HIRDETÉS
Kezdőlap Belföld Támadta a Job...

Támadta a Jobbikot, meghálálta a Mi hazánk

Nyugalom csomag

Legyen Ön is előfizetőnk, most akár egy hónapra is otthonába rendelheti a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti ITT! Köszönjük!

HIRDETÉS

HIRDETÉS

HIRDETÉS

Kisberk Szabolcs lett a Mi Hazánk Mozgalom sajtófőnöke – adta hírül közleményében Novák Előd. Kisberk korábban a Hír Tv Célpont című oknyomozó műsorának volt a vezetője, majd a G-nap után látványos, szánkós performansszal közölték, hogy Simicska Lajos, a televízió tulajdonosának véleményével szemben szerintük „Orbán nem g#ci”.

Kisberk ezután már a Jobbik-közeli N1TV-nél kezdett el dolgozni, és 2018 márciusában már ismét felvette a kapcsolatot Simicska Lajos köreivel. Arról érdeklődött közvetve nála, hogy túl tudnak-e lépni a korábbi konfliktusukon. A választások azonban a Fidesz–KDNP sikerét hozták, majd nem sokkal később Kisberk távozott az N1TV-től és gyakori vendég lett a kormányközeli sajtótermékekben. Ezzel egy időben elindultak a jobbikos vezetők lejáratását célzó kiszivárogtatások. Kisberk felmondása után azonnal a Jobbik körüli állítólagos zűrös ügyekről nyilatkozott a kormányközeli vezetés által éppen csak elfoglalt Hír Tv-nek.

Kisberk és a kormánnyal nagyrészt egyetértő Mi Hazánkat már tavaly augusztusban összehozták a sajtóban, ám Dúró Dóra elnökhelyettes akkor még tagadta, hogy tárgyalásban állnának a Jobbik tévéjétől távozott csapattal, úgy fogalmazott, hogy informális beszélgetéseket tartanak.

– Ilyen értelemben médiatevékenységet a párt kötelékében nem tud folytatni, ugyanakkor én nagyon nagy értéknek tartom Kisberk Szabolcs munkáját, támogatom én magam is azt, hogy a közéletben maradjon és valamilyen lehetőségeket találjon magának ahhoz, hogy folytatni tudja ezt – mondta akkor Dúró.

HIRDETÉS

Tudjuk, hogy mindenki kér...

…tudjuk, hogy mindenki panaszkodik. Mi legalább utóbbitól megkíméljük Önöket, inkább dolgozunk. Keményen. A túlélésért. Ha tudja, segítse, támogassa munkánkat, hogy hétről hétre fontos történeteket, értékes olvasmányokat tárhassunk Önök elé.

Hozzászólna? Várjuk Facebook-oldalunkon:
HIRDETÉS

Ezek is érdekelhetik még

Legolvasottabb a Magyar Hangon

HIRDETÉS
HIRDETÉS

Kövessen minket a közösségi oldalainkon!

38,732lájkolóTetszik
3,480követőKövetés
19,800feliratkozóFeliratkozás

Friss lapszámunk

„Néha inkább befogtam a számat” – Magyar Hang-ajánló

Trianon 100, interjú Gerendai Károllyal, vendégmunkások Balástyán. Keresse a Magyar Hangot, digitálisan is!
HIRDETÉS
HIRDETÉS

Kiemelt cikkek

Trianon az Isztrián

Miként írhatok én magyar tematikájú regényt egy horvát kikötővárosról. És miként lehet az, hogy a román kolléganő városának van eredeti magyar neve is?