A kormánypárti sajtó már tudja, miről fog beszélni Orbán Viktor

A kormánypárti sajtó már tudja, miről fog beszélni Orbán Viktor

Orbán Viktor (Fotó: Facebook)

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

Kiszivárgott, méghozzá a korábban Schmidt Mária tulajdonában lévő, jelenleg pedig a kormánypárti médiumokat tömörítő alapítványba tartozó Figyelőhöz, mi is hangozhat majd el vasárnap, a kormányfő hagyományos évértékelőjén. A lap szerint a növekedésösztönző program lelkét alkotó lépésekről és annak részleteiről fog majd beszélni Orbán Viktor.

Ennek a bizonyos programnak a leglényegesebb pontjai között szerepelnek állami infrastrukturális beruházások, turisztikai fejlesztések, illetve a tavaly év végén bejelentett falusi csok „felturbózása”. Emellett az informatikai szegmens megerősítése, a külföldi tőke idevonzásának felpörgetése, illetve adócsökkentés.

Orbán Viktor most vasárnap a Várkert bazárban tartja évértékelőjét, amelyen a következő időszak intézkedéseit szokta bejelenteni. A teljes ellenzék pedig eközben együtt fog tüntetni a várbeli Szent György téren, a kormányfő hivatalánál. Közlésük szerint elmondják majd, mi maradt ki a miniszterelnök évértékelőjéből, majd a rendezvény után az Állami Számvevőszék székháza elé vonulnak, hogy tiltakozzanak az ellenzéki pártok pénzügyi ellehetetlenítése ellen.