről hétre fontos történeteket, értékes olvasmányokat tárhassunk Önök elé. A legfontosabb persze, hogy olvassanak minket és hírünket vigyék. Sőt, ha tehetik, fizessenek elő hetilapunkra! A túlélés másik záloga a közösségi finanszírozás. Erre a célra hoztuk létre felületünket a Patreon adománygyűjtő oldalán. Akár havi néhány száz forint is óriási segítség. Mentsük meg együtt a szabad magyar sajtót! Nagyon köszönjük!

Hozzászólna? Várjuk Facebook-oldalunkon:
HIRDETÉS

Ezek is érdekelhetik még

Legolvasottabb a Magyar Hangon

HIRDETÉS

Kövessen minket a közösségi oldalainkon!

31,238lájkolóTetszik
3,033követőKövetés
19,800feliratkozóFeliratkozás

Friss lapszámunk

Rá kell venni az embereket, hogy gondolkodjanak – Magyar Hang-ajánló

Interjú Kovács Lászlóval, Nényei Pállal, Erős Antóniával és Szellő Istvánnal. Portré Varga Mihályról. Keresse a lapot az újságárusoknál!
HIRDETÉS
HIRDETÉS

Kiemelt cikkek

Alternatív országgyűlést hozna létre Vona Gábor

Eljött az idő arra, hogy az ellenzék létrehozzon egy árnyékországgyűlést. Erről Vona Gábor beszélt az ATV „A nap híre" ...