HIRDETÉS
Kezdőlap Belföld „Vagy abbahag...

„Vagy abbahagyod a Fidesz támadását, vagy mindenki megtudja, hogy homoszexuális vagy”

HIRDETÉS

„Szabó Richárd vagyok, egyéni vállalkozó, nyolc gyermekes apa, hívő, keresztény és meleg” – mondta a bajai lángososként megismert Szabó Richárd az általa vezetett Sugó-parti Közéleti portál Facebook-oldalán egy hétfő esti élő videóban. Minderre azért került sor, mert egy névtelen levelet talált a postaládájában, melyben megzsarolták, ha nem hagyja abba a Fidesz támadását, nyilvánosságra hozzák, hogy meleg és lejárató hadjáratot indítanak ellene.

HIRDETÉS

Bár hiszi, hogy ez a történet négy fal közé tartozik, a névtelen levélben szó szerint ez állt: „Vagy abbahagyod a Fidesz támadását, vagy mindenki megtudja, hogy homoszexuális vagy”. Aláírás BNO, amiről azt valószínűsíti, hogy a Bajai Nemzeti Oldal nevű Facebook-oldal.

Ez a névtelen blog már múlt héten betámadott helyi tanárokat, illetve Szabó Richárdot, amiért az ellenzékkel szimpatizálnak.

Sugó-parti Közéleti portál

Idáig jutottunk? Sziasztok! Szabó Richárd vagyok..40.éves.bajai vállalkozó, Lángosos Ricsi-ahogy sokan ismernek. Apa, barát, társ, kolléga..és homoszexuális. Eddig ezt nem vertem nagydobra,mert úgy…

„Én tartottam gyermeknapokat a lángossütőben, a hajléktalanoknak kinyitottam a vendégteret, elmentem sokakkal együtt szemetet szedni Baján, és most én vagyok a támadások kereszttüzében” – fogalmazott a videóban Szabó Richárd. Ennek ellenére azt mondta, meg fogja magát méretni az önkormányzati választáson, nem hagyja magát, ki fog állni mindenkiért, mert rajta már nem fognak fogást találni.

„Színt vallottam a családomért, magamért és mindazokért, akiket elnyom ez a politikai rendszer, akiket a gyűlöletkampány támad” – mondta.

HIRDETÉS

A videó alá írt szövegben hozzátette: „Ma én kerültem sorra, holnap te fogsz..ha más vagy,ha van önálló véleményed, ha nem akarsz eltiport rabszolga lenni! ”

HIRDETÉS

Tudjuk, hogy mindenki kér...

…tudjuk, hogy mindenki panaszkodik. Mi legalább utóbbitól megkíméljük Önöket, inkább dolgozunk. Keményen. A túlélésért. Ha tudja, segítse, támogassa munkánkat, hogy hétről hétre fontos történeteket, értékes olvasmányokat tárhassunk Önök elé. A legfontosabb persze, hogy olvassanak minket és hírünket vigyék. Sőt, ha tehetik, fizessenek elő hetilapunkra! A túlélés másik záloga a közösségi finanszírozás. Erre a célra hoztuk létre felületünket a Patreon adománygyűjtő oldalán. Akár havi néhány száz forint is óriási segítség. Mentsük meg együtt a szabad magyar sajtót! Nagyon köszönjük!

Hozzászólna? Várjuk Facebook-oldalunkon:
HIRDETÉS

Ezek is érdekelhetik még

Legolvasottabb a Magyar Hangon

HIRDETÉS

Kövessen minket a közösségi oldalainkon!

29,943lájkolóTetszik
2,834követőKövetés
18,800feliratkozóFeliratkozás

Friss lapszámunk

„A világ kezd totálisan meghülyülni” – Magyar Hang-ajánló

Presser Gábor- és Stefano Bottoni-interjú. Riport a határról és az épülő tiszaújvárosi konténervárosról. Keresse a friss Magyar Hangot!
HIRDETÉS
HIRDETÉS

Kiemelt cikkek

Szétosztja a hivatali autókat Pikó András

Józsefváros polgármestere azt mondja, nincs szükségük hét járműre.

1984