HIRDETÉS
Kezdőlap Belföld Nem árulják e...

Nem árulják el, Orbán mikor áll újra a sajtó elé

Nyugalom csomag

Legyen Ön is előfizetőnk, most akár egy hónapra is otthonába rendelheti a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti ITT! Köszönjük!

HIRDETÉS

HIRDETÉS

HIRDETÉS

Hiába szerette volna megtudni az Országgyűlésben függetlenként politizáló Szabó Szabolcs, hogy mikor tart újra sajtótájékoztató Orbán Viktor, érdemi válasz helyett csak néhány általános mondatot kapott. Az ellenzéki politikus kifejezetten a miniszterelnöknek tett fel írásbeli kérdést, hogy vajon a januári speciális kormányinfó után vajon újra éveket kell-e várni, míg ismét kérdéseket lehet majd a miniszterelnöknek feltenni, vagy akár havonta is találkozhatnak vele a sajtó munkatársai.

A válasz azonban nem Orbán Viktortól, de még csak nem is valamelyik minisztertől érkezett, hanem Dömötör Csabától, a kabinetiroda államtitkárától. Ám a konkrét kérdést teljesen figyelmen kívül hagyva csak arról írt, hogy a kormány politikusai a jövőben is rendszeresen tájékoztatják majd a nyilvánosságot a kormányinfón. Arról pedig szólni fognak, ha egy ilyen tájékoztatón a miniszterelnök is részt vesz.

Szabó Szabolcs azt is szerette volna megtudni, hogyan történhetett az, hogy bizonyos szerkesztőségek újságíróit egyszerűen nem engedték be a januári kormányinfóra, így nem tehettek fel kérdéseket Orbán Viktornak. Köztük volt lapunk is. Dömötör Csaba azonban ezt elintézte azzal, hogy a kormányinfó meghívásos alapon zajlik, vagyis azok vehetnek részt rajta, akik meghívót kapnak. A Magyar Hang egyébként meghívót sem kapott eddig, hiába jeleztük korábban többször, hogy országos hetilapként szeretnénk részt venni a kormányzati tájékoztatón és kérdéseket feltenni.

HIRDETÉS

Tudjuk, hogy mindenki kér...

…tudjuk, hogy mindenki panaszkodik. Mi legalább utóbbitól megkíméljük Önöket, inkább dolgozunk. Keményen. A túlélésért. Ha tudja, segítse, támogassa munkánkat, hogy hétről hétre fontos történeteket, értékes olvasmányokat tárhassunk Önök elé.

Hozzászólna? Várjuk Facebook-oldalunkon:
HIRDETÉS
Katona Mariann
Katona Mariann
A Magyar Hang belpolitikai újságírója

Ezek is érdekelhetik még

Legolvasottabb a Magyar Hangon

HIRDETÉS
HIRDETÉS

Kövessen minket a közösségi oldalainkon!

38,743lájkolóTetszik
3,486követőKövetés
19,800feliratkozóFeliratkozás

Friss lapszámunk

„Néha inkább befogtam a számat” – Magyar Hang-ajánló

Trianon 100, interjú Gerendai Károllyal, vendégmunkások Balástyán. Keresse a Magyar Hangot, digitálisan is!
HIRDETÉS
HIRDETÉS

Kiemelt cikkek