HIRDETÉS
Kezdőlap Belföld Nyomdaipari c...

Nyomdaipari céget falt fel Kósa Lajos anyjának sertéstenyésztő vállalkozása

HIRDETÉS

Ismét hízott Kósa Lajosnak, a Fidesz politikusának 83 éves édesanyja érdekeltségébe tartozó Méker Kft. cégbirodalma. Ezúttal egy nyomdaipari vállalkozást, a Kaméleon Dizájn Nyomdai Előkészítő és Reklámtervező Kft.-t falta fel – szúrta ki az Mfor. A Kaméleon Kósa Lajos debreceni polgármestersége idején jutott önkormányzati megrendelésekhez. (Erről a helyi vagy.hu írt részletesen – amely hírportállal szemben egyébként Kósa perben áll.)

HIRDETÉS

A sertéstenyésztésben érdekelt Méker tavaly december 13-án szerezte meg a nyomdaipari céget. Az Mfor a cégadatok alapján azt írta, hogy a Kaméleont az elmúlt években elkerülték a látványos gazdasági sikerek. A beszámolók 1,2-4,4 millió forintos negatív adózás utáni eredményt mutattak, vagyis veszteséges volt a cég. Nem úgy 2015 előtt; akadt olyan év, amikor 3,6 milliós eredményt értek el.

A Mékernek nem ez volt az egyetlen tranzakciója a közelmúltban. Még januárban a 24.hu írt arról, hogy a Méker résztulajdonos lett a Bászna Gabona Kft.- ben is.

Most a gabonaiparban próbál szerencsét Kósa Lajos 83 éves édesanyja | Magyar Hang

Ezúttal gabonatermesztő céget alapított a tulajdonában álló mezőgazdasági társaság – közölte a 24.hu.

HIRDETÉS

Tudjuk, hogy mindenki kér...

…tudjuk, hogy mindenki panaszkodik. Mi legalább utóbbitól megkíméljük Önöket, inkább dolgozunk. Keményen. A túlélésért. Ha tudja, segítse, támogassa munkánkat, hogy hétről hétre fontos történeteket, értékes olvasmányokat tárhassunk Önök elé. A legfontosabb persze, hogy olvassanak minket és hírünket vigyék. Sőt, ha tehetik, fizessenek elő hetilapunkra! A túlélés másik záloga a közösségi finanszírozás. Erre a célra hoztuk létre felületünket a Patreon adománygyűjtő oldalán. Akár havi néhány száz forint is óriási segítség. Mentsük meg együtt a szabad magyar sajtót! Nagyon köszönjük!

Hozzászólna? Várjuk Facebook-oldalunkon:
HIRDETÉS

Ezek is érdekelhetik még

Legolvasottabb a Magyar Hangon

HIRDETÉS

Kövessen minket a közösségi oldalainkon!

27,763lájkolóTetszik
2,383követőKövetés
16,707feliratkozóFeliratkozás

Friss lapszámunk

Elhallgatások és hazugságok – Magyar Hang-ajánló

Thuróczy Szabolcs-interjú. Lelepleződik „Tiborc”, a szalagmunkás riporter. Vannak anyák, akik maguk is árulják a drogot. Keresse a friss Magyar Hangot!
HIRDETÉS
HIRDETÉS

Kiemelt cikkek

Élet a Fidesz után – Ki szabadítja ki a jobboldalt?

Orbánék újkádárista politikát visznek. Veszik a szimpátiát, a szavazatot. Nem beszélnek őszintén a nemzet égető, nagy gondjairól, állapotáról.

Tiborcz István, a jótékony