HIRDETÉS
Kezdőlap Belföld Magyar Nemzet...

Magyar Nemzet lett a Magyar Időkből, a régi cikkek egy része csak később kerül fel a honlapra

HIRDETÉS

Ahogy azt előre beharangozták, szerdán Magyar Nemzet néven jelent meg a Magyar Idők nevű kormánylap. Ezzel együtt „megújult” az újság honlapja is. Ennek a megújulásnak a jegyében ha valaki az mno.hu címet írja be a böngészőbe, automatikusan átirányítódik a magyarnemzet.hu oldalra.

HIRDETÉS

Ahol megcsonkítva ugyan, de elérhetőek a tavaly áprilisban megszűnt Magyar Nemzet és online felülete, az mno.hu anyagai. A Magyar Nemzet néven megjelenő Magyar Idők új honlapján található egy Archívum fül, erre kattintva 202 709 cikk elérhető. A sors szeszélye folytán kereső nincsen az archívumban, így aki bármit szeretne megtalálni, annak 20 271 oldalon kell átrágnia magát.

Frissítés: az oldal keresőjével, a megfelelő paraméterek beállítása után az archívumban is lehet keresni. Ugyanakkor nincs minden cikk az oldalon, szerda délután felkerült egy üzenet, hogy a tartalmak feltöltése folyamatban van.

Magyar Nemzet 80: A magunk útján | Magyar Hang

Élőnek vagy halottnak a születésnapját ünnepeljük? Mitől élő vagy halott egy újság? A hagyományai éltetik?

Az egyes cikkek egyetlen szövegfolyamként, bekezdések, fényképek, videók, linkek nélkül jelennek meg. A megoldás rejtett eleganciája, hogy a korábban bárhol megjelent, hivatkozásként Magyar Nemzet-cikket tartalmazó írásokban a linkek elérhetetlenek.

És szerda reggel külső keresőkből, például Google-ből sem működtek a linkek, maximum tárolt változatot lehetett előhívni, szintén képek nélkül, élvezhetetlenül.

HIRDETÉS

Ugyanakkor szerda délután már volt olyan Google-keresés, amire sikerült behozni a cikket, így remélhető, hogy az átirányítások működni fognak, vagyis a keresőkből és a más honlapok cikkeiben lévő linkekből is elérhetőek lesznek az írások.

Nem csak a 2015. február 6. utáni időszak cikkei kerültek az archívumba, hanem minden, ami 2019. február 6. előtt született. Nem csak a politikai írások jártak így, hanem például a Magazinban megjelent tárcák is, költők, írók művei. Viszont, bár csak egy nagy archívum mappa van, az alrovatok megmaradtak a háttérben, így például a magyarnemzet.hu/2-perc-proza/ url alatt kilistázhatók a tárcák. És a szerzőkre is lehet keresni a főoldali keresőben, csak a dátumot át kell állítani.

A Magyar Idők archívuma ugyanakkor gond nélkül elérhető, a magyaridok.hu honlap ugyanis megmaradt.

Azt kedden jelentették be, hogy Gajdics Ottó helyett Ballai Attila lesz a főszerkesztő. Gajdics Ottó pedig a Szabad Földet kapta meg.

HIRDETÉS

Tudjuk, hogy mindenki kér...

…tudjuk, hogy mindenki panaszkodik. Mi legalább utóbbitól megkíméljük Önöket, inkább dolgozunk. Keményen. A túlélésért. Ha tudja, segítse, támogassa munkánkat, hogy hétről hétre fontos történeteket, értékes olvasmányokat tárhassunk Önök elé. A legfontosabb persze, hogy olvassanak minket és hírünket vigyék. Sőt, ha tehetik, fizessenek elő hetilapunkra! A túlélés másik záloga a közösségi finanszírozás. Erre a célra hoztuk létre felületünket a Patreon adománygyűjtő oldalán. Akár havi két dollár is óriási segítség. Mentsük meg együtt a szabad magyar sajtót! Nagyon köszönjük!

Hozzászólna? Várjuk Facebook-oldalunkon:
HIRDETÉS

Ezek is érdekelhetik még

Legolvasottabb a Magyar Hangon

HIRDETÉS

Kövessen minket a közösségi oldalainkon!

27,440lájkolóTetszik
2,288követőKövetés
16,212feliratkozóFeliratkozás

Friss lapszámunk

Ugrás a mély vízbe – Magyar Hang-ajánló

Interjú György Péterrel, Ungváry Krisztiánnal, Rékasi Károllyal és Zsigmonddal, valamint a Fridays for Future hazai szervezőivel. Itt a friss Magyar Hang!
HIRDETÉS
HIRDETÉS

Kiemelt cikkek

A boldog csirke és a halálmadár

Állítsuk át új barátainkat kukoricára, búzára és zöldre, imádni fogják és meghálálják. Biztosítsunk számukra megfelelő nagyságú területet a kapirgáláshoz és egyéb tornamutatványokhoz.