HIRDETÉS
Kezdőlap Belföld Támadta a Job...

Támadta a Jobbikot, meghálálta a Mi hazánk

HIRDETÉS

Kisberk Szabolcs lett a Mi Hazánk Mozgalom sajtófőnöke – adta hírül közleményében Novák Előd. Kisberk korábban a Hír Tv Célpont című oknyomozó műsorának volt a vezetője, majd a G-nap után látványos, szánkós performansszal közölték, hogy Simicska Lajos, a televízió tulajdonosának véleményével szemben szerintük „Orbán nem g#ci”.

Kisberk ezután már a Jobbik-közeli N1TV-nél kezdett el dolgozni, és 2018 márciusában már ismét felvette a kapcsolatot Simicska Lajos köreivel. Arról érdeklődött közvetve nála, hogy túl tudnak-e lépni a korábbi konfliktusukon. A választások azonban a Fidesz–KDNP sikerét hozták, majd nem sokkal később Kisberk távozott az N1TV-től és gyakori vendég lett a kormányközeli sajtótermékekben. Ezzel egy időben elindultak a jobbikos vezetők lejáratását célzó kiszivárogtatások. Kisberk felmondása után azonnal a Jobbik körüli állítólagos zűrös ügyekről nyilatkozott a kormányközeli vezetés által éppen csak elfoglalt Hír Tv-nek.

HIRDETÉS

Kisberk és a kormánnyal nagyrészt egyetértő Mi Hazánkat már tavaly augusztusban összehozták a sajtóban, ám Dúró Dóra elnökhelyettes akkor még tagadta, hogy tárgyalásban állnának a Jobbik tévéjétől távozott csapattal, úgy fogalmazott, hogy informális beszélgetéseket tartanak.

– Ilyen értelemben médiatevékenységet a párt kötelékében nem tud folytatni, ugyanakkor én nagyon nagy értéknek tartom Kisberk Szabolcs munkáját, támogatom én magam is azt, hogy a közéletben maradjon és valamilyen lehetőségeket találjon magának ahhoz, hogy folytatni tudja ezt – mondta akkor Dúró.

HIRDETÉS

Tudjuk, hogy mindenki kér...

…tudjuk, hogy mindenki panaszkodik. Mi legalább utóbbitól megkíméljük Önöket, inkább dolgozunk. Keményen. A túlélésért. Ha tudja, segítse, támogassa munkánkat, hogy hétről hétre fontos történeteket, értékes olvasmányokat tárhassunk Önök elé. A legfontosabb persze, hogy olvassanak minket és hírünket vigyék. Sőt, ha tehetik, fizessenek elő hetilapunkra! A túlélés másik záloga a közösségi finanszírozás. Erre a célra hoztuk létre felületünket a Patreon adománygyűjtő oldalán. Akár havi néhány száz forint is óriási segítség. Mentsük meg együtt a szabad magyar sajtót! Nagyon köszönjük!

Hozzászólna? Várjuk Facebook-oldalunkon:
HIRDETÉS

Ezek is érdekelhetik még

Legolvasottabb a Magyar Hangon

HIRDETÉS

Kövessen minket a közösségi oldalainkon!

29,303lájkolóTetszik
2,716követőKövetés
17,900feliratkozóFeliratkozás

Friss lapszámunk

Tequilát Orbánnak – Magyar Hang-ajánló

Interjú Bödőcs Tiborral és L. Ritók Nórával. Miskolci és szombathelyi választási riport. Keresse a friss Magyar Hangot!
HIRDETÉS
HIRDETÉS

Kiemelt cikkek

Nagyalbán föderáció a láthatáron

Előfordulhat, hogy egy olyan képződmény lesz a jövőben, amely a gyakorlatban ugyan működik, ám külföldön senki nem jelzi ezt a térképen.

Habizunk