HIRDETÉS
Kezdőlap Belföld Népszava: Hab...

Népszava: Habony kiszorult a belső körből

Kérjük, támogassa a Magyar Hangot...

és a szabad sajtó megmaradását! Olvasóink segítségére is szükségünk van, hogy még több riportot és tényfeltáró cikket közölhessünk. Részletek ITT.

HIRDETÉS

Nincs már tűzközelben a Fidesz korábban első számú kommunikációs stratégája – értesült a Népszava. A lap szerint a tanácsadó jelenleg többet tartózkodik külföldön is. A Fidesz-frakció vezetéséhez tartozó forrás szerint viszont a korábbi választások után is volt olyan időszak, amikor Habony eggyel hátrébb lépett, és kampányidőszakban aktivizálódott inkább. A Népszava információi szerint bizalmasainak is beszélt arról a tanácsadó, hogy kicsit háttérbe húzódik a közösség érdekében, de nincs benne sértettség.

HIRDETÉS

Akadt, aki úgy tudta, a Miniszterelnöki Kabinetiroda vezetője és Habony között alakulhatott ki személyi-szakmai konfliktus, végül pedig Rogán Antal bizonyult erősebbnek. Pedig a tanácsadónak akár több ideje is lehetne, hiszen kiszállt a Modern Media Groupból, miután a cég lemondott a Lokálról, a Lokál Extráról és a 888-ról a Közép-Európai Sajtó és Média Alapítvány javára.

Számítanak a magyar hirdetőkre a Habony-közeli macedón oldalak | Magyar Hang

Különös magyar hirdetésekre bukkanhatunk a Habony Árpádhoz közel álló macedón médiában – derült ki a Magyar Narancs cikkéből. A magyar tanácsadóhoz köthető emberek már korábban bevásárolták magukat a helyi sajtóba, amit tízéves miniszterelnöksége idején Nikola Gruevszki igyekezett teljesen az uralma alá hajtani.

Többek szerint már a habonyi visszavonulásnak köszönhető, hogy a kormánykommunikáció akadozik, például a túlóratörvény magyarázása kapcsán. „Látszik, hogy ezt már nem Habony szervezte” – jegyezte meg a lap forrása. A beterjesztő Kósa Lajos még azzal magyarázta a törvény elfogadását, hogy ez szélesebb választási lehetőséget teremt a munkavállalók részére. Szijjártó Péter viszont arra tett utalást, hogy a Magyarországon beruházó német multik szerették volna ezt. (Amit a Német-Magyar Kereskedelmi Kamara tagadott.) Az Állami Számvevőszék elnöke, Domokos László pedig már arról beszélt, hogy sok cég dolgoztat feketén túlórában, és egyszerűbb volt a gyakorlatot kifehéríteni. Orbán Viktor már hasonlóképp nyilatkozott a januári kormányinfón.

HIRDETÉS

Tudjuk, hogy mindenki kér...

…tudjuk, hogy mindenki panaszkodik. Mi legalább utóbbitól megkíméljük Önöket, inkább dolgozunk. Keményen. A túlélésért. Ha tudja, segítse, támogassa munkánkat, hogy hétről hétre fontos történeteket, értékes olvasmányokat tárhassunk Önök elé. A legfontosabb persze, hogy olvassanak minket és hírünket vigyék. Sőt, ha tehetik, fizessenek elő hetilapunkra! A túlélés másik záloga a közösségi finanszírozás. Erre a célra hoztuk létre felületünket a Patreon adománygyűjtő oldalán. Akár havi néhány száz forint is óriási segítség. Mentsük meg együtt a szabad magyar sajtót! Nagyon köszönjük!

Hozzászólna? Várjuk Facebook-oldalunkon:
HIRDETÉS

Ezek is érdekelhetik még

Legolvasottabb a Magyar Hangon

HIRDETÉS

Kövessen minket a közösségi oldalainkon!

31,541lájkolóTetszik
3,048követőKövetés
19,800feliratkozóFeliratkozás

Friss lapszámunk

A NER közepén állva – Magyar Hang-ajánló

Interjú Udvaros Dorottyával, kádári módszerekkel megosztott magyar közösségek és az Edda, ózdi és sályi riport. Keresse a friss Magyar Hangot!
HIRDETÉS
HIRDETÉS

Kiemelt cikkek

Nem én voltam…

Tudtommal nem folyik az ereimben kipcsak vér, de ha igen, akkor lehet még besenyő, jász, tót, rác, oláh, sokác, bunyevác, török, cigány, zsidó, orosz, német is. Ettől magyar a magyar.