HIRDETÉS
Kezdőlap Belföld Magyar Nemzet...

Magyar Nemzet lett a Magyar Időkből, a régi cikkek egy része csak később kerül fel a honlapra

Kérjük, támogassa a Magyar Hangot...

és a szabad sajtó megmaradását! Olvasóink segítségére is szükségünk van, hogy még több riportot és tényfeltáró cikket közölhessünk. Részletek ITT.

HIRDETÉS

Ahogy azt előre beharangozták, szerdán Magyar Nemzet néven jelent meg a Magyar Idők nevű kormánylap. Ezzel együtt „megújult” az újság honlapja is. Ennek a megújulásnak a jegyében ha valaki az mno.hu címet írja be a böngészőbe, automatikusan átirányítódik a magyarnemzet.hu oldalra.

HIRDETÉS

Ahol megcsonkítva ugyan, de elérhetőek a tavaly áprilisban megszűnt Magyar Nemzet és online felülete, az mno.hu anyagai. A Magyar Nemzet néven megjelenő Magyar Idők új honlapján található egy Archívum fül, erre kattintva 202 709 cikk elérhető. A sors szeszélye folytán kereső nincsen az archívumban, így aki bármit szeretne megtalálni, annak 20 271 oldalon kell átrágnia magát.

Frissítés: az oldal keresőjével, a megfelelő paraméterek beállítása után az archívumban is lehet keresni. Ugyanakkor nincs minden cikk az oldalon, szerda délután felkerült egy üzenet, hogy a tartalmak feltöltése folyamatban van.

Magyar Nemzet 80: A magunk útján | Magyar Hang

Élőnek vagy halottnak a születésnapját ünnepeljük? Mitől élő vagy halott egy újság? A hagyományai éltetik?

Az egyes cikkek egyetlen szövegfolyamként, bekezdések, fényképek, videók, linkek nélkül jelennek meg. A megoldás rejtett eleganciája, hogy a korábban bárhol megjelent, hivatkozásként Magyar Nemzet-cikket tartalmazó írásokban a linkek elérhetetlenek.

HIRDETÉS

És szerda reggel külső keresőkből, például Google-ből sem működtek a linkek, maximum tárolt változatot lehetett előhívni, szintén képek nélkül, élvezhetetlenül.

Ugyanakkor szerda délután már volt olyan Google-keresés, amire sikerült behozni a cikket, így remélhető, hogy az átirányítások működni fognak, vagyis a keresőkből és a más honlapok cikkeiben lévő linkekből is elérhetőek lesznek az írások.

Nem csak a 2015. február 6. utáni időszak cikkei kerültek az archívumba, hanem minden, ami 2019. február 6. előtt született. Nem csak a politikai írások jártak így, hanem például a Magazinban megjelent tárcák is, költők, írók művei. Viszont, bár csak egy nagy archívum mappa van, az alrovatok megmaradtak a háttérben, így például a magyarnemzet.hu/2-perc-proza/ url alatt kilistázhatók a tárcák. És a szerzőkre is lehet keresni a főoldali keresőben, csak a dátumot át kell állítani.

A Magyar Idők archívuma ugyanakkor gond nélkül elérhető, a magyaridok.hu honlap ugyanis megmaradt.

Azt kedden jelentették be, hogy Gajdics Ottó helyett Ballai Attila lesz a főszerkesztő. Gajdics Ottó pedig a Szabad Földet kapta meg.

HIRDETÉS

Tudjuk, hogy mindenki kér...

…tudjuk, hogy mindenki panaszkodik. Mi legalább utóbbitól megkíméljük Önöket, inkább dolgozunk. Keményen. A túlélésért. Ha tudja, segítse, támogassa munkánkat, hogy hétről hétre fontos történeteket, értékes olvasmányokat tárhassunk Önök elé. A legfontosabb persze, hogy olvassanak minket és hírünket vigyék. Sőt, ha tehetik, fizessenek elő hetilapunkra! A túlélés másik záloga a közösségi finanszírozás. Erre a célra hoztuk létre felületünket a Patreon adománygyűjtő oldalán. Akár havi néhány száz forint is óriási segítség. Mentsük meg együtt a szabad magyar sajtót! Nagyon köszönjük!

Hozzászólna? Várjuk Facebook-oldalunkon:
HIRDETÉS

Ezek is érdekelhetik még

Legolvasottabb a Magyar Hangon

HIRDETÉS

Kövessen minket a közösségi oldalainkon!

31,238lájkolóTetszik
3,033követőKövetés
19,800feliratkozóFeliratkozás

Friss lapszámunk

Rá kell venni az embereket, hogy gondolkodjanak – Magyar Hang-ajánló

Interjú Kovács Lászlóval, Nényei Pállal, Erős Antóniával és Szellő Istvánnal. Portré Varga Mihályról. Keresse a lapot az újságárusoknál!
HIRDETÉS
HIRDETÉS

Kiemelt cikkek

Alternatív országgyűlést hozna létre Vona Gábor

Eljött az idő arra, hogy az ellenzék létrehozzon egy árnyékországgyűlést. Erről Vona Gábor beszélt az ATV „A nap híre" ...